konstantinos_1987 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να παίξει η cosmote tv σε emulator;
micos000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Εδώ δεν παίζει σε κανονικό όταν είναι ρουταρισμένο. Σε emulator θα παίξει;
konstantinos_1987 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 δοκίμασα στο bluestacks αλλά ενώ δεν έβγαζε μήνυμα σφάλματος, κάποιο πρόβλημα είχε, μάλλον με την αποκωδικοποίηση. (έδειχνε πως έπαιζε, αλλά δεν είχα ήχο πχ).
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι, αυτό κάνει. Οταν δει η εφαρμογή ότι δεν πάει καλά κόβει την εικόνα. Να ρωτήσω γιατί το θέλεις σε emulator αφού παίζει από browser; https://www.cosmote.gr/portal/cosmotetv-streaming/pc Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από micos000
konstantinos_1987 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 θα σου πω.. παλιά μας άφηνε να κάνουμε λήψη στον αποκωδικοποιητή και offline παρακολούθηση. (στο εξοχικό που δεν έχει ίντερνετ). τώρα δε μας αφήνει. και από δεδομένα δε μπορώ να δω, γιατί δε συμφέρει.. οπότε θέλω κάπως να κάνω λήψη και να τα δω offline.
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Πάρε ένα tvbox που να υποστηρίζει cosmote. Αυτό που δίνει ο Γερμανός στα 59€ είναι πολύ καλό και υποστηρίζει stremio, disney, ertflix αλλά δεν είναι netflix certified. Έχει 8gb χώρο αλλά παίρνει στικάκι για αποθήκευση. https://www.germanos.gr/product/televisions/peripherals/smart-tv-boxes/skyworth-hy4415-android-tv-box/?productId=20399605 Αν έχεις cosmote όμως μπορείς να το πάρεις δωρεά από cosmote, αρκεί να πάρεις τηλέφωνο πρωί-πρωί στα κεντρικά (δεν στο δίνουν στα καταστήματα Germanos-Cosmote) γιατί μετά έχει μεγάλη αναμονή. Μετά, αν θέλεις κάποιο που να τα υποστηρίζει όλα πας σε mecool km2 plus. 1
konstantinos_1987 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 το κατέβασμα δεν το υποστηρίζουν στην εφαρμογή του BOX. αλλά μόνο σε κινητά και ταμπλετ.. έχω BOX.. θα φύγω κάνα δυο βδομάδες και δεν έχω ίντερνετ εκεί που πάω. οπότε με βόλευε που κατέβαζα μια σεζόν και μερικές ταινίες στον αποκωδικοποιητή και τα έβλεπα.
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, konstantinos_1987 είπε δεν το υποστηρίζουν στην εφαρμογή του BOX Ω! Δεν το είχε προσέξει αυτό. Έχω ένα μποξάκι Alfawise s92 το οποίο το είχα πάρει από αγγελία στα 25€ και τελικά μου βγήκε πολύ καλό. Έχει κλασσικό android 7 (είχε 6 όταν το πήρα και το αναβάθμισα με sd card) με skin για tv και έχω πάνω disney, netflix, ertflix, stremio και cosmote (αυτό ήθελε hide my root) και τώρα που το είδα στο cosmote με αφήνει να κατεβάσω. Μάλλον στα μποξάκια με android tv λειτουργικό δεν αφήνει, όπως είναι το επίσημο που δίνει η cosmote ή το xiaomi mi box. Οπότε αν μπορείς να βρεις κάτι τέτοιο ίσως κάνεις την δουλειά σου. Μέσα από emulator δεν νομίζω πάντως να καταφέρεις κάτι. Αν κάνεις κάτι όμως ενημέρωσε. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από micos000 1
konstantinos_1987 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 φανταστικά, θα δοκιμάσω τέτοιο BOX.. αν βρω δηλαδή.. γιατί έχω το MI BOX και δε με αφήνει να κατεβάσω..
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν πας σε μποξάκι πρόσεχε λίγο τον επεξεργαστή και να είναι τουλάχιστον 2-16. Έχω άσχημη εμπειρία από allwiner και Rockchip και δηλώνω fan της Amlogic (από s905x2 και πάνω). Π.Χ. στο X96 Air μου φαίνεται πολύ καλό για αυτό που θέλεις. EDIT: Βρήκα στις αγγελίες το παρακάτω. Αν είσαι Αθήνα μπορείς να συνεννοηθείς με τον πωλητή και να δοκιμάσεις αν όντως παίζει η εφαρμογή και μπορείς να κατεβάσεις. Και το παρακάτω αλλά δεν λέει από που είναι ο πωλητής. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα