salmp7 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Στο Spotify σε τραγούδια δεν υπάρχει download; εμφανίζεται σε podcasts κανονικά αλλά όχι στα τραγούδια. Έχω youtube premium (και youtube revanced) αλλά εκεί δεν έχει κάποια albums που θέλω να ακούσω όσο δεν έχω σήμα. Επίσης υπάρχει τρόπος να φύγει το κόκκινο banner στην αρχική "update to the latest version of the app" ;
Retrial Δημοσ. 18 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, salmp7 είπε Στο Spotify σε τραγούδια δεν υπάρχει download; εμφανίζεται σε podcasts κανονικά αλλά όχι στα τραγούδια. Έχω youtube premium (και youtube revanced) αλλά εκεί δεν έχει κάποια albums που θέλω να ακούσω όσο δεν έχω σήμα. Επίσης υπάρχει τρόπος να φύγει το κόκκινο banner στην αρχική "update to the latest version of the app" ; Θέλει Premium για download νομίζω. Δοκίμασε το lucida.to, αφαίρεσαν το Spotify από εκεί αλλά μπορείς να βρεις τα link από άλμπουμ που θες από Qobuz ή Deezer και να τα κατεβάσεις μέσω lucida σε flac για άριστη ποιότητα. Το Red banner είτε πρέπει να κάνουν support πιο latest version, είτε να βγάλει κάποιο επιπλέον patch η ομάδα του ReVanced. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από Retrial 1
Retrial Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, salmp7 είπε Πρέπει να το έκοψαν το Spotify. Δεν παίζει τίποτα Απ'ότι φαίνεται ναι. 😐 Τώρα το παρατήρησα κι εγώ που το πες.
Retrial Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Παιδιά νεο update για το ReVanced μόλις έγινε released. Μεγάλη ενημέρωση για το Spotify 😺 Για να μην τα ξαναγράφω διαβάστε εδώ: https://xdaforums.com/t/app-guides-unofficial-revanced-megathread.4523967/post-90019628 Επεξ/σία 26 Μαρτίου από Retrial 4
Retrial Δημοσ. 29 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 🎉Τα ReVanced apks έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.17.0 & v5.18.0. ⏬Download pre-made apks στο MEGA Cloud μου. 1 2
Retrial Δημοσ. 30 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 🎉Τα ReVanced Extended apks έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.6.1. ⏬Download pre-made apks στο MEGA Cloud μου. 1 2
Retrial Δημοσ. 3 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 🎉Τα ReVanced Extended apks έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.6.2. ⏬Download pre-made apks στο MEGA Cloud μου. 1 1
sakisaudi Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Έχω κατεβάσει το Spotify και δουλεύει κανονικά στο κινητό. Γνωρίζει κάποιος όμως γιατί δεν δουλεύει στο android auto; δεν εμφανίζει καθόλου το εικονίδιο. Γνωρίζει κάποιος πως να το διορθωσω; Ευχαριστώ
Retrial Δημοσ. 11 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 5 ώρες πριν, sakisaudi είπε Έχω κατεβάσει το Spotify και δουλεύει κανονικά στο κινητό. Γνωρίζει κάποιος όμως γιατί δεν δουλεύει στο android auto; δεν εμφανίζει καθόλου το εικονίδιο. Γνωρίζει κάποιος πως να το διορθωσω; Ευχαριστώ Δεν χρησιμοποιώ το Android Auto, όμως για να εμφανιστεί το YouTube ReVanced χρειαζόταν να κάνεις αυτά τα βήματα. Δοκίμασε το ίδιο και για το Spotify και πες μου.
sakisaudi Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 4 ώρες πριν, Retrial είπε Δεν χρησιμοποιώ το Android Auto, όμως για να εμφανιστεί το YouTube ReVanced χρειαζόταν να κάνεις αυτά τα βήματα. Δοκίμασε το ίδιο και για το Spotify και πες μου. Ναι φίλε μου δούλεψε!! Αν και με παίδεψε γτ δεν ήξερα την διαδικασία. Σε ευχαριστώ
Retrial Δημοσ. 12 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 🎉Τα ReVanced apks έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.19.0 & v5.19.1. ⏬Download pre-made apks στο MEGA Cloud μου. 1 2
Retrial Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) 🎉Τα ReVanced apks έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.20.0 & v5.20.1. ⏬Download pre-made apks στο MEGA Cloud μου. 📝Σημείωση: Επεξ/σία 15 Απριλίου από Retrial 1
alxnt Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου @RetrialΤο yt music δε δουλεύει με το τελευταίο patch. Δοκίμασα το δικό σου pre-made και παίζει κανονικά.
Retrial Δημοσ. 20 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 20 Μαϊου 🎉 Τα ReVanced apks έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.24.0. ⏬ Downloads pre-made apks στο MEGA Cloud μου. 📝 Σημειώσεις: 1. Στα περισσότερα apks που είχα εφαρμόσει το universal patch "change packgane name", το άλλαξα με το universal patch "change version code" ώστε να μην το εμφανίζει στο Play Store. Όταν αλλάζεις το package name μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε μερικά apps και γι'αυτό το άλλαξα. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε ενημέρωση, κάντε clean install. 2. Στο Tiktok δεν μπορώ να εφαρμόσω κανένα από τα 2 universal patches ώστε να μην εμφανίζεται στο Play Store. Δείνει error στο ReVanced Manager και στο Revancify. 3. Σχετικά με το ReVanced Extended, ο developer inotia00 φαίνεται ότι κάνει διάλειμμα πάλι. Χρησιμοποιήστε το ReVanced εάν θέλετε πιο συχνές ενημερώσεις. 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα