Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαίνει σε ήδη υπάρχουσα συνδρομή;

EDIT:

Στο site αναφέρει "Only available to new users" οπότε δεν κολλάει με υπάρχουσα συνδρομή.

Επεξ/σία από billpao
Δημοσ.
Spoiler

On July 8, 2021, Windscribe disclosed that two VPN servers hosted in Ukraine were seized by local authorities on June 24, 2021. On the disk of the VPN servers contained an OpenVPN private key, which could have been used to impersonate a Windscribe VPN server and capture traffic running through it. Windscribe had failed to encrypt the servers in question, allowing for the retrieval of the private key. In addition, Windscribe ran servers with an OpenVPN feature that was deprecated since 2018, leaving the servers unencrypted and its users vulnerable.

Thanks but no, thanks.

• Like 5
Δημοσ.

Καλη εταιρια  ειναι την ειχα παλια ημουν ευχαριστημενος .

Ποσους  χρηστες επιτρεπει , δεν το βρηκα πουθενα . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, XI21N είπε

Καλή εταιρεία είναι, την είχα παλιά, ήμουν ευχαριστημένος.
Πόσους χρήστες επιτρέπει, δεν το βρήκα πουθενά.

Τυπικά μόνον ένα. Παράθεση από το άρθρο Am I allowed to share my Windscribe account?

Αναφορά σε κείμενο

Sharing your Windscribe account with other individuals is not allowed as it goes against the Windscribe Terms of Service that is signed when you create an account. Doing so can and will most likely automatically flag you in the system and result in you getting banned from using our services permanently. Do not share your account.

You can find the full Terms of Service on our website here

Alternatively, your friends can each create their own accounts. We also have a Refer a Friend program where you can refer your friends if you would like, and if they download Windscribe using your referral link, you and your friend can each get 1GB of extra monthly bandwidth! If they upgrade to Pro, you will also automatically upgrade to Pro for free!

You can find out more about the referral program here and we have a full guide here for you to ensure that you refer your friend correctly.

Στην πράξη, νομίζω πως αν γίνει λελογισμένη χρήση ενός λογαριασμού (όχι τρελό traffic, όχι δεκάδες συσκευές) θα κάνουν τα στραβά μάτια 😉
Why did my account get banned/disabled?

Αναφορά σε κείμενο

2. The second reason that the account could have been banned for is that it was breaking the Windscribe Terms of Service.
In most cases, this simply means that the account had too many connections coming from it or that it was using way too much bandwidth every month.
Account sharing is the most common cause for such a ban but it can also be due to the account being used in a datacenter environment, neither of which we allow.
While we do advertise unlimited bandwidth and no device limit, we do still enforce the personal VPN aspect of the service.
If our system alerts us to an account with 40 connections using 10 terabytes every month, then there cannot be any feasible use case that would fall under the Personal VPN umbrella.
No one is walking around with 40 VPN-connected phones in their bag or has a house full of 40 computers all connected to the VPN at the same time... unless of course the VPN is being used for something nefarious.
We are not an IP provider so our service should not be used to proxy bots, scripts, automation, etc.
If you're somehow piggybacking off of Windscribe to make money using our IPs, then the account will most likely get permanently banned without any refunds.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gbouros είπε

Πω πω, ακρίβυνε.
Πριν 2 χρόνια είχε σε προσφορά lifetime συνδρομή με €36-37.

Δυστυχώς δεν διαθέταμε -και δεν διαθέτουμε- το κληρονομικό χάρισμα με αποτέλεσμα να αρκεστούμε στην τριετή συνδρομή που έβγαινε γύρω στο δεκάρικο $14,40 (με ευνοϊκή ισοτιμία Δολαρίου/Ευρώ), βρήκα την απόδειξη.

Stack-Social-Windscribe-3-year-subscript

Lifetime deal από τον συγκεκριμένο VPN provider δεν πρόκειται να υπάρξει ξανά γιατί πλέον καθιερώθηκαν στην αγορά.
Όσοι πήραν το ρίσκο δικαιώθηκαν, τον τήρησαν τον λόγο τους οι Καναδοί.

• Like 4
Δημοσ.
15 ώρες πριν, dtrzG είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

On July 8, 2021, Windscribe disclosed that two VPN servers hosted in Ukraine were seized by local authorities on June 24, 2021. On the disk of the VPN servers contained an OpenVPN private key, which could have been used to impersonate a Windscribe VPN server and capture traffic running through it. Windscribe had failed to encrypt the servers in question, allowing for the retrieval of the private key. In addition, Windscribe ran servers with an OpenVPN feature that was deprecated since 2018, leaving the servers unencrypted and its users vulnerable.

Thanks but no, thanks.

Συμφωνώ, αλλά ποιο vpn provider προτείνεις εναλλακτικά; 

- Αυτός έχει servers στην Ελλάδα. 

- Εχει συγκεκριμένους servers για streamingΈ

- Εχει proxy servers. 

- Παίζει με openvpn/wireguard etc configs χωρίς ανάγκη custom application 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω να προτείνω κάτι για το δικό σου use case. (Απέχω από streaming και δε με νοιάζει να έχει servers Ελλάδα. Και να έχει, τί είδους είναι; Dedicated, virtual; Έχω επιλογή για diskless με τα δεδομένα μόνο στη RAM;)

Ένα VPN εμπιστεύομαι και δεν έχει ποτέ προσφορές, η τιμή είναι fixed, καμία συνδρομή, κανένα συμβόλαιο, ενεργοποιείς όταν και για όσο το σηκώνει η τσέπη, μπορείς να το αποκτήσεις 100% ανώνυμα σε όλα τα επίπεδα - εγγραφή και πληρωμή -, ξερό όχι σε affiliate πρόγραμμα οπότε και ελάχιστα reviews και ποτέ πληρωμένα, 100% transparency, ανεξάρτητα security audits και αναφορές συχνά, κανένα canary μιας και δε μπορούν να εγγυηθούν αυθεντικότητα και είναι pointless, αναφορά στους νόμους του κράτους που ανήκει και τις υποχρεώσεις της εταιρίας απέναντι σε αυτούς, υποστήριξη από τους πρώτους σε τεχνολογίες που θεωρούνται πλέον standard, καθαρό ιστορικό,. ..

Όπως καταλαβαίνεις, το Α και το Ω προσωπικά, είναι η ιδιωτικότητα και η πυραμίδα επιλογής ξεκινά από εκεί για το ποιόν θα εμπιστευτώ και θα του τα σκάσω. Ακολουθούν φυσικά χέρι χέρι ακεραιότητα, ασφάλεια, διαθεσιμότητα κλπ..

Γενικά επειδή εδώ και χρόνια το VPN έγινε ας μου επιτραπεί μόδα και μαζεύτηκαν πολλοί που υπόσχονται πάνω κάτω τα ίδια και περισσότερα, θέλει πολύ ψάξιμο (μιας και γέμισε ο τόπος με αμφιβόλου ποιότητας reviews και affiliate links και δελεαστικά κουπόνια και εκ-πτώσεις) και εξαρτάται από το τί θέλει να καλύψει κανείς και πού ρίχνει την περισσότερη βαρύτητα σε κάθε ένα από αυτά. Η Βικιπαίδεια έχει καλό συγκριτικό πίνακα πάντως. Και για κάθε ένα που είναι κοντά σε αυτό που ζητάς, ΑΝ σε νοιάζει, ψάχνεις το ιστορικό για πρακτικές απαράδεκτες ή compromise κλπ. Σίγουρα θα υπάρχει εδώ στο φόρουμ ανταλλαγή απόψεων για VPNs, ψάξτο λίγο. Μακάρι να το είχα πρόχειρο.μ

Όπως πάντα, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Επεξ/σία από dtrzG
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dtrzG είπε

Δεν έχω να προτείνω κάτι για το δικό σου use case. (Απέχω από streaming και δε με νοιάζει να έχει servers Ελλάδα. Και να έχει, τί είδους είναι; Dedicated, virtual; Έχω επιλογή για diskless με τα δεδομένα μόνο στη RAM;)

Ένα VPN εμπιστεύομαι και δεν έχει ποτέ προσφορές, η τιμή είναι fixed, καμία συνδρομή, κανένα συμβόλαιο, ενεργοποιείς όταν και για όσο το σηκώνει η τσέπη, μπορείς να το αποκτήσεις 100% ανώνυμα σε όλα τα επίπεδα - εγγραφή και πληρωμή -, ξερό όχι σε affiliate πρόγραμμα οπότε και ελάχιστα reviews και ποτέ πληρωμένα, 100% transparency, ανεξάρτητα security audits και αναφορές συχνά, κανένα canary μιας και δε μπορούν να εγγυηθούν αυθεντικότητα και είναι pointless, αναφορά στους νόμους του κράτους που ανήκει και τις υποχρεώσεις της εταιρίας απέναντι σε αυτούς, υποστήριξη από τους πρώτους σε τεχνολογίες που θεωρούνται πλέον standard, καθαρό ιστορικό,. ..

Όπως καταλαβαίνεις, το Α και το Ω προσωπικά, είναι η ιδιωτικότητα και η πυραμίδα επιλογής ξεκινά από εκεί για το ποιόν θα εμπιστευτώ και θα του τα σκάσω. Ακολουθούν φυσικά χέρι χέρι ακεραιότητα, ασφάλεια, διαθεσιμότητα κλπ..

Γενικά επειδή εδώ και χρόνια το VPN έγινε ας μου επιτραπεί μόδα και μαζεύτηκαν πολλοί που υπόσχονται πάνω κάτω τα ίδια και περισσότερα, θέλει πολύ ψάξιμο (μιας και γέμισε ο τόπος με αμφιβόλου ποιότητας reviews και affiliate links και δελεαστικά κουπόνια και εκ-πτώσεις) και εξαρτάται από το τί θέλει να καλύψει κανείς και πού ρίχνει την περισσότερη βαρύτητα σε κάθε ένα από αυτά. Η Βικιπαίδεια έχει καλό συγκριτικό πίνακα πάντως. Και για κάθε ένα που είναι κοντά σε αυτό που ζητάς, ΑΝ σε νοιάζει, ψάχνεις το ιστορικό για πρακτικές απαράδεκτες ή compromise κλπ. Σίγουρα θα υπάρχει εδώ στο φόρουμ ανταλλαγή απόψεων για VPNs, ψάξτο λίγο. Μακάρι να το είχα πρόχειρο.μ

Όπως πάντα, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Ευχαριστω για την απάντηση και για τον χρόνο σου για αυτή την απάντηση. Δεν βλέπω streaming απλα το ανάφερα σαν χαρακτηριστικό του. Εμένα που το θέλω απλά για να μην logαρεται η ip μου στο destination μου αρκεί. Η να βγαίνω απο proxy χωρίς να κάνω vpn για άλλους λόγους.

Συμφωνώ σε όσα λες πάντως.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, oykas2001 είπε

Και είναι ;;;;;

https://mullvad.net/en/

Έχει προταθεί κι άλλες φορές απ’ ό,τι είδα σε μια γρήγορη αναζήτηση σε σχετικά νήματα εδώ στο φόρουμ.

1 ώρα πριν, ktgeorge είπε

Ευχαριστω για την απάντηση και για τον χρόνο σου για αυτή την απάντηση. Δεν βλέπω streaming απλα το ανάφερα σαν χαρακτηριστικό του. Εμένα που το θέλω απλά για να μην logαρεται η ip μου στο destination μου αρκεί. Η να βγαίνω απο proxy χωρίς να κάνω vpn για άλλους λόγους.

Συμφωνώ σε όσα λες πάντως.

Για πολύ casual καλό είναι και το protonvpn. Χρησιμοποιώ την υπηρεσία για emails και δοκίμασα και το VPN τους στο free tier και σε κινητό και σε Windows PC. Δεν το έψαξα ποτέ παραπάνω ακόμα, οπότε για socks5 δεν ξέρω αν υπάρχει υποστήριξη. Σε paid version έχεις p2p, tor και φυσικά τα γνωστά προνόμια με επιλογές server, ταχύτητες, load κλπ.

(Έκανε κάποια νερά σαν εταιρία όταν έδωσε αναγνωριστικά στοιχεία από δεδομένα email και συλλήφθηκε ακτιβιστής ενώ προμόταρε την τέλεια ανωνυμία και σεβασμό στα δεδομένα του χρήστη και το ελάχιστο δυνατό logging και φουλ κρυπτογράφηση και δεν ξέρουμε τι καπνό φουμάρετε και μπλα μπλα κι από τότε την κοιτάω με μισό μάτι.)

Παρακαλώ και συγγνώμη για το offtopic και τα σεντονάκια!

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα. Έχει δοκιμάσει κάποιος την συνδρομή αυτή με tv box?

ενδιαφέρομαι να δω COSMOTE TV και άλλα κανάλια στην Αμερική. υπάρχει κάποια πρόταση?

Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...