angelpapako Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 καλησπέρα, μόλις τελείωσα την εγκατάσταση και ενώ έχω θέρμανση ο λεβητας για τό νερό χρήσης δεν δουλεύει.Ο λεβητας βγάζει ένα σφαλμα S.39 Burner off contact has been triggered this could be because of contact thermostat.ο Καυστηρατζης τον συνδέσε και εφυγε κυριος αλλα όταν βγηκα εξω να τον επεξεργαστώ ειδα οτι υπάρχει αυτή η ένδειξη όπως και το ότι δεν ανάβει για ζεστό νερό μετα απο κάποια τεστ..ηρθε ξανά παλι πισω μετα απο 2 μέρες και ενώ μίλησε και με κανα δυο συναδέλφους άκρη δεν βγήκε.. Τωρα λεει θα μαστε σε επαφή να δουμε τι θα κάνουμε.. ο Υδραυλικος που είναι και αξιόπιστος επιμένει ότι όλα έχουν μπει σωστά. καθώς τσέκαρα με και τηλεφωνικά αρκετά πράγματα..ενημερωτικά έχω βάλει και Solar kit που έλεγε ο καυστηρατζης ότι απο εκει μάλλον είναι το πρόβλημα αλλά εγώ δεν μπορώ να το συσχετισω..Εχει συναντήσει κάποιος κάτι παρόμοιο? ευχαριστώ..
korakios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, angelpapako είπε μόλις τελείωσα την εγκατάσταση και ενώ έχω θέρμανση ο λεβητας για τό νερό χρήσης δεν δουλεύει καινούριος ?
NikosKallithea Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Η βρύση του ζεστου τρεχει νερό μεσα στο σπιτι ή δεν βγαζει καθολου νερό; Αλλα ετσι και αλλιως αν ειναι καινούργιος τι σε νοιάζει; αν δεν φτιάχνεται θα στο αντικαταστήσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα