Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος ενός Auris 2008 (το πήρα μεταχειρισμένο εδώ και λίγο καιρό) και έχω το παρακάτω πρόβλημα. 

Στο τηλεκοντρόλ του έχει 2 κουμπιά. Το αριστερά που ξεκλειδώνει το αμάξι και το δεξιά που απενεργοποιεί το συναγερμό. Τελευταία πατούσα το αριστερό κουμπί να ξεκλειδώσω και δεν έπιανε με την πρώτη. Ήθελε 2-3 φορές. Έτσι σκέφτηκα να πάω να του αλλάξω μπαταρία. Όμως από την στιγμή εκείνη που ο τεχνικός μου έβαλε την καινούργια μπαταρία, το ενδεικτικό λαμπάκι στο τηλεκοντρόλ έμενε συνεχώς αναμμένο. Ο τεχνικός μετά έβγαλε την πλακέτα από το πλαστικό κέλυφος, είδε αν οι επαφές είναι οκ (η αριστερή φαινόταν λίγο ταλαιπωρημένη), ξαναέβαλε τη μπαταρία και το έκλεισε. Αυτή τη φορά το λαμπάκι άναβε μόνο όταν το πατούσα, άρα όλα έδειχναν οκ. Ωστόσο το τηλεκοντρόλ δεν λειτούργησε ποτέ. Ούτε το ένα κουμπί ούτε το άλλο. Δεν κλειδώνει, δεν ενεργοποείται ο συναγερμός. Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει; Και αν χρειάζεται αλλαγή, θα πρέπει να πάω στην Toyota; Μπορεί κάποιος απλός κλειδαράς πχ να μου το φτιάξει; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ποιο κλειδί έχεις ακριβώς;

Αγορά Ανταλλακτικά αυτοκινήτου | KEYECU FSK 433MHz / 434MHz 88 Chip Smart Remote  Key Fob for Toyota Auris Yaris Hybrid Auris Board ID 0010 0011 61A651-0101  BA7EQm

είναι περίπου σαν αυτό, απλά τα 2 κουμπιά είναι σε οριζόντια θέση, όχι πάνω και κάτω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Και είναι σίγουρα γνήσιο;

Γιατί δεν το έχω δει πουθενά.

Δεν έχω ιδέα. Ο πρώτος ιδιοκτήτης που μου το πούλησε, μου έδωσε αυτό και ένα ακόμα κλειδί με τα πλήκτρα πάνω στο ίδιο (εικόνα παρακάτω) αλλά εκείνο δεν λειτούργησε ποτέCar.gr - Ανταλλακτικά | Αυτοκινήτων - Ηλεκτρικά - Ηλεκρονικά - Κλειδιά, Toyota  Auris

Μπορεί λες αυτό που μου χάλασε να ήταν κανένα ΟΕΜ;

Δημοσ.

Αυτά τα δεύτερα είναι σίγουρα γνήσια, αλλά δεν ξέρω αν προγραμματίζονται να λειτουργεί και ο συναγερμός. Αν και, γιατί όχι;

Δες μήπως φτιάξεις το άλλο (αυτό της δεύτερης φωτό).

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αυτά τα δεύτερα είναι σίγουρα γνήσια, αλλά δεν ξέρω αν προγραμματίζονται να λειτουργεί και ο συναγερμός. Αν και, γιατί όχι;

Δες μήπως φτιάξεις το άλλο (αυτό της δεύτερης φωτό).

Σ' ευχαριστώ. Ξέρεις αν κανένας κλειδαράς θα μπορούσε να τα φτιάξει αυτά; Ή μόνο η Τοyota;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, damoclesword είπε

Σ' ευχαριστώ. Ξέρεις αν κανένας κλειδαράς θα μπορούσε να τα φτιάξει αυτά; Ή μόνο η Τοyota;

Αν είσαι Αθήνα μπορείς να επικοινωνήσεις εδώ https://malamis-keys-services.gr έχει έδρα στους Αμπελόκηπους.
Είναι πολύ καλός στη δουλειά του και μου έχει φτιάξει και εκ νέου τηλεκοντρόλ αυτοκινήτου που έχασα καθώς και μοτοσυκλέτας.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, phanispal είπε

Και είναι σίγουρα γνήσιο;

Γιατί δεν το έχω δει πουθενά.

Σίγουρα 100%, τέτοια έχει και το yaris του 2018.

19 ώρες πριν, damoclesword είπε

Η Toyota σίγουρα ΔΕΝ τα φτιάχνει, συγχρονισμό μπορεί να κάνει μόνο, ή αν έχει βλάβη μόνο νέο κλειδί.

Στη θέση σου σε κλειδαρά θα πήγαινα πρώτα.

• Like 1
Δημοσ.

Πυθαγόρας στη Βιθυνίας Νέα Ιωνία.Καλός εξειδικευμένος κλειδαράς αυτοκινήτων. Μας έχει εξυπηρετήσει σε πολλές περιπτώσεις με τα αμάξια της οικογένειας και φίλων.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Είμαι εκτός Αθήνας στα προάστια (Καλύβια) αλλά θα επισκεφθώ κάποιον από αυτούς που προτείνατε στην Αθήνα, γιατί εδώ στην περιοχή δεν βρήκα κάτι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...