Προς το περιεχόμενο

[App][Οδηγοί] ReVanced Megathread

Retrial

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 480
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@RetrialΕιδα το screenshot στο xda και στις ρυθμισεις δεν εχω το enable protobuf spoof  παρολο που περασα το συγκεκριμενο patch. Δεν εχω το θεμα με infinite buffering, εγκυκλοπαιδικα ρωταω.

Spoiler

Κι ενα off topic. Για spotify υπαρχει κατι αντιστοιχο με vanced/revanced;

Επεξ/σία από alxnt
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, alxnt είπε

@RetrialΕιδα το screenshot στο xda και στις ρυθμισεις δεν εχω το enable protobuf spoof  παρολο που περασα το συγκεκριμενο patch. Δεν εχω το θεμα με infinite buffering, εγκυκλοπαιδικα ρωταω.

Για το Extended, επιλέγεις το protbuf-spoof patch όταν κάνεις built και μετά εμφανίζεται στα Miscellaneous settings ως επιλογή να το κάνεις enable εάν έχεις buffering πρόβλημα. Δεν σου το εμφανίζει καθόλου εννοείς;

7 λεπτά πριν, alxnt είπε

Κι ενα off topic. Για spotify υπαρχει κατι αντιστοιχο με vanced/revanced;

Στο XDA thread μου έχω ένα section που λέει "Spotify", δες εκεί και θα βρεις ;) xManager.

Επεξ/σία από Retrial
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Retrial είπε

Για το Extended, επιλέγεις το protbuf-spoof patch όταν κάνεις built και μετά εμφανίζεται στα Miscellaneous settings ως επιλογή να το κάνεις enable εάν έχεις buffering πρόβλημα. Δεν σου το εμφανίζει καθόλου εννοείς;

Ναι. Ξανακοιταξα αν το εχω συμπεριλαβει στο χτισιμο και ειναι επιλεγμενο.

1 ώρα πριν, Retrial είπε

Στο XDA thread μου έχω ένα section που λέει "Spotify", δες εκεί και θα βρεις ;) xManager.

Οκ ευχαριστώ.

Κατεβασα xmanager, μετα stock patched. Το κατεβασε μονο του και το εγκατεστησε. Force close δεν εκανε(εννοω δεν γκριζαρε το κουμπι). Τσπ ανοιξα παλι την εφαρμογη και login. Ηταν τοσο απλο η κατι εχω χασει; Δοκιμασα και το shuffle που πηρε το ματι μου οτι ειναι premium λειτουργια και δε μ εβγαλε καποιο μνμ.

Επεξ/σία από alxnt

12 ώρες πριν, alxnt είπε

Ναι. Ξανακοιταξα αν το εχω συμπεριλαβει στο χτισιμο και ειναι επιλεγμενο.

Δεν κατάλαβα ποίο είναι το πρόβλημα? Στο βγάζει σαν επιλογή στα Miscellaneous Settings ή όχι? 😝

12 ώρες πριν, alxnt είπε

Οκ ευχαριστώ.

Κατεβασα xmanager, μετα stock patched. Το κατεβασε μονο του και το εγκατεστησε. Force close δεν εκανε(εννοω δεν γκριζαρε το κουμπι). Τσπ ανοιξα παλι την εφαρμογη και login. Ηταν τοσο απλο η κατι εχω χασει; Δοκιμασα και το shuffle που πηρε το ματι μου οτι ειναι premium λειτουργια και δε μ εβγαλε καποιο μνμ.

Ναι, όλα παίζουν μια χαρά, σωστά? 😜

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Retrial είπε

Δεν κατάλαβα ποίο είναι το πρόβλημα? Στο βγάζει σαν επιλογή στα Miscellaneous Settings ή όχι? 😝

Χαχα. Οχι δεν το βγαζει στις ρυθμισεις. Το εχω ομως συμπεριλαβει στον patcher.

2 ώρες πριν, Retrial είπε

Ναι, όλα παίζουν μια χαρά, σωστά? 😜

Ναι μια χαρα φαινεται!

Επεξ/σία από alxnt

4 ώρες πριν, chrisosfp488 είπε

Ερώτηση: έχω ακόμα το YouTube vanced και δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Υπάρχει λόγος να το αλλαξω;

Το vanced σου δείχνει ads στο home page (feed) και πολλοί χρήστες πλέον δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, τους πετάει να κάνουν update επειδή το youtube version είναι παλιό. Οπότε αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αλλάξεις και συ.

Πέρα από αυτά όμως το ReVanced και ειδικά το ReVanced Extended έχει πάρα πολλά features τα οποία το Vanced δεν είχε και είναι και στις πιο latest version του youtube. Τώρα βαριέμαι να σου απαριθμήσω τα features και δεν ξέρω τι είναι σημαντικό και για σένα οπότε δοκίμασε το και δες, δεν χάνεις κάτι. 😋

• Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...

@Retrial

Το bypass ambient mode restrictions τι είναι ; έχω κρατήσει json από τα patches που θέλω αλλά δοκιμασα τα recommended κ ήταν μέσα σε αυτα οπότε το επέλεξα . Παρόλα αυτά μου το έκανε fail(μόνο αυτό).

Μια ακόμα ερώτηση . Αν κ δεν κάνω συχνά update, μπορώ να κάνω install το νέο apk που κάνω build απευθείας ή πρέπει να βγάζω την παλιά έκδοση πρώτα; Με τη λογική των δικών σου έτοιμων apk, λογικά μπορώ να κάνω το patch, μετά export το apk και μετά install;

7 ώρες πριν, alxnt είπε

@Retrial

Το bypass ambient mode restrictions τι είναι ; έχω κρατήσει json από τα patches που θέλω αλλά δοκιμασα τα recommended κ ήταν μέσα σε αυτα οπότε το επέλεξα . Παρόλα αυτά μου το έκανε fail(μόνο αυτό).

Μια ακόμα ερώτηση . Αν κ δεν κάνω συχνά update, μπορώ να κάνω install το νέο apk που κάνω build απευθείας ή πρέπει να βγάζω την παλιά έκδοση πρώτα; Με τη λογική των δικών σου έτοιμων apk, λογικά μπορώ να κάνω το patch, μετά export το apk και μετά install;

Πχ, όταν ενεργοποιείς την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας/μπαταρίας η λειτουργία περιβάλλοντος στο βίντεο δεν πιάνει. Λογικά αυτό το patch προσπερνάει αυτό το restriction.

Κάνε ανανέωση στην αρχική του ReVanced Manager και ξανά δοκίμασε να patchaρεις με τα latest patches, έφτιαξε το fail.

Ναι, μπορείς να patchαρεις apk και να κάνεις install/update πάνω από αυτό που έχεις installed. Προϋπόθεση είναι να μην έχεις κάνει clear data/ή reinstall το ReVanced Manager ώστε να κάνει sign με το ίδιο keystore (κλειδί) το apk, αλλιώς θα πρέπει να κάνεις clean install. Δες την how to update ενότητα στο xda.

Screenshot_20230403-210120_ReVanced Extended.png

• Like 1
  • Thanks 1

21 λεπτά πριν, Retrial είπε

Πχ, όταν ενεργοποιείς την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας/μπαταρίας η λειτουργία περιβάλλοντος στο βίντεο δεν πιάνει. Λογικά αυτό το patch προσπερνάει αυτό το restriction.

Κάνε ανανέωση στην αρχική του ReVanced Manager και ξανά δοκίμασε να patchaρεις με τα latest patches, έφτιαξε το fail.

Ναι, μπορείς να patchαρεις apk και να κάνεις install/update πάνω από αυτό που έχεις installed. Προϋπόθεση είναι να μην έχεις κάνει clear data/ή reinstall το ReVanced Manager ώστε να κάνει sign με το ίδιο keystore (κλειδί) το apk, αλλιώς θα πρέπει να κάνεις clean install. Δες την how to update ενότητα στο xda.

Spoiler

Screenshot_20230403-210120_ReVanced Extended.png

Δεν είναι κάτι σημαντικο δλδ, οκ.
Το έχω δει για το keystore, απλά όταν το χα πρωτοβαλει κάτι δεν είχε πάει καλά και δεν άνοιγε το revanced οπότε ξήλωνα την παλιά και έκανα εκ νέου εγκατάσταση.
Anyway, ευχαριστω φίλε.

• Like 1

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά υπάρχει τρόπος να ανοίγουν τα YouTube links απ ευθείας στο revanced? Δοκίμασα πιο παλιά κάποια tutorials που έλεγαν να κάνεις πρώτα disable το original YouTube app και μετά να ορίσεις στο vanced να ανοίγει by default τα youtu.be m.youtube.com links etc αλλά τελικά άνοιγαν όλα στον system browser, δλδ δεν τα κατάφερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, bikey77 είπε

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά υπάρχει τρόπος να ανοίγουν τα YouTube links απ ευθείας στο revanced? Δοκίμασα πιο παλιά κάποια tutorials που έλεγαν να κάνεις πρώτα disable το original YouTube app και μετά να ορίσεις στο vanced να ανοίγει by default τα youtu.be m.youtube.com links etc αλλά τελικά άνοιγαν όλα στον system browser, δλδ δεν τα κατάφερα.

Το γράφω και στο FAQ στο XDA.

Πληροφορίες εφαρμογής > Άνοιγμα από προεπιλογή > Κάνε tick σε όλους τους συνδέσμους. Αν έχεις MIUI δες εδώ.

Αν έκανες αυτό και δεν δουλεύει, τι Android έχεις και ποια συσκευή/ROM?

Screenshot_20230403-221041_Ρυθμίσεις.png

Επεξ/σία από Retrial
  • Like 2

1 ώρα πριν, bikey77 είπε

1 ώρα πριν, Retrial είπε

Το γράφω και στο FAQ στο XDA.

Πληροφορίες εφαρμογής > Άνοιγμα από προεπιλογή > Κάνε tick σε όλους τους συνδέσμους. Αν έχεις MIUI δες εδώ.

Αν έκανες αυτό και δεν δουλεύει, τι Android έχεις και ποια συσκευή/ROM?

Spoiler

Screenshot_20230403-221041_Ρυθμίσεις.png

Να συμπληρώσω οτι τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση όντως χρειάστηκε να απενεργοποιήσω το yt og.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...