UlveRz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους σας.. Ο θερμοστάτης που είχα (έχω;) ήταν ο SIEMENS REV11 αρκετά χρόνια τώρα, κάποια στιγμή πέρυσι μας άφησε χρόνους δηλαδή ενώ φαινόταν να δουλεύει δεν μπορούσε να ανάψει το καυστήρα.. Ένας καυστηρατζής που ήρθε, μου έβγαλε μπαταρίες 2 ήμερες και μου είπε να τον ξαναδοκιμάσουμε, αλλά μέχρι τότε μου άφησε γυμνό στην εγκατάσταση καλώδια που απλά φέρνω σε επαφή και ο καυστηράς παίρνει μπρος.. Δεν δοκίμασα ξανα τον θερμοστάτη αφού προσωρινά έκανα τη δουλειά μου, έτσι σταματησαν τα κρύα και το αφησα στην άκρη δεν ξανασχολήθηκα.. Ε όμως δε μπορώ να το αφήσω έτσι.. Τι μου προτείνετε για θερμοστάτη; Μπατζετ σφιχτό σχετικά, με ενδιαφέρει σίγουρα κάτι εύκολο στην εγκατάσταση σίγουρα και σχετικά ποιοτικό.. Το συζηταμε για το που φτάνω αλλα οχι πχ κανα 100 ευρο, πιο χαμηλα θα ηταν ιδανικό.. Όλα αυτά τα μοντέρνα τα wifi έχουμε κάτι ευκολο και ποιοτικό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων πολύ για τις απαντήσεις..
lneam Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 βλεπω την σχεση αναμεσα στον πελατη και τον επαγγελματια τεχνικο ..... να βαζει νερα !!!! Προσωπικα δεν γνωριζω ποιος απο τους δυο φταιει. Να φταινε και οι δυο ? Και αυτο μπορει να συμβαινει.
kostasbm Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, UlveRz είπε Καλησπέρα σε όλους σας.. Ο θερμοστάτης που είχα (έχω;) ήταν ο SIEMENS REV11 αρκετά χρόνια τώρα, κάποια στιγμή πέρυσι μας άφησε χρόνους δηλαδή ενώ φαινόταν να δουλεύει δεν μπορούσε να ανάψει το καυστήρα.. Ένας καυστηρατζής που ήρθε, μου έβγαλε μπαταρίες 2 ήμερες και μου είπε να τον ξαναδοκιμάσουμε, αλλά μέχρι τότε μου άφησε γυμνό στην εγκατάσταση καλώδια που απλά φέρνω σε επαφή και ο καυστηράς παίρνει μπρος.. Δεν δοκίμασα ξανα τον θερμοστάτη αφού προσωρινά έκανα τη δουλειά μου, έτσι σταματησαν τα κρύα και το αφησα στην άκρη δεν ξανασχολήθηκα.. Ε όμως δε μπορώ να το αφήσω έτσι.. Τι μου προτείνετε για θερμοστάτη; Μπατζετ σφιχτό σχετικά, με ενδιαφέρει σίγουρα κάτι εύκολο στην εγκατάσταση σίγουρα και σχετικά ποιοτικό.. Το συζηταμε για το που φτάνω αλλα οχι πχ κανα 100 ευρο, πιο χαμηλα θα ηταν ιδανικό.. Όλα αυτά τα μοντέρνα τα wifi έχουμε κάτι ευκολο και ποιοτικό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων πολύ για τις απαντήσεις.. https://www.kafkas.gr/psyxi-thermansi/thermostates/thermostates-aploi/siemens-thermostatis-chorou-ilektronikos-epitoichos-lefko_197015/?=14&gclid=Cj0KCQiAsoycBhC6ARIsAPPbeLs2yoCC99BG04MNPzzEiWj9acKZVekrvFLts12-ktQSeobbq0prrI0aAkd8EALw_wcB καλος και ευαναγνωστος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα