Chrisostomos2001 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά τα φώτα σας. Θέλω να κάνω ένα καινούργιο build για gaming χρήση, όμως όχι πολύ hard. Κυρίως για αρχή gta v fivem και ότι άλλο προκύψει. Στην αρχή σκέφτομαι έναν απο τους δύο επεξεργαστές, δίχως όμως να βάλω κάρτα γραφικών για τώρα, σε ένα εξάμηνο ίσως. Ποια είναι η άποψη σας. Το έχει δοκιμάσει κάποιος. Αν δεν βαριέστε προτείνετε μου και τα υπόλοιπα κομμάτια για budget γύρω στα 600 ευρώ. Κουτί έχω. Κανα 300αριά ευρώ σε κανα εξάμηνο για γραφικών. Αυτό που με καίει είναι αν θα δω διαφορά μεταξύ 5600g και 5700 g. Σας ευχαριστώ
Dark_Nightfall Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Chrisostomos2001 είπε . Αυτό που με καίει είναι αν θα δω διαφορά μεταξύ 5600g και 5700 g. Σας ευχαριστώ
bonorov Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Chrisostomos2001 είπε Καλησπέρα παιδιά τα φώτα σας. Θέλω να κάνω ένα καινούργιο build για gaming χρήση, όμως όχι πολύ hard. Κυρίως για αρχή gta v fivem και ότι άλλο προκύψει. Στην αρχή σκέφτομαι έναν απο τους δύο επεξεργαστές, δίχως όμως να βάλω κάρτα γραφικών για τώρα, σε ένα εξάμηνο ίσως. Ποια είναι η άποψη σας. Το έχει δοκιμάσει κάποιος. Αν δεν βαριέστε προτείνετε μου και τα υπόλοιπα κομμάτια για budget γύρω στα 600 ευρώ. Κουτί έχω. Κανα 300αριά ευρώ σε κανα εξάμηνο για γραφικών. Αυτό που με καίει είναι αν θα δω διαφορά μεταξύ 5600g και 5700 g. Σας ευχαριστώ Δεν θα δεις διαφορά από 5600g σε 5700g. 5600g αν θες μόνο για gaming.Αν κάνεις και κάποια δουλειά τυπου rendering μόνο τότε έχει νόημα ο 5700g. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα