supersotos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Λοιπόν, είμαι μαθητής της Β' Λυκείου και επιθυμώ να ασχοληθώ με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η σχολή που είχα υπόψη μου ως τώρα ήταν η Σχολή Πληροφορικής του ΑΠΘ, για αυτό και είχα αποφασίσει να πάω στο 4ο πεδίο. Παρ' όλα αυτά, πλέον έχω στο μυαλό μου και το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ. Και ρωτώ τα εξής: Αξίζουν οι σπουδές σε ένα ΤΗΜΜΥ περισσότερο από τις σπουδές σε μια σχολή Πληροφορικής; Ποιο είναι το επίπεδο σπουδών της μιας σχολής και ποιο το επίπεδο σπουδών της άλλης; Ο φόρτος εργασίας είναι παρόμοιος; Από άποψη επαγγελματικής αποκατάστασης, ποια από τις δύο σχολές υπερτερεί; Ο λόγος που κάνω αυτές τις ερωτήσεις είναι για να μπορέσω να αποφασίσω αν θα πάω του χρόνου στο 4ο πεδίο (Οικονομίας και Πληροφορικής), τα μαθήματα του οποίου παρακολουθώ τώρα στο φροντιστήριο, ή αν αξίζει να αλλάξω στο 2ο πεδίο (Θετικών και Τεχνολογικών Σπουδών). Παρακαλώ ας απαντήσει όποιος έχει εμπειρία από τις σχολές αυτές ή αντίστοιχες και μπορεί να εκφράσει άποψη. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα