Margiras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Εχω το vdsl 100 απο την vodafone και πλιρωνω 35 ευρω ειδα στην στην σελιδα της cosmote το εχουνε με 32 ευρω. Πιο απο αυτα ειναι καλο για video gaming; Και σκεφτομαι να παρω ενα fritz box 7530 θα δω καμια διαφορα απο το ρουτερ που δινει η vodafone το H300S; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Margiras είπε Εχω το vdsl 100 απο την vodafone και πλιρωνω 35 ευρω ειδα στην στην σελιδα της cosmote το εχουνε με 32 ευρω. Πιο απο αυτα ειναι καλο για video gaming; Και σκεφτομαι να παρω ενα fritz box 7530 θα δω καμια διαφορα απο το ρουτερ που δινει η vodafone το H300S; Η κοσμοτε ειναι καλυτερη για gaming, θα εχεις πιο λιγο ping αφου εχει καλυτερες συνδεσεις με το εξωτερικο. Ζητα τους να σου γυρισουν τη γραμμη se fastpath, θα βοηθησει στο ping απλα θα χασεις λιγη ταχύτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Margiras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Ωραια . Εχω ενα χρωνω συμβολαιω στην vodafone μεχρι το μαιου 24. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα