triplex1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Cre3p είπε δεν είμαστε όλοι με μια κάμερα στο πρόσωπο φίλε... Δεν είναι όλα τα video ίδια. υπάρχουν και άλλα editing styles και καλύτερα μην τα ρωτάς! Αν πχ το παιδί θέλει να φτιάξει διαφημίσεις στην τηλεόραση, νομίζεις οτι τον φτάνει ένα σύστημα της γραμμής για τις χρονικές απαιτήσεις που θα έχει ο εργοδότης του; "Μισό λεπτό αφεντικό, φορτώνει!" ; ΆΣΕ που ό,τι προτείνετε είναι εκτός budget του! Όλοι βρήκαν την λύση του προβλήματος χωρίς να διαβάσουν καλά την εκφώνηση. congrats! Εγώ απάντησα στην ερώτηση από εμπειρία 10ετή μαζί του και από σπουδές με χαρτιά (δύο) από ΑΕΙ να το υποστηρίζουν. Πείτε όμως και εσείς την γνώμη σας, με ενδιαφέρει πολύ! 🤭 Αν θελει να φτιαξει διαφημισεις φιλε μου καλε ή να ειναι καθαρα επαγγελματικο το pc που θα φτιαξει ο φιλος δεν θα εριχνε 1800 για ολα αλλα μονο για καρτα την οποια χρειαζεται περισσοτερο απ'ολα τα υπολοιπα. Καπου εχεις χαθει στην αναλυση καλε μου φιλε και εχουν σε πολλα πραγματα δικιο ολα τα υπολοιπα παιδια , μη το παιζεις καθηγητης , το τι κανεις εσυ ειναι αλλο θεμα ας μας πει και ο φιλος ποσο γρηγορα θελει να κανει τη δουλεια του και ποσο γρηγορα να κανει αποσβεση των χρηματων του να του πουμε αν φτανει το μπατζετ των 1800ων ευρω ή να μην ασχοληθουμε αλλο και να τον παρεις απο το χερι να γυρισετε κανα αιωνα πισω και να φτιαξετε τον υπολογιστη που λες Και μην απαντας με ολοκληρα κατεβατά Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από triplex1 1
Cre3p Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) blah blah blah εσείς χαθήκατε στην ανάλυση, όχι εγώ! Εμένα η δουλειά μου σε αυτό το thread τελείωσε, δεν διαφωνούνται τα μαθηματικά, αλλά με πείσατε να ξεκινήσω άλλο με το όνομα "x99 versus the world" στο κατάλληλο σημείο (όχι εδώ που ο άνθρωπας θέλει να διαβάζει για αυτό που ρώτησε και όχι κατεβατά που ΔΕΝ έχουν ανάλυση ή έχουν οποιαδήποτε ανάλυση (πχ του χαρακτήρα μου) εκτός θέματος (σύνηθες φαινόμενο όταν δεν διαβάζουμε καλά την εκφώνηση. έτσι για την πλάκα και για να υπάρχει κάπου για διάβασμα! Είστε πολύ νέοι και άπειροι με το θέμα συζήτησης εδώ και δεν καταλαβαίνετε ακόμη και το οτι όταν κάποιος αρνείται το CC και τα 20 PCIe lanes των νέων intel είναι γιατί ξέρει οτι αυτός έχει την αγοραστική δύναμη και το ξέρει, ενώ εκείνοι που έκαναν ό,τι θυσία απαιτεί το CC (πχ να δεχθείς το συμφωνητικό των win10) (που αν είσαι επαγγελματίας δεν γίνεται αλλιώς πλέον) και το στηρίζουν, μάλλον το έχουν ξεχάσει αλλά θα το θυμηθούν αν πχ αποφάσιζαν να φτιάξουν video εναντίον της Adobe και η adobe αποφασίσει να τους κόψει την συνδρομή. Τί δύναμη έχεις με το rental όταν επεξεργάζεσαι μόνο όταν σε αφήνουν να το κάνεις; 4.000 ευρώ αν δεν θες rental! 🙃 Έχετε υπολογίσει τι λεφτά βγάζει η adobe από το CC και μετά με την έκρηξη των influencers; Μπορεί να απαντήσω και στις γνώμες σας, απλά αργότερα... Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από Cre3p 1
triplex1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Cre3p είπε blah blah blah εσείς χαθήκατε στην ανάλυση, όχι εγώ! Εμένα η δουλειά μου σε αυτό το thread τελείωσε, δεν διαφωνούνται τα μαθηματικά, αλλά με πείσατε να ξεκινήσω άλλο με το όνομα "x99 versus the world" στο κατάλληλο σημείο (όχι εδώ που ο άνθρωπας θέλει να διαβάζει για αυτό που ρώτησε και όχι κατεβατά που ΔΕΝ έχουν ανάλυση ή έχουν οποιαδήποτε ανάλυση (πχ του χαρακτήρα μου) εκτός θέματος (σύνηθες φαινόμενο όταν δεν διαβάζουμε καλά την εκφώνηση. έτσι για την πλάκα και για να υπάρχει κάπου για διάβασμα! Είστε πολύ νέοι και άπειροι με το θέμα συζήτησης εδώ και δεν καταλαβαίνετε ακόμη και το οτι όταν κάποιος αρνείται το CC και τα 20 PCIe lanes είναι γιατί ξέρει οτι αυτός έχει την αγοραστική δύναμη και το ξέρει, ενώ εκείνοι που έκαναν ό,τι θυσία απαιτεί το CC (πχ να δεχθείς το συμφωνητικό των win10) μάλλον το έχουν ξεχάσει αλλά θα το θυμηθούν αν πχ αποφάσιζαν να φτιάξουν video εναντίον της Adobe και η adobe αποφασίσει να τους κόψει την συνδρομή. Τί δύναμη έχεις με το rental όταν επεξεργάζεσαι μόνο όταν σε αφήνουν να το κάνεις; Έχετε υπολογίσει τι λεφτά βγάζει η adobe από το CC και μετά με την έκρηξη των influencers; Μπορεί να απαντήσω και στις γνώμες σας, απλά αργότερα... Εγω δεν προκειται να ασχοληθω ξανα ουτε να πω κατι αλλο αλλα αμα εισαι πιο μεγαλος απο μενα το κερναω εγω το pc ..........αστο φιλε το'χασες αντε καλο απογευμα να εχεις
Cre3p Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, triplex1 είπε τι video editing ειναι αυτο που θελει διαστημοπλοια επειδή δεν μας είπε τι θέλει να κάνει με αυτό, και επειδή 52 λεπτά πριν, triplex1 είπε Και μην απαντας με ολοκληρα κατεβατά κουράστηκαν μόνο στο reading, φαντάσου να τους έδινες και κάνα timeline της προκοπής να δεις εκεί πως χάνονται! Ας απαντήσουμε χωρίς λόγια λοιπόν και ας κρίνει ο OP ποιανού η γνώμη δεν είναι άποψη! 😒 περιμένω τα δικά σας timelines να στηρίξουν τις συγ-γνώμες σας άντε διάλειμμα τώρα.. μετά έχει γυμναστική! Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2022 από Cre3p 1
Cre3p Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 13/12/2022 στις 1:24 ΜΜ, nickol-us είπε Έχει 24 lanes ο 13600k; όχι! 20! https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/230493/intel-core-i513600k-processor-24m-cache-up-to-5-10-ghz/specifications.html Στις 13/12/2022 στις 1:24 ΜΜ, nickol-us είπε Είναι 16 lanes η gpu και 4 lanes ο κάθε nvme; "κάθε"; ο ένας; OS, scratch files, ή media files τον θες; Στις 13/12/2022 στις 1:24 ΜΜ, nickol-us είπε Χρειάζεται παραπάνω για να δουλέψει το πρόγραμμα; Την λειτουργία ενός server την κάνω και με intel i5. Συνεπώς, τί να τον κάνω τον Epyc ε; Στις 13/12/2022 στις 1:24 ΜΜ, nickol-us είπε Όλα τα παραπάνω είναι σε μεγαλύτερο pcie, μεγαλύτερο bandwidth και μεγαλύτερες ταχύτητες; ούτε! Αν και ξαναλέω οτι έχω μείνει πίσω με τόσες διαφορετικές εκδόσεις των πραγμάτων (και εύχομαι και σε υπόλοιπους να το πάθουν αυτό με κάποιον επεξεργαστή κάποια στιγμή που θα ξεχάσουν τι εστί αναβάθμιση) το Z690 δεν δίνει max 12 PCI4.0 (λιγότερες ενός GPUx16) και εώς 16 PCI3.0 και το Z790 20 (4.0)+8 (3.0) ? Πατώντας play πατήστε και pause, το έστειλα για την εικόνα των specs. Είδα και το υπόλοιπο, δεν είδα μόνο ένα frame, και γενικά, ο μαν εδώ είναι χαρούμενος... τι να πω... εγώ είμαι χαρούμενος που δεν τον έχω 😛 Στις 13/12/2022 στις 1:24 ΜΜ, nickol-us είπε Τι είναι ψέμα στα παραπάνω και τι πρέπει να αποδείξω; τίποτα! όλα καλά! 🤦♂️ Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2022 από Cre3p 1
Cre3p Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Συμπτωματικά, ο Gill έκανε μια σούμα του θέματος στην εισαγωγή του προ-τελευταίου του video. 1
unforgiven Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Στις 14/12/2022 στις 1:49 ΜΜ, Cre3p είπε Αυτό το timeline είναι λάθος, με κάθε τρόπο που θα μπορούσε να είναι λάθος ένα timeline. Παιδιά, μάθετε και κανένα άλλο πρόγραμμα. Δεν είναι κακό. Για μένα η συζήτηση τελείωσε όταν διάβασα Χ99 και.. CS6. Η τεχνολογία προχωράει. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα, γρηγορότερα, πιο αξιόπιστα και πιο φτηνά. Όταν κάνουμε δουλεία δεν αγοράζουμε μεταχειρισμένα 8ετίας.
Cre3p Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, unforgiven είπε Αυτό το timeline είναι λάθος, με κάθε τρόπο που θα μπορούσε να είναι λάθος ένα timeline. Παιδιά, μάθετε και κανένα άλλο πρόγραμμα. Δεν είναι κακό. Για μένα η συζήτηση τελείωσε όταν διάβασα Χ99 και.. CS6. Η τεχνολογία προχωράει. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα, γρηγορότερα, πιο αξιόπιστα και πιο φτηνά. Όταν κάνουμε δουλεία δεν αγοράζουμε μεταχειρισμένα 8ετίας. Short answer: 🤣 🤣 Long answer: Spoiler Eίστε εκτός θέματος κύριε. Η αναφορά σε x99 έγινε μόνο ως αντιπαράθεση στο θέμα των PCIe lanes με τα σημερινά και γιατί πρέπει να κοιτάξει και τα PCIe lanes κάποιος που ξεκινάει production build (και θέλει να το κρατήσει χρόνια) οπού μπορείτε να βρείτε άλλον να διαφωνήσετε για το αν είναι σωστό αυτό για production PC, όχι εμένα παρακαλώ, και η αναφορά στο CS6 έγινε για να συγκριθεί το CC το σημερινό συγκριτικά με το DaVinci και αυτό υπέρ του 2ου. Άκυρο το πρώτο θέμα σας λοιπον. "Από άλλο ανέκδοτο" αλλά πάμε και στα ανέκδοτα, γιατί όχι;! Τα "λάθη" 😅 που "βλέπετε" 😂 στο timeline, είναι γιατί εγκλωβίζεστε από bottlenecks και συμπιέζετε τα πράγματα για να σώζετε resources πράγμα που έκανα και εγώ "τα πρώτα έτη", αλλά τελευταία μπορώ να τα πετάω όπου θέλω χωρίς να επηρρεάζεται η ταχύτητα επεξεργασίας άρα γιατί να τρώω τον χρόνο μου με οργάνωση ΄για λιγότερα channels; Δεν ξεκίνησαν στα 15, ανέβηκαν εκεί και αυτό είναι μόνο ένα από τα τρία μέρη του συγκεκριμμένου sequence. Όταν το save project +close program +shut down -> open PC+ Open project + start editing γίνει αργότερο από το απλό standby, τότε μεταβαίνω και εγώ σε μαζέματα και οργάνωση με sequences, αλλά όταν είσαι ήδη στα 300 sequences στο ίδιο project με 8.000 titles έξω από αυτά, το τελευταίο που θες είναι να κάνεις τα ροζ απλά πράσινα με την διαφορά οτι κάθε μικρή αλλαγή μετά θα απαιτεί να μπαίνεις στο sequence για να αλλάζεις (=4 click παραπάνω (x κάθε αλλαγή στις χιλιάδες) και αδυναμία να βλεπεις το video μαζί με τον τίτλο αλλάζοντάς τον) Με όλα τα files σε NVMes και την μνήμη στο 12.12.12.26 δεν ενδιαφέρεσαι πολύ για garbage collection αλλά για τον χρόνο να παραδώσεις το αρχείο στην ώρα του και όχι το sequence του! Η φωτό δεν μπήκε στην συζήτηση σαν μάθημα για το πως γίνεται σωστά, αφού α) αυτό είναι ένα random timeline και όχι επιμορφωτικό, και δεν αποσκοπεί σε εκμάθηση video editing, κάθε άλλο, και β) την δουλειά του την έκανε και στην συζήτηση και ως video και ανήκει στο παρελθόν. Εκεί που αποσκοπεί είναι για να γνωριζόμαστε καλύτερα σε ποιον απαντάμε, αλλά δεν βλέπω να έκανε καλά την δουλειά του σ'αυτό! 😒 12ετή εμπειρία λέμε... τι δεν καταλαβαίνουμε και δίνουμε και συμβουλές; 😂 με 1.800 από τσέπη (2011) για πρόγραμμα και 1.800 (2016) για επεξεργαστή (τότε) που νικάει σημερινά συστήματα και λες να μην έμαθα πως να το μαζεύω όταν χρειάζεται στα 7 χρόνια ζωής των 20 threads μου; Απλά δεν χρειάζεται, Βυζαντινέ μου φίλε! Και έχω και χειρότερα! Τα ροζ είναι τίτλοι (Ctrl+T)(μεταφράσεις), όλα με τα transitions τους in/out αλλά δεν φαίνεται λόγο ζουμ. Σε παρακαλώ μην απαντήσεις οτι "υπάρχουν και προγράμματα για υπότιτλους" για να μην βάζω titles in-video, γιατί δεν μιλάω για την Ελληνική μετάφραση αλλά για την Αγγλική... η επεξεργασία υποτίτλων στα Ελληνικά έρχεται μετά και είναι step 2 και κυρίως γιατί δεν γνωρίζεις τι κάνω άρα δεν μπορείς να προτείνεις κάτι για αυτό και να είναι και σωστό. Σεβαστή η γνώμη σου. Δεν την κάνει όμως έγκυρη αυτό! Αν ποτέ έβλεπες τι δείχνει το video και όχι το sequence θα απαντούσες ο ίδιος στον εαυτό σου! Πάμε τώρα στο 2ο άκυρο που είναι και "εντός θέματος" (περίπου) Παλαιότερα chipsets δεν προτάθηκαν αλλά αναφέρθηκαν σαν σύγκριση γιατί: α) η προϋπόθεση είναι να βρεθούν καινούργια για τιμολόγηση (διάβαζε τις προυποθέσεις όταν προτείνεις λύσεις!) και τα μεταχειρισμένα όσο καλύτερα και να είναι δεν μας κάνουν εδώ. β) έγινε σύγκριση, και μάλιστα όχι θετική, της Intel και του δρόμου που έχει επιλέξει για τους επεξεργαστές της και το αγοραστικό κοινό της, το ίδιο και περί της Adobe και τις ΚΡΥΦΕΣ συμφωνίες με Intel και η συζήτηση από μόνη της έδειξε την διαφορά με AMD και DaVinci, αλλά δεν βαριέσαι ρε φιλαράκι, εγώ για τον OP τα έγραψα, όχι για εκείνους που δεν διαβάζουν για να προσφέρουν κάτι, απλά έχουν να πουν και σχολιάζουν και άλλους! Να μάθετε να διαβάζετε για να σας θεωρήσουμε μελετημένο! Μέχρι τώρα απλά προσφέρατε ένα ακόμη σχόλιο που κοιτάει να λεκιάσει κάποιον (και την δουλειά του) έτσι ώστε εμμέσως να λεκιαστεί και η γνώμη του αφού για άλλη μία φορά το μόνο που προσφέρατε είναι "ό,τι τελευταίο και ακριβότερο = καλύτερο" και καμμία απολύτως πρόταση ή έστω αντιπρόταση στο αρχικό list! Εγώ τουλάχιστον κάτι προσέφερα στο thread! Ακόμα και ο OP σας βαρέθηκε! Συνεχίστε να μην προτείνετε τίποτα στον OP και να απαντάτε σε εμένα και θα περάσουμε πολύ ωραία εδώ μέσα! 🥷 Πιστεύω πως με καλύπτει και η μικρή απάντηση! Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2022 από Cre3p
unforgiven Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Cre3p είπε Short answer: 🤣 🤣 Long answer: Απόκρυψη περιεχομένων Eίστε εκτός θέματος κύριε. Η αναφορά σε x99 έγινε μόνο ως αντιπαράθεση στο θέμα των PCIe lanes με τα σημερινά και γιατί πρέπει να κοιτάξει και τα PCIe lanes κάποιος που ξεκινάει production build (και θέλει να το κρατήσει χρόνια) οπού μπορείτε να βρείτε άλλον να διαφωνήσετε για το αν είναι σωστό αυτό για production PC, όχι εμένα παρακαλώ, και η αναφορά στο CS6 έγινε για να συγκριθεί το CC το σημερινό συγκριτικά με το DaVinci και αυτό υπέρ του 2ου. Άκυρο το πρώτο θέμα σας λοιπον. "Από άλλο ανέκδοτο" αλλά πάμε και στα ανέκδοτα, γιατί όχι;! Τα "λάθη" 😅 που "βλέπετε" 😂 στο timeline, είναι γιατί εγκλωβίζεστε από bottlenecks και συμπιέζετε τα πράγματα για να σώζετε resources πράγμα που έκανα και εγώ "τα πρώτα έτη", αλλά τελευταία μπορώ να τα πετάω όπου θέλω χωρίς να επηρρεάζεται η ταχύτητα επεξεργασίας άρα γιατί να τρώω τον χρόνο μου με οργάνωση ΄για λιγότερα channels; Δεν ξεκίνησαν στα 15, ανέβηκαν εκεί και αυτό είναι μόνο ένα από τα τρία μέρη του συγκεκριμμένου sequence. Όταν το save project +close program +shut down -> open PC+ Open project + start editing γίνει αργότερο από το απλό standby, τότε μεταβαίνω και εγώ σε μαζέματα και οργάνωση με sequences, αλλά όταν είσαι ήδη στα 300 sequences στο ίδιο project με 8.000 titles έξω από αυτά, το τελευταίο που θες είναι να κάνεις τα ροζ απλά πράσινα με την διαφορά οτι κάθε μικρή αλλαγή μετά θα απαιτεί να μπαίνεις στο sequence για να αλλάζεις (=4 click παραπάνω (x κάθε αλλαγή στις χιλιάδες) και αδυναμία να βλεπεις το video μαζί με τον τίτλο αλλάζοντάς τον) Με όλα τα files σε NVMes και την μνήμη στο 12.12.12.26 δεν ενδιαφέρεσαι πολύ για garbage collection αλλά για τον χρόνο να παραδώσεις το αρχείο στην ώρα του και όχι το sequence του! Η φωτό δεν μπήκε στην συζήτηση σαν μάθημα για το πως γίνεται σωστά, αφού α) αυτό είναι ένα random timeline και όχι επιμορφωτικό, και δεν αποσκοπεί σε εκμάθηση video editing, κάθε άλλο, και β) την δουλειά του την έκανε και στην συζήτηση και ως video και ανήκει στο παρελθόν. Εκεί που αποσκοπεί είναι για να γνωριζόμαστε καλύτερα σε ποιον απαντάμε, αλλά δεν βλέπω να έκανε καλά την δουλειά του! 12ετή εμπειρία λέμε... τι δεν καταλαβαίνουμε και δίνουμε και συμβουλές; 😂 με 1.800 από τσέπη για πρόγραμμα και 1.800 για επεξεργαστή (τότε) που νικάει σημερινά συστήματα και λες να μην έμαθα πως να το μαζεύω όταν χρειάζεται; Απλά δεν χρειάζεται, Βυζαντινέ μου φίλε! Τα ροζ είναι τίτλοι (Ctrl+T)(μεταφράσεις), όλα με τα transitions τους in/out αλλά δεν φαίνεται λόγο ζουμ. Σε παρακαλώ μην απαντήσεις οτι "υπάρχουν και προγράμματα για υπότιτλους" για να μην βάζω titles in-video, γιατί δεν μιλάω για την Ελληνική μετάφραση αλλά για την Αγγλική... η επεξεργασία υποτίτλων στα Ελληνικά έρχεται μετά και είναι step 2 και κυρίως γιατί δεν γνωρίζεις τι κάνω άρα δεν μπορείς να προτείνεις κάτι για αυτό και να είναι και σωστό. Σεβαστή η γνώμη σου. Δεν την κάνει όμως έγκυρη αυτό! Αν ποτέ έβλεπες τι δείχνει το video και όχι το sequence θα απαντούσες ο ίδιος στον εαυτό σου! Πάμε τώρα στο 2ο άκυρο που είναι και "εντός θέματος" (περίπου) Παλαιότερα chipsets δεν προτάθηκαν αλλά αναφέρθηκαν σαν σύγκριση γιατί: α) η προϋπόθεση είναι να βρεθούν καινούργια για τιμολόγηση (διάβαζε τις προυποθέσεις όταν προτείνεις λύσεις!) και τα μεταχειρισμένα όσο καλύτερα και να είναι δεν μας κάνουν εδώ. β) έγινε σύγκριση, και μάλιστα όχι θετική, της Intel και του δρόμου που έχει επιλέξει για τους επεξεργαστές της και το αγοραστικό κοινό της, το ίδιο και περί της Adobe και τις ΚΡΥΦΕΣ συμφωνίες με Intel και η συζήτηση από μόνη της έδειξε την διαφορά με AMD και DaVinci, αλλά δεν βαριέσαι ρε φιλαράκι, εγώ για τον OP τα έγραψα, όχι για εκείνους που δεν διαβάζουν για να προσφέρουν κάτι, απλά μιλάνε και σχολιάζουν άλλους! Να μάθετε να διαβάζετε για να σας θεωρήσουμε μελετημένο! Μέχρι τώρα απλά προσφέρατε ένα ακόμη σχόλιο που κοιτάει να λεκιάσει κάποιον (και την δουλειά του) έτσι ώστε εμέσως να λεκιαστεί και η γνώμη του αφού για άλλη μία φορά το μόνο που προσφέρατε είναι "ό,τι τελευταίο και ακριβότερο = καλύτερο" και καμμία απολύτως αντιπρόταση! Ακόμα και ο OP σας βαρέθηκε! Συνεχίστε να μην προτείνετε τίποτα στον OP και να απαντάτε σε εμένα και θα περάσουμε πολύ ωραία εδώ μέσα! 🥷 Πιστεύω πως με καλύπτει και η μικρή απάντηση! Δεν θέλω να προχωρήσω σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Ελπίζω μόνο να μην παίρνει κανένας σοβαρά τις απαντήσεις, με ύφος πολύπειρης αυθεντίας που δίνεις. Λογικά άλματα, θεωρίες συνωμοσίας ("που εγώ γνωρίζω"). Η απάντηση μου είναι πολύ πιο ουσιώδης και σύντομη από το παραλήρημα μπαρμπάδων "δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά" ενώ χτυπάνε τη λαμαρίνα του αυτοκινήτου και κλωτσάνε τα λάστιχα. Δυστυχώς, η πείρα μου και η εργασιακή μου εμπειρία με έχει μάθει να ξεχωρίζω από μακρυά τους παντελώς άσχετους που πουλάνε μούρη, νομίζοντας πως απευθύνονται σε παιδιά δημοτικού.
Cre3p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, unforgiven είπε νομίζοντας πως απευθύνονται σε παιδιά δημοτικού. Εσείς το θέτετε το επίπεδο. Εγώ προσέφερα γνώση στο thread και αντί να την συνεχίσετε προς την βοήθεια του OP, προσφέρατε μόνο ΚΡΙΤΙΚΗ και μόνο ΑΠΟΨΗ και θα μου πεις μετά οτι σε πείραξε το ύφος που απαντάει σε αυτά! Όταν κάποιος δεν έχει αντιπαράθεση και λέει αντ'αυτού: "Έχεις μεγάλη μύτη", δεν παιδιαρίζει; Εμείς μετά από τις πράξεις του που μαρτυρούν την ηλικία του, πως να του φερθούμε, σαν ώριμο; Να μην του πούμε να πάει να παίξει πιο πέρα, μη χτυπήσει εδώ με τους μεγάλους; Αυτά τα "μυστικά που εγώ γνωρίζω" θέλουν λίγο απλό googling (ή εμπειρία με τα 2 CPU) και θα τα γνωρίσεις και εσύ. Το να μοιράζομαι δυο μυστικά με κάνει μαρτυριάρη (τους) και έπρεπε να το εκτιμήσεις και να ψάξεις αν ισχύει, προς το δικό σου ή του OP το όφελος, όχι να με πεις μυστικιστη guru όταν δεν σου ζήτησα να με πιστέψεις. Τα μαθηματικά δεν χρειάζονται πίστη, είναι εκεί για όποιον τα ψάχνει (και είναι στο επίπεδο να τα καταλαβαίνει φυσικά, που έρχεται μετά την 3η Δημοτικού περίπου) όλα τα άλλα, έχουν άλλη ονομασία... "φαρφάρες" Καλημέρα και ... καλή... συνέχεια... 🍭 12 ώρες πριν, unforgiven είπε Δυστυχώς, η πείρα μου και η εργασιακή μου εμπειρία με έχει μάθει να ξεχωρίζω από μακρυά τους παντελώς άσχετους που πουλάνε μούρη, Και πότε την έχασες την ιδιότητα αυτή και αποφάσισες να μου απευθυνθείς; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από Cre3p
unforgiven Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Cre3p είπε Εσείς το θέτετε το επίπεδο. Εγώ προσέφερα γνώση στο thread και αντί να την συνεχίσετε προς την βοήθεια του OP, προσφέρατε μόνο ΚΡΙΤΙΚΗ και μόνο ΑΠΟΨΗ και θα μου πεις μετά οτι σε πείραξε το ύφος που απαντάει σε αυτά! Όταν κάποιος δεν έχει αντιπαράθεση και λέει αντ'αυτού: "Έχεις μεγάλη μύτη", δεν παιδιαρίζει; Εμείς μετά από τις πράξεις του που μαρτυρούν την ηλικία του, πως να του φερθούμε, σαν ώριμο; Να μην του πούμε να πάει να παίξει πιο πέρα, μη χτυπήσει εδώ με τους μεγάλους; Αυτά τα "μυστικά που εγώ γνωρίζω" θέλουν λίγο απλό googling (ή εμπειρία με τα 2 CPU) και θα τα γνωρίσεις και εσύ. Το να μοιράζομαι δυο μυστικά με κάνει μαρτυριάρη (τους) και έπρεπε να το εκτιμήσεις και να ψάξεις αν ισχύει προς το δικό σου ή του OP το όφελος, όχι να με πεις μυστικιστη guru ενώ δεν σου ζήτησα να με πιστέψεις. όλα τα άλλα, έχουν άλλη ονομασία... "φαρφάρες" Καλημέρα και ... καλή... συνέχεια... 🍭 Η πρόταση για το Build υπάρχει στην αρχή και είναι τεκμηριωμένη. Υπάρχει και link, προς το εξαιρετικό Puget και όλα καλά. Από εκεί πέρα δεν προστέθηκε καμία, απολύτως, γνώση. Μόνο φλυαρία που θα οδηγούσε σε λάθος επιλογές. Θα πρέπει να γνωρίζεις πως η εμπειρία δεν δημιουργεί, απαραίτητα, γνώση. Ούτε η ηλικία. Και αυτό δεν είναι μυστικό. 1
Cre3p Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 έγινε ένα λάθος σε ένα link λόγω ίδιου ονόματος video στο ίδιο κανάλι και αυτό που έριξα ήταν 4 years ago και άσχετα περί συζήτησης αυτά που έλεγε. Εδώ είναι το σωστό, και έπρεπε να διορθωθεί. Μην υποθέσετε τι λέει στα 35 λεπτά από τον τίτλο που θα διαβάσετε. πολύ ωραίες και μαζεμένες πληροφορίες για chipsets, που υπερτερούν και που υστερούν για κάποιον που ενδιαφέρεται για used build
Cre3p Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 https://www.studio1productions.com/Articles/PremiereCS5.htm Ένα από τα πιο αναλυτικά και σωστά άρθρα που υπάρχουν online περί του θέματος adobe και αγγίζει πολλές παραμέτρους περιλαμβάνοντας το μεγάλο μυστικό του memory bandwidth και ενώ γενικότερα το άρθρο είναι λίγο outdated, οι γενικότερες παράμετροι δεν έχουν αλλάξει και με την εμφάνιση της 4070Ti με τα 192b/s memory bandwidth της, το θέμα του να προσέξουμε τι αγοράζουμε παραμένει επίκαιρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις