Alexrose Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Πρέπει πάντα να έχουμε την τελευταία έκδοση του Micro g? Είδα πως έχει βγει η v0.3.1.4.240913 αλλά έχω την 0.3.1.3.240913, αλλάζει κάτι?
Retrial Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 20 λεπτά πριν, Alexrose είπε Πρέπει πάντα να έχουμε την τελευταία έκδοση του Micro g? Είδα πως έχει βγει η v0.3.1.4.240913 αλλά έχω την 0.3.1.3.240913, αλλάζει κάτι? Ναι, καλό είναι να έχεις την τελευταία έκδοση, και κάποιο bug εάν βρείς στο ReVanced θα σε ρωτήσουν αν έχεις τα πάντα σε latest version: https://github.com/ReVanced/GmsCore/releases/
Alexrose Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, Retrial είπε Ναι, καλό είναι να έχεις την τελευταία έκδοση, και κάποιο bug εάν βρείς στο ReVanced θα σε ρωτήσουν αν έχεις τα πάντα σε latest version: https://github.com/ReVanced/GmsCore/releases/ Σ ευχαριστώ! Κάνουμε εγκατάσταση κατευθείαν ή πρέπει να κάνουμε απεγκατασταση την προηγούμενη έκδοση??
Retrial Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Alexrose είπε Σ ευχαριστώ! Κάνουμε εγκατάσταση κατευθείαν ή πρέπει να κάνουμε απεγκατασταση την προηγούμενη έκδοση?? Μπορείς να κάνεις update από "πάνω" κατευθείαν (αν θυμάμαι καλά), χωρίς να κάνεις απεγκατάσταση πρώτα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από Retrial
Retrial Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 🎉Το ReVanced έχει ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.12.0. ⏬Download pre-made apks στο MEGA Cloud μου. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 🎉Το ReVanced Extended έχει ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.4.1. ⏬Download pre-made apks στο MEGA Cloud μου. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 🗒️Σημείωση: To RVX για Android 5-7, σε λίγους μήνες θα σταματήσει να δουλεύει, οπότε και θα αφαιρεθεί από το MEGA Cloud μου. Δείτε εδώ. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από Retrial
Retrial Δημοσ. Δευτέρα στις 11:57 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:57 πμ (επεξεργασμένο) 🎉Τα ReVanced apps έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.14.0. ⏬Download pre-made apks στο MEGA Cloud μου. 📝Σημείωση: Έχω ανεβάσει και patched το Spotify από το xManager, καθώς η ομάδα του ReVanced έβγαλε fix patch που το κάνει πλέον λειτουργικό. Αυτό που έκανα ήταν να κατεβάσω από το xManager το "Spotify Experimental", και τα patch που χρησιμοποίησα στο ReVanced είναι Signature Spoof & Change package name (ώστε να μην εμφανίζονται updates στο Play Store). Απ' ότι είδα λειτουργεί κανονικά, πείτε μου εάν έχετε θέμα. Επεξ/σία Δευτέρα στις 11:59 πμ από Retrial 5
salmp7 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:50 μμ φοβερός όπως πάντα. Θέλει απεγκατάσταση πρώτα το spotify πριν την εγκατάσταση. Άρα δεν κάνουμε εμείς κάτι με το όνομα, σωστά; δε θα κατεβάσει update από playstore. 1
Retrial Δημοσ. Δευτέρα στις 12:52 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:52 μμ Μόλις τώρα, salmp7 είπε φοβερός όπως πάντα. Θέλει απεγκατάσταση πρώτα το spotify πριν την εγκατάσταση. Άρα δεν κάνουμε εμείς κάτι με το όνομα, σωστά; δε θα κατεβάσει update από playstore. Το package name του είναι διαφορετικό όποτε μπορείς να έχεις και το official installed άμα θες (αλλά εγώ το κάνω uninstall). Ναι δεν κάνεις κάτι, δεν το εμφανίζει στο Play Store. 😛
salmp7 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:54 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:54 μμ μου εμφάνισε κάποιο μήνυμα ότι το βλέπει ήδη. για αυτό το ξήλωσα αμέσως. αλλά οκ ας μην είναι σε 2ο logαρισμένο ταυτόχρονο. ευχαριστούμε και πάλι! 1
Retrial Δημοσ. Δευτέρα στις 12:59 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:59 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, salmp7 είπε μου εμφάνισε κάποιο μήνυμα ότι το βλέπει ήδη. για αυτό το ξήλωσα αμέσως. αλλά οκ ας μην είναι σε 2ο logαρισμένο ταυτόχρονο. ευχαριστούμε και πάλι! χμμμ αφού του είχα βάλει άλλο package name. Θα το δω αργότερα Αλλά όπως και να έχει καλό είναι να γίνεται uninstall το official. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:00 μμ από Retrial
UncleKim Δημοσ. Δευτέρα στις 12:59 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:59 μμ Για ακόμα μια φορά, χίλια μπράβο για την δουλειά σου! Ερώτηση : Το spotify, προσφέρει κάτι παραπάνω από το απλό free? 1
Retrial Δημοσ. Δευτέρα στις 01:02 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:02 μμ 1 λεπτό πριν, UncleKim είπε Για ακόμα μια φορά, χίλια μπράβο για την δουλειά σου! Ερώτηση : Το spotify, προσφέρει κάτι παραπάνω από το απλό free? Δεν έχει ads κτλπ. 😁 btw άμα θέλετε να κατεβάσετε τις Playlist σας για offline κάντε copy το link και βάλτε το στο lucida.
UncleKim Δημοσ. Δευτέρα στις 01:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:21 μμ To κανει decrypt, αλλα δεν προχωράει στο download. Κάνω κάτι λάθος?
Retrial Δημοσ. Δευτέρα στις 01:29 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:29 μμ 6 λεπτά πριν, UncleKim είπε To κανει decrypt, αλλα δεν προχωράει στο download. Κάνω κάτι λάθος? Μου το κατέβασε κανονικά από το Firefox (PC), και από το Brave (Android). Μπορεί να έχουν πέσει κι όλοι μαζί τώρα γιαυτό μάλλον, προσπάθησε σε λιγάκι ή δοκίμασε άλλο Browser ή στο PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα