karabill93 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα σε ολους εχω την οθονη αυτη που λεει ο τιτλοσ προσφατα αγορασμενη. παρατηρω οτι σε καποιες μαυρες οθονες φαινεται εντονα το backlight. στο gaming Και γενικοτερα στην χρηση δεν ενοχλει. οταν βλεπω ομως σειρες/ταινιες μου καθεται ασχημα στο ματι. διαβασα καπου οτι ειναι το backlight και οτι δεν εχει προβλημα η οθονη. γνωριζει καποιος τι ειναι εν τελη και αν διορθωνεται τι κανω; επισυναπτω φωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 δε βέπω προβλημα,ετσι ειναι ολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω μείνει πίσω στις οθόνες η αλήθεια είναι αλλά αυτό που βλέπω από την φώτο δεν μου κάθεται καθόλου καλά στο μάτι. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από liakinen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 φιλτατε, έχει τρομερά μεγάλο bleed/glow, ειδικά αν βλέπεις έτσι όπως στις φώτο θα το πήγαινα σίγουρα για αλλαγή! Εχω αλλάξει 2 ips οθόνες, τόσο πολύ δεν έχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karabill93 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε φιλτατε, έχει τρομερά μεγάλο bleed/glow, ειδικά αν βλέπεις έτσι όπως στις φώτο θα το πήγαινα σίγουρα για αλλαγή! Εχω αλλάξει 2 ips οθόνες, τόσο πολύ δεν έχω δει. μονο στην ταινια το παρατηρησα. σε οποιοδηποτε αλλη χρηση δεν βλεπω καθολου τετοια πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, karabill93 είπε μονο στην ταινια το παρατηρησα. σε οποιοδηποτε αλλη χρηση δεν βλεπω καθολου τετοια πραγματα Εκεί έχει θέμα η οθόνη στις μαύρες σκηνές. Όλες αυτής της τεχνολογίας έχουν αλλά η δικιά σου έχει έντονο. Θα προσπαθούσα για αλλαγή στην θέση σου. Στην ουσία έχεις γκρι αντί για μαύρο σε τέτοιες σκηνές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Προσωπικά και πάλι θα σου έλεγα να μιλήσεις με το σέρβις να δεις τι γίνεται εκτός αν σε καλύπτει η περίοδος DOΑ. Να ηταν στη μια γωνια το θεωρω ανεκτό και οκ και δεν θα σκεφτόμουν για αλλαγή αλλά απ οτι φαίνεται έχεις και στις 4 γωνίες το ίδιο θέμα πράγμα τρομερά ενοχλητικό. Εντωμεταξύ τώρα παρατήρησα οτι ειναι VA panel και όχι IPS και αυτό σημαίνει οτι δεν θα έπρεπε να έχεις τόσο πολύ bleeding. Πως και επέλεξες VA οθόνη για gaming; δεν σε ενοχλεί το ghosting στις γρήγορες εναλλαγές; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Έχει δίκιο ο φίλος και εγώ μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι είναι IPS με τόσο Bleeding. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsi44 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 τιποτα δεν εχει η οθονη απλα σας ξεγελαει η φωτο απο το κινητο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα