Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μία δεύτερη οθόνη (LG E2342T-BN - 23") την οποία σκέφτομαι να βάλω σε λειτουργία για να την χρησιμοποιήσω προσωρινά σαν δεύτερη να κάνω test drive ένα dual monitor setup (να δω αν με βολεύει η φάση με δύο οθόνες)

Η συγκεκριμένη οθόνη όταν πάει να ανοίξει προσπαθεί να δείξει εικόνα και μαυρίζει και το επαναλαμβάνει μέχρι που καταφέρνει να δείξει εικόνα κανονικά και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προβλήματα. Ωστόσο όσο περνάει ο καιρός το διάστημα μεταξύ του ανοίγματος του υπολογιστή και της διαδικασίας αυτής αυξάνεται σε χρόνο. 

Από τα ελάχιστα που γνωρίζω συνήθως αυτό συμβαίνει όταν οι πυκνωτές είναι στα τελευταία τους, όταν άνοιξα την οθόνη όμως δεν μου φάνηκαν φουσκωμένοι ή σκασμένοι δεν ξέρω αν θα έπρεπε κιόλας.

Οπότε σκέφτηκα ότι είναι μία καλή ευκαιρία να τους αντίκαταστήσω, για το λόγο που ανέφερα πιο πάνω αλλά και για την εμπειρία οπότε αν χαλάσει δεν με ενδιαφέρει και τόσο.

Spoiler

0-02-05-f56a095b2cddc12d538fd263dfcb3673782dc61c2e0551f07cb9232245655724_1fdd3b45fc7b7f38.jpg.17022fed69664ddd0bd93b89a76c9635.jpg

Από το ψάξιμο που έχω κάνει κατάλαβα ότι θα χρειαστώ έξτρα από τα στάνταρ εργαλεία:

- Ένα κολλητήρι

- Ένα Καλάι Κόλλησης

- Τους καινούργιους πυκνωτές

Υπάρχει τίποτα άλλο που θα χρειαστώ οπωσδήποτε? (σε βίντεο έχω δει κάποιους να χρησιμοποιούν ένα υγρό πριν τη συγκόλληση)?

Μπορώ με το κολλητήρι να βγάλω τους παλιούς ή πρέπει να χρησιμοποιήσω πένσα και να τους στριφογυρίζω?

Όλα τα tips και τα τρολάρισματα καλοδεχούμενα

Επεξ/σία από hydra7
Δημοσ.

Η πυκνωτές η συγκεκριμένη δεν βλεπω να έχουν πρόβλημα (aluminum capacitor) 

Μάλλον κάποιο λεντ έχει η πάει να παραδώσει πνεύμα και στα κάνει αυτά. Σίγουρα ένα πολυμετρο και γνώσεις θα βοηθούσαν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...