Rebirth Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Έχω πλέον την αίσθηση ότι οι πάροχοι δεν «νιώθουν» σε απλη δήλωση αποχώρησης (ακόμα κι αν το εννοείς). Είμαι πελάτης στη Vodafone, απογοητευμένος από την "προσφορά" που μου έκαναν (36 ευρώ για 50αρα με Vodafone TV και επιπλέον 70-80 ευρώ τέλη ενεργοποίησης). Έχω ζητήσει καλύτερη προσφορά, αλλά δεν ασχολήθηκαν. Έχω ήδη πάρει προσφορά από Wind (αυτή με τους τρεις μήνες δωρεάν και τα απεριόριστα προς όλους), αλλά έχω και δεύτερες σκέψεις. Σε ποια φάση της διαδικασίας γνωστοποιείται στον τρέχοντα πάροχό σου ότι την... κάνεις για αλλού; Ρωτώ για να γνωρίζουμε αν θα είναι τότε αργά για υπαναχώρηση. Ευχαριστώ πολύ παιδιά Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από Rebirth
Aggelos_INSM Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Rebirth είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχω πλέον την αίσθηση ότι οι πάροχοι δεν «νιώθουν» σε απλη δήλωση αποχώρησης (ακόμα κι αν το εννοείς). Είμαι πελάτης στη Vodafone, απογοητευμένος από την "προσφορά" που μου έκαναν (36 ευρώ για 50αρα με Vodafone TV και επιπλέον 70-80 ευρώ τέλη ενεργοποίησης). Έχω ζητήσει καλύτερη προσφορά, αλλά δεν ασχολήθηκαν. Έχω ήδη πάρει προσφορά από Wind (αυτή με τους τρεις μήνες δωρεάν και τα απεριόριστα προς όλους), αλλά έχω και δεύτερες σκέψεις. Σε ποια φάση της διαδικασίας γνωστοποιείται στον τρέχοντα πάροχό σου ότι την... κάνεις για αλλού; Ρωτώ για να γνωρίζουμε αν θα είναι τότε αργά για υπαναχώρηση. Ευχαριστώ πολύ παιδιά Εγω οταν εκανα αιτηση σε wind απο cosmote η cosmote με πηρε τηλεφωνο την ιδια μερα μετα απο μερικες ωρες 1
Bitbit Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 εγώ συμφώνησα σε συμβόλαιο χωρίς να το ψάξω λόγω φόρτου εργασίας και όταν κατάλαβα τι γκάφα έκανα αφού είδα τι χρεώνουν οι άλλοι τους πήρα τηλέφωνο (4-5 φορές) και λέω θέλω ακύρωση. Με ρώτησαν το λόγο. Τους λέω δεν είμαι λαλάκας να πληρώνω αυτά σε εσας, προτιμώ να πάω στους απέναντι. Και αυτή τη στιγμή μου κάνανε καλύτερη πρόταση με διαφορά από τη αρχική και τελικά έμεινα. Είναι και σε τι υπάλληλο θα πέσεις. Μου έχει τύχει υπάλληλος να με έχει γραμμένο. Τι θέλεις; διακοπή συμβολαίου; Οκ το προωθώ, καλό απόγευμα 1
e1995kati Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Ένα αρκετά πλέον πολυσυζητημένο θέμα για τα ελληνικά δεδομένα πουλάς αέρας για χρυσάφι(Vodafone).....και γίνεσε μυδας εις βάρος του λαού.......συνήθους γνωστοποίητε όταν η τάδε wind ζητήσει τον Αρ βρόγχου....ένα θέμα γραφικρατικο που δεν σε αφορά άμεσα.........χρόνια συνδρομητής βοντα με εντελώς αρνητική άποψη για αυτήν την κόκκινη εταιρία(μπουρδέλο πολιτελιας).....χαμηλή ταχύτητα και συνεχή προβλήματα που δεν "δέχονταν επίλυσης" παρά μόνο υπό την δικιά μου συνεχή παρέμβαση(τηλεφωνήματα και επικοι καβγάδες).......μην φανταστείς από θέμα όρων και γραφιοκρατιας είναι καλύτερη......αλλά από θέμα ποιότητας σύνδεσης μια εικόνα θα σου λύσει την απορία .....είμαι με χαλκό vdsl 100 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.......πιστεύω ότι στην σταθερή η wind έχει ταχύτατη ανοδική εξέλιξη..... 1
Rebirth Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Aggelos_INSM είπε Εγω οταν εκανα αιτηση σε wind απο cosmote η cosmote με πηρε τηλεφωνο την ιδια μερα μετα απο μερικες ωρες Με Vodafone δεν είναι θέμα υπαλλήλου. Απλά δεν τους ενδιαφέρει. Τους ζήτησα έστω κάτι κοντινό στην προσφορά που κάνουν για νέους πελάτες στα 25 ευρώ και μου πρότειναν 36 ευρώ συμβόλαιο, με 75 ευρώ τέλη. Ζήτησα σήμερα προσφορά και από Cosmote. Wind είπε θα στείλει συμβόλαια την Τετάρτη (λέω να το αναβάλλω για λίγες μέρες).
e1995kati Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Εγώ λέω να απορρίψεις την βοντα από τώρα....και να επιλέξεις μια απ' τις άλλες 3 νοβα κόσμοτε γουιντ.....άποψη μου...οποία είναι πιο ευνοϊκή απ' τις 3 που σίγουρα δεν είναι η 2η.......Η βοντα ενώ είναι μια εταιρία παγκόσμιου βελινικους συνεχίζει να εκμεταλευτε επιστημονικά το ελληνικό άβουλο κοινό.....στην σταθερή τουλαχιστον
kallonos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Πολιτική της εταιρείας είναι. Ο υπάλληλος και αυτοκίνητο να του έλεγαν ότι μπορεί να δώσει, θα στο έδινε. Τώρα στο αρχικό θέμα που ρωτάς υπάρχει ρίσκο. Αν κάνεις την φορητότητα με τις 14 μέρες ο πάροχος σου θα λάβει την 15η ημέρα ενημέρωση ότι φεύγεις που δεν θα μπορείς να ακυρώσεις. Αν κάνεις με άμεση ενεργοποίηση χάνεις το δικαίωμα να υπαναχώρησης των 14ων ημερών αλλά μπορείς να ακυρώσεις μέχρι να ενεργοποιηθείς. Παίζει το ρίσκο όμως να ενεργοποιηθείς όντως.
dtzgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Αν πηγαίνεις βοντα, δεν παίζει να ενεργοποιηθείς και να θέλεις. Είμαι στο περίμενε 3 εβδομάδες και πάω για 4η...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα