Προς το περιεχόμενο

[App][Οδηγοί] ReVanced Megathread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Spotify σε τραγούδια δεν υπάρχει download; εμφανίζεται σε podcasts κανονικά αλλά όχι στα τραγούδια. Έχω youtube premium (και youtube revanced) αλλά εκεί δεν έχει κάποια albums που θέλω να ακούσω όσο δεν έχω σήμα. 

Επίσης υπάρχει τρόπος να φύγει το κόκκινο banner στην αρχική "update to the latest version of the app" ;

• Απαντ. 549
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, salmp7 είπε

Στο Spotify σε τραγούδια δεν υπάρχει download; εμφανίζεται σε podcasts κανονικά αλλά όχι στα τραγούδια. Έχω youtube premium (και youtube revanced) αλλά εκεί δεν έχει κάποια albums που θέλω να ακούσω όσο δεν έχω σήμα. 

Επίσης υπάρχει τρόπος να φύγει το κόκκινο banner στην αρχική "update to the latest version of the app" ;

Θέλει Premium για download νομίζω.

Δοκίμασε το lucida.to, αφαίρεσαν το Spotify από εκεί αλλά μπορείς να βρεις τα link από άλμπουμ που θες από Qobuz ή Deezer και να τα κατεβάσεις μέσω lucida σε flac για άριστη ποιότητα.

Το Red banner είτε πρέπει να κάνουν support πιο latest version, είτε να βγάλει κάποιο επιπλέον patch η ομάδα του ReVanced.

Επεξ/σία από Retrial
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, salmp7 είπε

Πρέπει να το έκοψαν το Spotify. Δεν παίζει τίποτα 

Απ'ότι φαίνεται ναι. 😐 Τώρα το παρατήρησα κι εγώ που το πες.

Δημοσ.

Έχω κατεβάσει το Spotify και δουλεύει κανονικά στο κινητό.

Γνωρίζει κάποιος όμως γιατί δεν δουλεύει στο android auto; δεν εμφανίζει καθόλου το εικονίδιο. 

Γνωρίζει κάποιος πως να το διορθωσω;

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sakisaudi είπε

Έχω κατεβάσει το Spotify και δουλεύει κανονικά στο κινητό.

Γνωρίζει κάποιος όμως γιατί δεν δουλεύει στο android auto; δεν εμφανίζει καθόλου το εικονίδιο. 

Γνωρίζει κάποιος πως να το διορθωσω;

Ευχαριστώ 

Δεν χρησιμοποιώ το Android Auto, όμως για να εμφανιστεί το YouTube ReVanced χρειαζόταν να κάνεις αυτά τα βήματα.

Δοκίμασε το ίδιο και για το Spotify και πες μου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Retrial είπε

Δεν χρησιμοποιώ το Android Auto, όμως για να εμφανιστεί το YouTube ReVanced χρειαζόταν να κάνεις αυτά τα βήματα.

Δοκίμασε το ίδιο και για το Spotify και πες μου.

Ναι φίλε μου δούλεψε!! Αν και με παίδεψε γτ δεν ήξερα την διαδικασία.

Σε ευχαριστώ 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

🎉 Τα ReVanced apks έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.24.0.

Downloads pre-made apks στο MEGA Cloud μου.

📝 Σημειώσεις:

1. Στα περισσότερα apks που είχα εφαρμόσει το universal patch "change packgane name", το άλλαξα με το universal patch "change version code" ώστε να μην το εμφανίζει στο Play Store. Όταν αλλάζεις το package name μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε μερικά apps και γι'αυτό το άλλαξα. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε ενημέρωση, κάντε clean install.

2. Στο Tiktok δεν μπορώ να εφαρμόσω κανένα από τα 2 universal patches ώστε να μην εμφανίζεται στο Play Store. Δείνει error στο ReVanced Manager και στο Revancify.

3. Σχετικά με το ReVanced Extended, ο developer inotia00 φαίνεται ότι κάνει διάλειμμα πάλι. Χρησιμοποιήστε το ReVanced εάν θέλετε πιο συχνές ενημερώσεις.

• Like 2
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...