Προς το περιεχόμενο

[App][Οδηγοί] ReVanced Megathread

Retrial

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

26 λεπτά πριν, harris78 είπε

Έχει καταφέρει κανείς το Youtybe Music Revanced να λειτουργεί στο Androi Auto???

Δοκίμασε το ReVanced Extended Music, μου παν ότι δουλεύει με τα τελευταία patches.

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, UncleKim είπε

Δεν ανοίγουν τα links :(

Μόλις τα checkαρα και δουλεύουν κανονικά 🤔 Για κάνε ένα refresh ή δοκίμασε από άλλον browser.

Αλλά σου τα βάζω και εδώ:

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυριο (ή εστω τις επομενες μερες) θα χρειαστει να βαλω revanced σε ενα φιλο μου που πλεον το vanced του πεταει διαφημησεις μονο οταν κανει casting στην τηλεοραση του.

Για αρχη, εχει και το revanced το ιδιο κουσουρι? Δευτερον, υπαρχει revanced manager για να ενημερωνει την εφαρμογη καθε τοσο ο χρηστης? Ξερω οτι ο στοκ revanced manager απλα πατσαρει το στοκ apk αρχειο του youtube, οποτε ο χρηστης πρεπει να το εχει ηδη κατεβασμενο κλπ, που δεν βολευει.

(55)

Επεξ/σία από jim_p

Προφανώς και με το ReVanced θα έχει διαφημίσεις όταν κάνει cast στην τηλεόραση. Έτσι δουλεύει το casting, δεν streamάρει η εφαρμογή του κινητού το βίντεο στην τηλεόραση για να μπορεί να παρακάμψει τις διαφημίσεις, απλώς λέει στην τηλεόραση ποιο βίντεο να παίξει, το οποίο και παίζει με το δικό της λογισμικό. Ο Manager δεν έχει ακόμα τη δυνατότητα να κάνει updates.

• Like 2

Ο οδηγός και τα APK(s) στο XDA έχουν ενημερωθεί. 17/04/2023🗓️

💡Τι νέο υπάρχει: Changelog (Για Android 6.0-7.1 χρήστες)

🗒️Android 6.0-7.1 χρήστες, ρίξτε μια ματιά και πείτε μου εάν δουλεύει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Krasdimi είπε

Είναι ασφαλές να κάνεις log in στο revanced? Σήμερα αισίως πάει το vanced με εγκατέλειψε!

Μέσω microG κάνεις log in, είναι το ίδιο με  vanced.

Αλλά εγώ θα σου έλεγα να φτιάξεις ένα νέο burned account μόνο για YouTube για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κάποιοι χρήστες που έχουν buffering/playback προβλήματα (δηλαδή μετά από κάποιο λεπτό κολλάει και φορτώνει συνέχεια χωρίς να προχωράει το βίντεο) λένε ότι ίσως τους έχει κάνει blacklist το account η Google. (Αν μπουν από stock YouTube πάντως δουλεύει - οπότε δεν ξέρω πόσο ισχύει αυτό) Εγώ δεν είχα κανένα θέμα μέχρι τώρα, είναι ανάλογα και την χώρα πιστεύω.

Για να κάνεις install το ReVanced/ReVanced Extended, κάνε πρώτα uninstall το Vanced MicroG και το Vanced και γενικά ότι είχες installed από Vanced από τα apps σου και μετά κάνε εγκατάσταση το ReVanced, για να μην έχεις προβλήματα.

Επεξ/σία από Retrial

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...