alxnt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, Retrial είπε Λειτουργεί ακριβώς όπως και στο vanced. Και ναι υποθετικά η Google μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά δύσκολα να φας ban. Συνήθως κάνει blacklist κάποια accounts και αυτά επηρεάζονται με buffering issues. Εγώ γι'αυτό προτείνω να φτιάξετε ένα 2 "burned" email και να χρησιμοποιήσετε αυτό στο revanced για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Με πρόλαβες.. Υπάρχει τρόπος για sync με το βασικό account για αυτά που έγραψα παραπάνω; Αυτό το account θα περάσει και στα άλλα apps(original yt, gmail, maps κτλ) ή μπορεί να περιοριστεί μόνο στο revanced; 5 λεπτά πριν, Retrial είπε Εγγραφές κτλπ θα πρέπει να τα κάνεις και στο νέο account. Το 2ο email δεν εμπλέκεται με τα άλλα gapps ή με το κανονικό email που έχεις στο κινητό σου συνδεδεμένο για να μπαίνεις Google Play κτλπ. Συνδέεται μόνο στο microG που χρησιμοποιεί το revanced. Εγώ πάντως το έχω κάνει και έχω το κεφάλι μου ήσυχο και δεν έχω κάποιο πρόβλημα και γενικά δεν έχω ακούσει κάποιο πρόβλημα για εδώ Ελλάδα. Ο αδερφός μου πχ χρησιμοποιεί το main account του για vanced/revanced και δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Αυτό που λες για microg: εγώ στο vanced/revanced έχω κάνει sign in. Στο microg δεν εχω κανει add account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, alxnt είπε Με πρόλαβες.. Υπάρχει τρόπος για sync με το βασικό account για αυτά που έγραψα παραπάνω; Αυτό το account θα περάσει και στα άλλα apps(original yt, gmail, maps κτλ) ή μπορεί να περιοριστεί μόνο στο revanced; Δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος για sync, θα πρέπει να κάνεις εγγραφές από την αρχή στο new account. Όχι όπως προείπα δεν συσχετίζεται με το main gmail που έχεις στο κινητό σου και τα apps, μπαίνει μόνο στο microg/revanced. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και είναι σημαντικό το sync για σένα μείνε όπως είσαι απλά για να είχες το κεφάλι σου ήσυχο το είπα το 2ο account. Όπως σου πα και ο αδερφός μου χρησιμοποιεί το maim account του για χρόνια και δεν είχε ποτέ πρόβλημα, γενικά δεν έχει αναφερθεί κάτι από χρήστες στην Ελλάδα ή τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει. 18 λεπτά πριν, alxnt είπε Αυτό που λες για microg: εγώ στο vanced/revanced έχω κάνει sign in. Στο microg δεν εχω κανει add account. Το vanced/revanced αν δεν είσαι rooted και έχεις microg τότε συνδέεται μέσω microg και συνεπώς στο microg έχεις κάνει sign in. Όταν πατάς να κάνεις sign in στο revanced σου ανοίγει περιβάλλον microg και μπαίνεις. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από Retrial 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Retrial είπε Δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος για sync, θα πρέπει να κάνεις εγγραφές από την αρχή στο new account. Όχι όπως προείπα δεν συσχετίζεται με το main gmail που έχεις στο κινητό σου και τα apps, μπαίνει μόνο στο microg/revanced. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και είναι σημαντικό το sync για σένα μείνε όπως είσαι απλά για να είχες το κεφάλι σου ήσυχο το είπα το 2ο account. Όπως σου πα και ο αδερφός μου χρησιμοποιεί το maim account του για χρόνια και δεν είχε ποτέ πρόβλημα, γενικά δεν έχει αναφερθεί κάτι από χρήστες στην Ελλάδα ή τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει. Το vanced/revanced αν δεν είσαι rooted και έχεις microg τότε συνδέεται μέσω microg και συνεπώς στο microg έχεις κάνει sign in. Όταν πατάς να κάνεις sign in στο revanced σου ανοίγει περιβάλλον microg και μπαίνεις. Spoiler Δεν ειμαι rooted. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2023 από alxnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, alxnt είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν ειμαι rooted. Ναι αυτά τα screenshot είναι από το microg, στο microg κάνεις sign in. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Retrial είπε Ναι αυτά τα screenshot είναι από το microg, στο microg κάνεις sign in. Δεν έχω κάνει εκεί ποτέ sign in από τότε που έχω το vanced για να καταλάβεις και παίζει κανονικά το account μου. Δε θα έπρεπε να το δείχνει εκεί; Μήπως καλύτερα που δεν το δείχνει από άποψη μπαναρισματος; Παρεμπιπτόντως, το original yt έγινε μαύρο... Τσάμπα τα βγάλε-βάλε... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από alxnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, alxnt είπε Δεν έχω κάνει εκεί ποτέ sign in από τότε που έχω το vanced για να καταλάβεις και παίζει κανονικά το account μου. Δε θα έπρεπε να το δείχνει εκεί; Μήπως καλύτερα που δεν το δείχνει από άποψη μπαναρισματος; Αν δεν είχες διαγράψει το microg από τότε που είχες το vanced και απλά έκανες ενημέρωση τότε το έχει αποθηκευμένο το account σου. Μπορείς να βάλεις κι άλλα account στο microg νομίζω και απλά το έχουν κάνει να μην φαίνεται δεν ξέρω γιατί, δεν νομίζω να έχει σχέση με google και bans. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δεν μου δουλεύει το revanced extended.... Παίζει για λίγο το κομμάτι και σταματά.... Αν γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω και ποια link να κατεβάσω , θα μου έδινε μεγάλη χαρά 🤗 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxnt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε πρώτα να βγάλεις από τη βελτιστοποίηση μπαταρίας το microg και αν αυτό δε δουλέψει διάγραψε το account σου από microg και ξαναπέρνα το. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2023 από alxnt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Στις 8/3/2023 στις 12:18 ΜΜ, Thras είπε Δεν μου δουλεύει το revanced extended.... Παίζει για λίγο το κομμάτι και σταματά.... Αν γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω και ποια link να κατεβάσω , θα μου έδινε μεγάλη χαρά 🤗 Έχω το ίδιο πρόβλημα .... έχω σκάσει...δεν μπορώ να το λύσω Έχω κάνει δέκα φορές εγκατάσταση και απεγκατασταση του microg , του ReVanced manager,και το ReVanced( Βασικό & extended) και δεν μου δουλεύει .... παίζει για κάποια δευτερόλεπτα το μουσικό κομμάτι και μετά, σταματά.... Μπορεί να βοηθήσει κανείς για το τι μπορεί να φταίει???? Εδώ και μέρες προσπαθώ και έχω “σκάσει“ μ' αυτό το θέμα .... Έχω κάνει δέκα φορές εγκατάσταση και απεγκατασταση του microg , του ReVanced manager,και το ReVanced( Βασικό & extended) και δεν μου δουλεύει .... παίζει για κάποια δευτερόλεπτα το μουσικό κομμάτι και μετά, σταματά.... Μπορεί να βοηθήσει κανείς για το τι μπορεί να φταίει???? Εδώ και μέρες προσπαθώ και έχω “σκάσει“ μ' αυτό το θέμα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, Thras said: Έχω κάνει δέκα φορές εγκατάσταση και απεγκατασταση του microg , του ReVanced manager,και το ReVanced( Βασικό & extended) και δεν μου δουλεύει .... παίζει για κάποια δευτερόλεπτα το μουσικό κομμάτι και μετά, σταματά.... Μπορεί να βοηθήσει κανείς για το τι μπορεί να φταίει???? Εδώ και μέρες προσπαθώ και έχω “σκάσει“ μ' αυτό το θέμα .... Κάποια accounts έχουν γίνει "flagged" εδώ και μέρες και κολλάει στο buffering μετά από λίγα δευτερόλεπτα όταν έχεις συνδεθεί μέσω microG. Είναι γνωστό πρόβλημα, έτυχε και σε εμένα. Λένε ότι διορθώνεται με άλλο account ή Incognito mode στο ReVanced. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 22 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Κάποια accounts έχουν γίνει "flagged" εδώ και μέρες και κολλάει στο buffering μετά από λίγα δευτερόλεπτα όταν έχεις συνδεθεί μέσω microG. Είναι γνωστό πρόβλημα, έτυχε και σε εμένα. Λένε ότι διορθώνεται με άλλο account ή Incognito mode στο ReVanced. Το κακό είναι ότι δεν τα πάω και πολύ καλά με με τα προγραμματιστικά και δεν καταλαβαίνω περί incognito mode ..... Έκανα κάποιες αλλαγές στο ReVanced manager στις ονομασίες, αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που λες .... Και τι πρέπει να κάνω για να δημιουργήσω άλλο account και να το συνδέσω..... ? Κάποιος μου έγραψε ότι δουλεύει το extended, αλλά σε μένα δεν δούλεψε .... 🙄😥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 1 minute ago, Thras said: Το κακό είναι ότι δεν τα πάω και πολύ καλά με με τα προγραμματιστικά και δεν καταλαβαίνω περί incognito mode Πάνω δεξιά στο ReVanced που έχει την εικόνα του λογαριασμού σου, αν πατήσεις εκεί έχει μια επιλογή Incognito mode που είναι πρακτικά σαν να μην έχεις συνδεθεί με λογαριασμό. Δεν θα έχεις τα subscriptions σου κλπ. Το Extended ή οτιδήποτε άλλο δεν λύνει το πρόβλημα, είναι θέμα του microG. Ακόμα και στην επίσημη εφαρμογή του YouTube μου το κάνει πλέον αν είμαι συνδεδεμένος στο microG 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/3/2023 στις 12:18 ΜΜ, Thras είπε Δεν μου δουλεύει το revanced extended.... Παίζει για λίγο το κομμάτι και σταματά.... Αν γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να κάνω και ποια link να κατεβάσω , θα μου έδινε μεγάλη χαρά 🤗 2 ώρες πριν, Thras είπε Το κακό είναι ότι δεν τα πάω και πολύ καλά με με τα προγραμματιστικά και δεν καταλαβαίνω περί incognito mode ..... Έκανα κάποιες αλλαγές στο ReVanced manager στις ονομασίες, αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό που λες .... Και τι πρέπει να κάνω για να δημιουργήσω άλλο account και να το συνδέσω..... ? Κάποιος μου έγραψε ότι δουλεύει το extended, αλλά σε μένα δεν δούλεψε .... 🙄😥 Λογικά έχεις το γνωστό θέμα που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες. Είναι θέμα του microg όπως είπε και ένας φίλος από πάνω. Δοκίμασε να φτιάξεις νέο google account και σύνδεσε αυτό στο revanced. (Δεν επειρεαζει το main account που έχεις συνδέσει στο κινητό). Αλλιώς δες το screenshot παρακάτω. Αν έχεις root μπορείς να χρησιμοποιήσεις την root version που δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Σημείωση: Αν ενεργοποιήσεις το incognito μετά θα έχεις θέμα όταν ανοίγεις yt link με το extended. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από Retrial 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Ο οδηγός και τα APK(s) στο XDA έχουν ενημερωθεί. 14/03/2023🗓️ 💡Τι νέο υπάρχει: Changelog ⚠️Σε αυτό το update ο inotia00 (dev του Extended) πρόσθεσε ένα νέο patch "protobuf-spoof" το οποίο φτιάχνει τα playback/buffering προβλήματα όπου κάποιοι χρήστες αντιμετωπίζουν. Συγκεκριμένα αυτό το πρόβλημα: inotia00/ReVanced_Extended#141 microg/GmsCore#1870. Παρακαλώ ενημερώστε με αν αντιμετωπίζατε αυτό το πρόβλημα και διορθώθηκε στην τελευταία έκδοση. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από Retrial 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retrial Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Ο οδηγός και τα APK(s) στο XDA έχουν ενημερωθεί (ξανά 😝). 14/03/2023🗓️ 💡Τι νέο υπάρχει: Changelog 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα