mynam3 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Έκανα πριν 20 μέρες αίτηση σε πάροχο και συγκεκριμένα στη Vodafone. Την επόμενη ήρθε κούριερ με τα χαρτιά, ρούτερ μετά από 2 μέρες και είχα ενημερωθεί με sms ότι θα χρειαστούν 2 ραντεβού με τεχνικό. Λογικά το πρωτο έγινε, μου έστειλαν και sms με τον αριθμό σταθερού και έκτοτε αγνοείται η τύχη μου. Το κέντρο τους με πήρε τηλ και θέλει συγκεκριμένες μέρες ραντεβού, πράγμα που δεν γινόταν με τίποτα και τους είπα εγώ μία, όπου και θα με καλούσαν. Τους έχω πάρει μέσα στην εβδομάδα δύο φορές, θα επικοινωνήσουμε εμείς λέει μαζί σας. Το ρούτερ το συνέδεσα στο σπίτι, είναι νεκρή η γραμμή. Ο τεχνικός θα οδηγήσει την γραμμή στο διαμέρισμα, για αυτό και το ραντεβού; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 29 minutes ago, mynam3 said: Το ρούτερ το συνέδεσα στο σπίτι, είναι νεκρή η γραμμή. Ο τεχνικός θα οδηγήσει την γραμμή στο διαμέρισμα, για αυτό και το ραντεβού; Ευχαριστώ εφοσον μιλαμε για νεα γραμμη και οχι μεταφορα ναι για αυτο θα ερθει ο τεχνικος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, poulinos είπε εφοσον μιλαμε για νεα γραμμη και οχι μεταφορα ναι για αυτο θα ερθει ο τεχνικος Κατάλαβα, ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 5 hours ago, mynam3 said: Κατάλαβα, ευχαριστώ οτι χρειαστεις just ask 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ήρθε και ενεργοποιήθηκε. Είναι καλά τα στατιστικά; 50ρι πληρώνω. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2022 από mynam3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Φτύστε το να μην το ματιάσετε. Μια χάντρα να του πάρετε, με vodafone και τέτοιες επιδόσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Λύση Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 1 hour ago, mynam3 said: Ήρθε και ενεργοποιήθηκε. Είναι καλά τα στατιστικά; 50ρι πληρώνω. μια χαρα.και 100 αρα παιζεις και παραπανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα