Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Σύντομα θα μετακομίσω και κοιταω για πλυντηριο ρούχων. Λογω χωρου εχει σχεδιαστεί να μπει στην κουζίνα κατω απο παγκο. Το θεμα ειναι οτι ο παγκος ξεκιναει στα 83cm ενω τα πλυντήρια ειναι 85cm. Βγαινει το καπακι για να μπει απο κάτω; Ή αναγκαστηκα πρεπει να παω σε εντοιχισμένο παρολο που δε θα εχει πορτα μπροστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι πολύ οριακά. Δεν ξέρω αν θα δώσει λύση η αφαίρεση στο άνω καλυμμα του πλυντηρίου.  Ενδέχεται να είναι συρταροτο οπότε δεν προσφέρει τίποτα. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, thyra_7 είπε

Καλησπέρα σας.

Σύντομα θα μετακομίσω και κοιταω για πλυντηριο ρούχων. Λογω χωρου εχει σχεδιαστεί να μπει στην κουζίνα κατω απο παγκο. Το θεμα ειναι οτι ο παγκος ξεκιναει στα 83cm ενω τα πλυντήρια ειναι 85cm. Βγαινει το καπακι για να μπει απο κάτω; Ή αναγκαστηκα πρεπει να παω σε εντοιχισμένο παρολο που δε θα εχει πορτα μπροστα.

Βγαίνει το καπάκι όπως λες και χωράει από κάτω!!! άμα ο καθαρός χώρος είναι 83 είσαι οκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι βγαινει το καπακι,εγω πηρα περσι το LG F4WV308S3E και εβαλα μεμβρανη+ταινια εκει που ηταν το καπακι για προστασια της πλακετας κλπ του πλυνηριου σε περιπτωση που πεσει καποιο υγρο στον παγκο (αν και προσεχω να μην πεσει) στο σημειο που ειναι το πλυντηριο.

https://imgur.com/a/6PMCOvV

Επεξ/σία από stathis97
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

@stathis97 και εγώ αυτό το πλυντήριο σκεφτόμουν, όποτε βγαίνει και χωράει κάτω από το πάγκο. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Υπάρχουν εντοιχιζόμενα πλυντήρια ρούχων που έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις για να μπαίνουν κάτω από πάγκο κουζίνας και δεν προεξέχουν. Επίσης έχουν λιγότερους κραδασμούς αλλά είναι λίγο ακριβότερα.

Έχω ένα hotpoint ariston τετοιο εδώ και 12 χρόνια, πολύ ευχαριστημένος.

Ένα παράδειγμα που έχει φωτογραφίες και διαστάσεις.

https://diogenistore.gr/el/Product/hotpoint-ariston-bi-wmhg-81484-eu-entoichizomeno-plyntirio-1400-rpm--8-00-kg--a------levko-bi-wmhg-81484-eu.aspx?skr_prm=WyI0MjkwYTM0Ni04MmU5LTRkZmUtOWViMy1jMmJiYzQxNDM3MDUiLDE2Njk2MjY4MDEzMTcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Δημοσ.

Οι επιλογές που βλέπω να έχω είναι είτε εντοιχιζομενο Whirlpool BI WMWG 81484E . Είτε το LG F4WV308S3E και αφαίρεση το καπάκι. Τι θα προτείνατε εσείς; Επίσης υποθέτω μελλοντικά αν μετακομίσω το εντοιχιζομενο μπαίνει κανονικά ως ελεύθερο;

Δημοσ.

https://www.plaisio.gr/bosch-wna14400gr-plintirio-stegnotirio-9-00-kg-6-kg_3669866

Στα χαρακτηριστικά κατω κάτω λέει οτι διαθέτει υποτιχισμό δηλ βγαίνει το καπάκι. Αυτό πήρα και κούμπωσε τέλεια στο πάγκο της κουζίνας.

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Αν κοπανάει τόσο πολυ το πλυντήριο, κάτι πρόβλημα υπάρχει. Εμείς έχουμε ένα Siemens 10ετίας, και αν στηρίξεις όρθιο έναν κλασικό μεταλλικό μαρκαδόρο στην πάνω μεριά, την ώρα που στύβει, δεν θα πέσει μέχρι να τελειώσει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, satsok2 είπε

Να ρωτήσω. Με όλα τα νταμπα ντουμπα, δεν υπάρχει κίνδυνος να ξηλωθεί ο πάγκος;

Δεν πρέπει να έχει ντάπα ντούπα.Δεν είναι φυσιολογικό

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...