trelaras22 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Στο καινούργιο μου σπίτι (καινούργιο ο θεός να το κάνει), στο σαλονάκι έκτασης γύρω στα 15 τετραγωνικά, έχει παλιό ξύλινο πάτωμα το οποίο έλεγα να καλύψω με laminate. Οι λόγοι είναι κυρίως οικονομικοί, σχετικά φθηνό αν συνυπολογίσεις και την τοποθέτηση, αλλα κι αισθητικοί. Υπάρχουν αξιόπιστες εταιρείες, ποιότητες κλπ κλπ στο laminate, ωστε να ξέρω περίπου τί να κοιτάξω; Ελεγα για μέχρι 20 ευρώ το τετραγωνικό, υπάρχει λόγος ν ανέβω παραπάνω. Καμια εμπειρία απο laminate, ποιότητες, μάρκες και λειπές συμβουλές θα μου ήταν εξαιρετικά χρήσιμες. Ευχαριστώ πολύ!
JakeKaufman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 20 ευρώ είναι χαμηλης - μέτριας ποιότητας. Δικό σου είναι το σπίτι; Εγώ προτείνω να ανέβεις στα 35-40
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Είναι τόσο χάλια το υπάρχον που δεν επανέρχεται με τίποτα; Γιατί γενικά είναι υποβάθμιση αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις. 2
trelaras22 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, JakeKaufman είπε 20 ευρώ είναι χαμηλης - μέτριας ποιότητας. Δικό σου είναι το σπίτι; Εγώ προτείνω να ανέβεις στα 35-40 Εχεις κάποια συγκεκριμένη πρόταση, σ αυτό το εύρος ιμής που προτείνεις; Κάτι που θα πρέπει να κοιτάξω; 21 ώρες πριν, phanispal είπε Είναι τόσο χάλια το υπάρχον που δεν επανέρχεται με τίποτα; Γιατί γενικά είναι υποβάθμιση αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις. Είναι αρκετά παλιό, έχει τα χτυπήματά του, τις γρατζουνιές του... Κι αισθητικά μου μοιάζει αρκετά ποιό όμορφο ένα laminate, ωστόσο δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις περι του θέματος... Έχουν σοβαρά ποιοτικά θέματα τα laminate;
phanispal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Τι να σου πω, ένας ειδικός θα σου πει αν επαναφέρεται και αν γίνεται σαν καινούργιο με τρίψιμο και γυάλισμα, και αν θα σου βγει ακριβότερο απ' το να βάλεις laminate. Τώρα αν θες όπως και να 'χει να το αλλάξεις, είναι δικό σου θέμα. Εγώ απλά το είπα σε περίπτωση που αγνοείς ότι μπορεί να φτιάχνεται το ξύλινο.
JakeKaufman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, trelaras22 είπε Εχεις κάποια συγκεκριμένη πρόταση, σ αυτό το εύρος ιμής που προτείνεις; Κάτι που θα πρέπει να κοιτάξω; Είναι αρκετά παλιό, έχει τα χτυπήματά του, τις γρατζουνιές του... Κι αισθητικά μου μοιάζει αρκετά ποιό όμορφο ένα laminate, ωστόσο δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις περι του θέματος... Έχουν σοβαρά ποιοτικά θέματα τα laminate; Αν είσαι Αθήνα προτείνω να κανείς μια επίσκεψη στην Parkellas δίπλα στο υπουργείο εθνικής άμυνας. Εμείς εκεί πήγαμε και φύγαμε με άλλο υλικό (hydrocork) ένα συνδυασμό βινυλίου με φελλό που στρώσαμε όλο το σπίτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα