vassanto1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα αδέρφια! Ερώτηση για παιχνιδι (Red Dead Redemp) στο Ps4, με PS Plus Deluxe ενεργοποιημενο. Το ειχα κατεβασει, ολα οκ. Κάποια στιγμή το παρατάω να παιξω αλλο game. Εχθες, μπαινω βιβλιοθήκη να το κατεβάσω εκ νέου και το παιχνίδι είναι με λουκετο. Μπαινω μεσα στο Store αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα, ουτε να το αγοράσω, διοτι είναι ηδη αγορασμένο. Δοκιμασα, συνδεση-αποσυνδεση user, primary (activate-deactivate) console, restore license, τιποτα. Μονο στο red dead red γίνεται αυτο. Ολα τα αλλα παιχνιδια, ειτε αγορασμενα κανονικα, ειτε απο montly games παιζουν κανονικά. Ξερει κάποιος κατι να κανω;; Sorry για το σεντόνι. Το εξηγησα οσο μπορουσα!!
dkmaster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Έχει αφαιρεθεί πλέον από τον κατάλογο και δεν μπορεί να το παίξεις αν δεν το αγοράσεις.
SabotazNic Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δες εδω https://www.playstation.com/en-us/support/games/restore-licences-playstation/
dkmaster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δες εδω https://www.playstation.com/en-us/support/games/restore-licences-playstation/ Δεν έχει να κάνει με αυτό το συγκεκριμένο, αλλά με το παρακάτω: Red Dead Redemption Pulled From All PlayStation Stores (kotaku.com) Όπως πχ. το AC Valhalla που θα βγει 20/12. All PS Plus Games | Push Square Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από dkmaster
SabotazNic Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, dkmaster είπε Δεν έχει να κάνει με αυτό το συγκεκριμένο, αλλά με το παρακάτω: Red Dead Redemption Pulled From All PlayStation Stores (kotaku.com) Όπως πχ. το AC Valhalla που θα βγει 20/12. All PS Plus Games | Push Square Οπως και να εχει, θα επρεπε να τον αφηνει να το αγορασει.
dkmaster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Οπως και να εχει, θα επρεπε να τον αφηνει να το αγορασει. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι, θα πρέπει να δοκιμάσει από την εφαρμογή στο κινητό είτε από browser από PC. Πάρα πολλά άτομα έχουν πρόβλημα με την αγορά παιχνιδιού που έχει βγει από τον κατάλογο. Σε κάποιους δουλεύει και ο τρόπος που έγραψες, απλά εγώ απάντησα στο γιατί του εμφανίζει το μήνυμα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από dkmaster
vassanto1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Ευχαριστώ ολους. Ειχα την εντύπωση ότι και να βγει το παιχνιδι απο την λιστα, αν το εχεις "αγοράσει" το εχεις, οσο εχεις plus. Θα δοκιμασω και με την εφαρμογή και επανέρχομαι!!!
dkmaster Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Όχι δυστυχώς αν δεν το έχεις αγοράσει πραγματικά ή δεν ήταν στα δωρεάν μηνιαία παιχνίδια τότε εφόσον βγει από τον κατάλογο δεν μπορείς να το παίξεις, θα πρέπει να το αγοράσεις όντως.
vassanto1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Ουτε με την android εφαρμογή γινεται κατι. Μπηκα να κανω αγορα εκ νεου και μου πετάει σφαλμα "an error occured". Λογικα θα υπάρχει θεμα με αυτο που εγραψε o dkmaster https://kotaku.com/red-dead-redemption-s-ps-plus-delisting-is-another-bad-1849674441
vassanto1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Τελικα, με το που βγαίνει το παιχνιδι απο τον καταλογο, σταματάει και η αδεια σου να το παιζεις. Μονο αν το εχει δωσει σε monthly games το κρατας οσο εχεις ενεργη συνδρομη,οπως επισημανε ο dkmaster Το ιδιο εγινε με το Greedfall. Το τσεκαρα και είναι λουκεταρισμενο. Βεβαια αυτο μου δινει επιλογη να το αγοράσω, σε αντιθεση με το Rdr2. Οποτε τρέχουμε να παιξουμε AC Valhala!!
NickTG Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ..... 8 hours ago, dkmaster said: Δεν έχει να κάνει με αυτό το συγκεκριμένο, αλλά με το παρακάτω: Red Dead Redemption Pulled From All PlayStation Stores (kotaku.com) Όπως πχ. το AC Valhalla που θα βγει 20/12. All PS Plus Games | Push Square Το άρθρο βλέπω είναι για το πρωτό Red Dead Redemption. To 2 που δείχνει στο πρώτο μήνυμα μια χαρά είναι διαθέσιμο για αγορά. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από NickTG
vassanto1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δεν με αφήνει εμενα. Μου λεει οτι ηδη το εχω αγορασμένο. Ουτε απo android app, ουτε απο pc. Τι να πω;; Ισως "ξεκολλησει" και βρω λυση!!
dkmaster Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, NickTG είπε ..... Το άρθρο βλέπω είναι για το πρωτό Red Dead Redemption. To 2 που δείχνει στο πρώτο μήνυμα μια χαρά είναι διαθέσιμο για αγορά. Έχεις δίκαιο, αυτό είναι το σωστό άρθρο: Reminder: Red Dead Redemption 2 Is Removed From PS Plus Extra Tomorrow | Push Square Και σε εμένα το δείχνει διαθέσιμο για αγορά αλλά εγώ το είχα σε φυσική μορφή, όχι από το plus. Το 2 και τα περισσότερα παιχνίδια βγαίνουν από την υπηρεσία PS Now στην ουσία, όχι από το store εντελώς. Εμένα από browser στο Yakuza 0 π.χ. το οποίο δεν είναι delisted ακόμη μου βγάζει την παρακάτω εικόνα και μπορώ να το αγοράσω. Το ίδιο και στο AC Valhalla προς το παρόν. Αν έχεις ενεργό το console sharing/game sharing δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις και προσπάθησε ξανά. Επίσης, μίλα με το support της Sony γιατί αυτό το πρόβλημα δεν είναι τωρινό, έχει 3-4 χρόνια οπότε δε νομίζω να διορθωθεί ξαφνικά, αλλά από το support βοηθούν απ' ό,τι διαβάζω. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από dkmaster
vassanto1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Oook!! Ευχαριστω! Θα μιλησω και με sony και βλέπουμε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα