Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είναι προσφορά ημερών η πάντα παίζουν τόσο. Στο σαιτ jysk βρήκα το πάπλωμα https://jysk.gr/ypnodomatio/paplomata/gemisma-ines/paploma-2200g-fjelldal-ex-zesto-200x220

Στα 65 ευρώ με την έκπτωση. Είναι στη κατηγορία εξαιρετικά ζεστό. Δεν βρίσκω γενικά από ραντομ ανεξάρτητα σαιτ κάποια αξιολόγηση. Στο δικό τους έχει θετικές. Έχει κανείς αυτό το πάπλωμα η ανάλογα προϊόντα της εταιρείας ? Αξίζει? (νομίζω είναι σκανδιναβικής προέλευσης) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω εδώ και δύο χρόνια ένα δροσερό της Jysk για τέτοιο καιρό περίπου (φθινόπωρο/άνοιξη). Μια χαρά με έχει βγάλει, το έχω δώσει και για πλύσιμο δύο φορές χωρίς να μετακινηθεί υλικό εσωτερικά ή να γαριάσει το κέλυφος.

Δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα πολύ ζεστά. Όταν λες "αξίζει", τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις στο στρώμα που αγοράζεις; Τα πάντα σχετικά είναι.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, di maria kun είπε

Παίδες καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είναι προσφορά ημερών η πάντα παίζουν τόσο. Στο σαιτ jysk βρήκα το πάπλωμα https://jysk.gr/ypnodomatio/paplomata/gemisma-ines/paploma-2200g-fjelldal-ex-zesto-200x220

Στα 65 ευρώ με την έκπτωση. Είναι στη κατηγορία εξαιρετικά ζεστό. Δεν βρίσκω γενικά από ραντομ ανεξάρτητα σαιτ κάποια αξιολόγηση. Στο δικό τους έχει θετικές. Έχει κανείς αυτό το πάπλωμα η ανάλογα προϊόντα της εταιρείας ? Αξίζει? (νομίζω είναι σκανδιναβικής προέλευσης) 

Η εταιρία είναι όντως σκανδιναβικής προέλευσης, αλλά είναι low quality σκανδιναβικά 

• Like 1
Δημοσ.

Έγινε γκαις. Αν έχει κανείς στην κατοχή του ας μας πει άποψη για το συγκεκριμένο. (από vfm προσέγγιση) σίγουρα θα είναι κατώτερο από ένα 4πλασιας αξίας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπου διαβαζεις εξαιρετικα ζεστο να υποθετεις οτι θα ειναι τιγκαρισμενο στον πολυαστερα με αποτελεσμα να ειναι ζεστο αλλα και αποπνικτικο ,καλυτερα να παρεις απο αυτους τα παπλωματα που εχουν με βαμβακερη γεμιση (οχι απλα βαμβακερο υφασμα αλλα και η γεμιση να ειναι βαμβακι) ετσι δεν θα "βραζεις"' μεσα στο παπλωμα.

Εχω 2 και κρατανε μια χαρα στον χρονο ,οχι πολυ ζεστα βεβαια αλλα κοιμασαι και ξυπνας αρχοντας.

Επεξ/σία από Seldon68
  • Like 1
Δημοσ.

Είχα πάρει πέρσι στις εκπτώσεις ένα διπλό πουπουλενιο από marks and Spencer στα 88 ευρώ. 13,5 tog, πούπουλο χήνας Ουγγαρίας. Κοιμομαστε με τα εσώρουχα τον χειμώνα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...