thanmar084 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους, Έχω το κινητό Xiaomi 11Lite 5G NE και πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα στη λειτουργία κάποιων προγραμμάτων μου εμφανίζει τις επιλογές της εικόνας που σας επισυνάπτω. Το πρόβλημα είναι ότι πάω να κάνω αποδοχή ας πούμε την πρώτη επιλογή «κατά τη χρήση..» ή και τις άλλες δύο και δεν κάνει τίποτα. Δεν ξέρω εάν έχω πειράξει κάποια ρύθμιση και δεν μου επιτρέπει να τσεκάρω τις επιλογές αυτές. Θα ήθελα σας παρακαλώ μία βοήθεια για να μην αναγκάζομαι να κάνω όλη τη διαδρομή (ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών-εύρεση εφαρμογής –επιλογή αποδοχής κ.λ.π) Ευχαριστώ
GATE123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι αποδοχή αδειών από την εφαρμογή. Μπες μέσα στην εφαρμογή κάνε μια εκκαθάριση μνήμης και αποθηκευτικού χώρου. Μετά δώσε δικαίωμα στις εφαρμογές. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από GATE123
thanmar084 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Είναι αποδοχή αδειών από την εφαρμογή. Μπες μέσα στην εφαρμογή κάνε μια εκκαθάριση μνήμης και αποθηκευτικού χώρου. Μετά δώσε δικαίωμα στις εφαρμογές. Φίλε GATE123 το έκανα αυτό που αναφέρεις και για τη συγκεκριμένη περίπτωση το έλυσα το θέμα. Όμως εκείνο που θέλω να διευκρινίσω είναι ότι κάθε φορά που πάω να κάνω εγκατάσταση αυτό το πρόγραμμα ή κάποιο άλλο δεν μου εμφανίζει το πινακάκι αποδοχής αδειών για να του παραχωρήσω τις άδειες όπως γινόταν πριν. Τώρα αφού γίνει η εγκατάσταση ενός προγράμματος πηγαίνω στο εικονίδιο το ανοίγω και τότε μου εμφανίζει το πινακάκι της εικόνας που έχω επισυνάψει και οι επιλογές είναι ανενεργές. Στην ουσία αυτό που χρειάζεται είναι η ενεργοποίηση των επιλογών στο πινακάκι αποδοχής των αδειών και έτσι θα αποφύγω τη διαδρομή (ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαρμογών-εύρεση εφαρμογής –επιλογή αποδοχής αδειών κ.λ.π) ή αυτή που προτείνεις. Σε κάθε περίπτωση όμως σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θέμα μου.
GATE123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Κοίτα..... Τα Xiaomi είναι λίγο ιδιόρρυθμα. Το Miui που έχει είναι κάπως...... Παρόλα αυτά εάν κανείς την δουλειά σου έτσι και με αυτόν τον τρόπο τη να κάνουμε. Ας μην έπαιρνες Xiaomi...... 😁
thanmar084 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Κοίτα..... Τα Xiaomi είναι λίγο ιδιόρρυθμα. Το Miui που έχει είναι κάπως...... Παρόλα αυτά εάν κανείς την δουλειά σου έτσι και με αυτόν τον τρόπο τη να κάνουμε. Ας μην έπαιρνες Xiaomi...... 😁 Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες βρέθηκε η λύση κατά λάθος. Όλο αυτό οφείλονταν σε ένα πρόγραμμα που είχε μπλοκάρει την επιλογή αυτή. GATE123 σε ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα