psixakias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Γειά σας φίλες και φίλοι του forum. Έχω στην κατοχή μου έναν εκτυπωτή της HP K8600DN A3+ και δυστυχώς μου έχουν χαλάσει οι κεφαλές. Μπορείτε να μου πείτε κάποιο site "αν υπάρχει" που μπορώ να βρώ να τις αγοράσω σε λογική τιμή; Τουλάχιστον να δουλεύουν σωστά. Θα προτιμούσα γνήσιες και όχι Ημιτασιόν. Υπάρχει τέτοια περίπτωση ή θα ήταν προτιμότερο να το αποσύρω; Παρακαλώ πολύ όπως μου απαντήσετε. Σας ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δύο γνήσιες κεφαλές Χ 80 ευρώ η μια= 160 ευρώ και θα έχεις έναν εκτυπωτή 15ετίας με τα γνωστά κολλήματα που έτρωγε αυτή η σειρά εκτυπωτών με συμβατά μελάνια (δεν φταίγαν τα μελάνια, η HP μπλοκάριζε την λειτουργία). Αλλά και drivers που σταματάνε σίγουρα πριν τα windows 11. Δεν υπάρχει λογική και παράλογη τιμή στα γνήσια αυτής της εποχής. Αντε και τις βρεις 75 ή 80 ή 85 ευρώ την μια. Δεν πρόκειται να τις βρεις 20 ευρώ. Ένα A3 πολυμηχάνημα σύγχρονο και καινούριο έχει ελαφρώς πάνω απο 200 ευρώ. Σχεδόν όσο θα βρεις τις κεφαλές δηλαδή. Αν δεν σου χρειάζεται το Α3 βρίσκεις πολυμηχάνημα κάτω απο 100 ευρώ να κάνει πολλαπλές λειτουργίες. Απόσυρση.- 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα