Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαίνω άλφα σήμερα, βλέπω λείπει ένα ταλιρο. 

Μπαίνω μετά στο σαιτ και βλέπω νέα χρέωση 5€ μηνιαίως για όψεως εταιρικούς λογαριασμούς. 

Λέω θα είχε υπάρξει ενημέρωση την οποία δεν πρόσεξα.  ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ;

Ρε παιδιά τι νταβατζιλικια είναι αυτά, πως στα κομμάτια παίρνουν το δικαίωμα και τραβάνε χρήματα αυθαίρετα;

• Thanks 1
Δημοσ.

το τζαμπε κοπηκε. επιτοκια χαλια.ποντοι χαλια.απλα θα πληρωνεις για να τα εχεις εκει

πιστευω οτι καπου θα υπηρχε ενημερωση για να ειναι νομικα καλυμμενοι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

το τζαμπε κοπηκε. επιτοκια χαλια.ποντοι χαλια.απλα θα πληρωνεις για να τα εχεις εκει

πιστευω οτι καπου θα υπηρχε ενημερωση για να ειναι νομικα καλυμμενοι

Μα τα επιτόκια ήδη έχουν ανέβει και δεν έχουν ακολουθήσει τα καταθέσεων. 

Και ο λογαριασμός δεν έχει χρήματα,  απλά για να πληρώνουν οι πελάτες είναι. 

Βλέπω αύριο να τρώει καντήλι ο πρώτος υπάλληλος που θα βρεθεί στο δρόμο μου. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Nauths είπε

Μπαίνω άλφα σήμερα, βλέπω λείπει ένα ταλιρο. 

Μπαίνω μετά στο σαιτ και βλέπω νέα χρέωση 5€ μηνιαίως για όψεως εταιρικούς λογαριασμούς. 

Λέω θα είχε υπάρξει ενημέρωση την οποία δεν πρόσεξα.  ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ;

Ρε παιδιά τι νταβατζιλικια είναι αυτά, πως στα κομμάτια παίρνουν το δικαίωμα και τραβάνε χρήματα αυθαίρετα;

Μια είναι η λύση.

Πήγαινε αλλού 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μια είναι η λύση.

Πήγαινε αλλού 

Έχω και στις 4 τράπεζες, απλά αυτό εξυπηρετεί πελάτες που σε πιστωνουν και σου φορτωνουν τη μίζα. 

Απορώ γιατί οι επαγγελματίες δεν έχουν revolut. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nauths είπε

Απορώ γιατί οι επαγγελματίες δεν έχουν revolut. 

διότι το καρτελ είναι καλά στημένο. Και θα σε ...... και θα τους πληρώνεις. Αφού το κράτος σε υποχρεώνει να είσαι πελάτης τους, τι περιμένεις;

Όταν πχ σου λένε ότι για το αφορολόγητο πρέπει να ξοδέψεις μέσω των τραπεζών, τι θα κάνεις;

Παλιά αφήναμε τα χρήματα μας και βγάζαμε κανένα φράγκο. Τωρα τους αφήνουμε τα χρήματα μας και τους πληρώνουμε κιολας. Έχει αλλάξει πλέον το τροπάρι. Μας πληρώνεις για να σου τα φυλάμε. Δεν έχει σημασία αν το ζήτησες. Τι μου θυμίζει τώρα αυτό...... Το τραγουδούσε και ο Νότης

Τα φιλιά μου σε όλα τα μπεεεε που χαίρονται με το ηλεκτρονικό χρήμα. Θα καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή σου λένε...... Πληρώστε τώρα για να καταπολεμήσετε την φοροδιαφυγή.

όσο για τη revolut. Κάτσε να σου κλειδώσει κανένα επαγγελματικό λογαριασμό και έλα να μας πεις μετά πόσο κακιές είναι οι ελληνικές τράπεζες. Στις οποίες τουλάχιστον θα βρεις υπάλληλο να βρίσεις. Στη revolut βρίσε το bot

Για να τα λέμε κι όλα

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Nauths said:

Μα τα επιτόκια ήδη έχουν ανέβει και δεν έχουν ακολουθήσει τα καταθέσεων. 

Και ο λογαριασμός δεν έχει χρήματα,  απλά για να πληρώνουν οι πελάτες είναι. 

Βλέπω αύριο να τρώει καντήλι ο πρώτος υπάλληλος που θα βρεθεί στο δρόμο μου. 

για τα επιτοκια καταθεσεων εννοουσα που ειναι στον πατο

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, 1comment είπε

Υπήρχε ενημέρωση στα αντίγραφα κινήσεων που στέλνει ταχυδρομικά. 

Ποια αντίγραφα κινήσεων; Δεν βλέπω ποτέ statement.  

Θα τον αλλάξεις;

Δημοσ.

Και εμένα με χρέωσε 5€. Νόμιζα ήταν 2,5€

Μου φαίνεται πάει για κλείσιμο ο λογαριασμός στην ΑΛΦΑ. Θα κρατήσω μόνο Πειραιώς που δεν έχει ακόμα χρεώσεις.

Δημοσ.

Τα ίδια και δω. Οι άνθρωποι είναι καθαροί λωποδύτες εδώ και χρόνια με την ανοχή κράτους και πολιτών. 

Χρέωση για διατήρηση λογαριασμού. Γίναμε Ελβετία πλέον. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saltofx_v είπε

Και εμένα με χρέωσε 5€. Νόμιζα ήταν 2,5€

Μου φαίνεται πάει για κλείσιμο ο λογαριασμός στην ΑΛΦΑ. Θα κρατήσω μόνο Πειραιώς που δεν έχει ακόμα χρεώσεις.

Εγώ έχω και το ηλεκτρονικό pos επάνω και το ευχαριστώ είναι να σου βαράνε χρεώσεις.  

Μα καλά μαλακες ολκής είναι;

Μόλις τώρα, Helionar είπε

Τα ίδια και δω. Οι άνθρωποι είναι καθαροί λωποδύτες εδώ και χρόνια με την ανοχή κράτους και πολιτών. 

Χρέωση για διατήρηση λογαριασμού. Γίναμε Ελβετία πλέον. 

Εντωμεταξύ ήδη χρεώνει 12€ ετησίως για το ebanking. Προσωπικά αύριο θα πάω να τους πω να αλλάξουν τον τύπο του λογαριασμού. Αν δεν τον αλλάξουν πολύ απλά θα το κλείσω και θα ανοίξω άλλον.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Nauths είπε

Εγώ έχω και το ηλεκτρονικό pos επάνω και το ευχαριστώ είναι να σου βαράνε χρεώσεις.  

Μα καλά μαλακες ολκής είναι;

Συγνώμη αλλά μερικοί κάνετε λες και προσγειωθηκατε τώρα στη γη .

Η συνταγή είναι η ίδια και εφαρμόζεται παντού. Κι εγώ θα έκανα το ίδιο και εσύ και ο καθένας εδώ μέσα που κράζει.

Από τη στιγμή που ο άλλος πέφτει στην ανάγκη σου και δεν έχει εναλλακτική, θα τον εκμεταλλευτείς. Αυτό δε γίνεται κι εδώ; Υπάρχει το τυράκι στην αρχή και μετά έρχεται το άρμεγμα.

Πάρε το παράδειγμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Τώρα δίνουν επιδοτήσεις και πληρώνουν μηδενικά τέλη. Μέχρι πότε πιστεύεις θα είναι τα μηδενικά τέλη;

Στις αρχές (10χρονια πριν) παίζανε προσφορές για να κάνεις χρήση και να συνηθίσεις τις ψηφιακές ευκολίες. Τώρα τις έχουν επιβάλλει και τις πληρώνεις.

Είναι αστείο όπως το σκέφτεσαι. Το θέμα είναι να σε έχουν στο χέρι ώστε να σε χρεώσουν, ενώ εσύ ελπίζεις στο αντίθετο. Περιμένεις να σου πούνε ευχαριστώ επειδή είσαι πελάτης τους;

Ακόμα και διάφορες fintech που ξεκίνησαν δωρεάν άρχισαν να χρεώνουν. Πχ tomorrow, zen (το δωρεάν δεν αξίζει).

Quiz.

Φανταστείτε να έχω γνώσεις υπολογιστών σε ένα χωριό. Στην αρχή θα διορθώνω τους 1-2 υπολογιστές φίλων δωρεάν.  Φανταστείτε τώρα όλο το χωριό να αγοράσει υπολογιστή και μάλιστα υποχρεωτικά (από το κράτος). Και για να το κάνω καλύτερα, φανταστείτε να μην υπάρχει τεχνικός σε απόσταση χιλιομέτρων.

Σε πόσο καιρό θα κυκλοφορω με νέο mercedes?

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Συγνώμη αλλά μερικοί κάνετε λες και προσγειωθηκατε τώρα στη γη .

Η συνταγή είναι η ίδια και εφαρμόζεται παντού. Κι εγώ θα έκανα το ίδιο και εσύ και ο καθένας εδώ μέσα που κράζει.

Από τη στιγμή που ο άλλος πέφτει στην ανάγκη σου και δεν έχει εναλλακτική, θα τον εκμεταλλευτείς. Αυτό δε γίνεται κι εδώ; Υπάρχει το τυράκι στην αρχή και μετά έρχεται το άρμεγμα.

Πάρε το παράδειγμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Τώρα δίνουν επιδοτήσεις και πληρώνουν μηδενικά τέλη. Μέχρι πότε πιστεύεις θα είναι τα μηδενικά τέλη;

Στις αρχές (10χρονια πριν) παίζανε προσφορές για να κάνεις χρήση και να συνηθίσεις τις ψηφιακές ευκολίες. Τώρα τις έχουν επιβάλλει και τις πληρώνεις.

Είναι αστείο όπως το σκέφτεσαι. Το θέμα είναι να σε έχουν στο χέρι ώστε να σε χρεώσουν, ενώ εσύ ελπίζεις στο αντίθετο. Περιμένεις να σου πούνε ευχαριστώ επειδή είσαι πελάτης τους;

Ακόμα και διάφορες fintech που ξεκίνησαν δωρεάν άρχισαν να χρεώνουν. Πχ tomorrow, zen (το δωρεάν δεν αξίζει).

Quiz.

Φανταστείτε να έχω γνώσεις υπολογιστών σε ένα χωριό. Στην αρχή θα διορθώνω τους 1-2 υπολογιστές φίλων δωρεάν.  Φανταστείτε τώρα όλο το χωριό να αγοράσει υπολογιστή και μάλιστα υποχρεωτικά (από το κράτος). Και για να το κάνω καλύτερα, φανταστείτε να μην υπάρχει τεχνικός σε απόσταση χιλιομέτρων.

Σε πόσο καιρό θα κυκλοφορω με νέο mercedes?

Μα φίλε μου και μέσω των fintech που επιτρέπονται, το ασύρματο pos είναι σε τέτοια τράπεζα, ο ανταγωνισμός μεγαλώνει.

Εντωμεταξύ τι θέλω να πω, γίνεται τζίρος μέσω pos, μέσω πιστωτικής τουλάχιστον 15.000€. Από αυτά τα ποσά δεν έχουν έσοδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...