dimtsef Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) μεσα από το winbox που εστησα στο fast.com μου εβγαλε 500 down 500 up άρα δεν είναι gigabit αλλά μισό, δηλαδή 0.5 Gbit Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από dimtsef
valadsk Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, dimtsef είπε μεσα από το winbox που εστησα στο fast.com μου εβγαλε 500 down 500 up άρα δεν είναι gigabit αλλά μισό, δηλαδή 0.5 Gbit Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από valadsk
dimtsef Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 what the.. θα ξαναδοκιμσω τιποτα παλι καρφωμενο στα 500, εχω παρει το 2cpu 4gb ram εσυ ποιο ; μηπως δινει μισο gbit σε αυτο που πηρα βαση πορων
spahar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ερωτήσεις αν κάποιος ξέρει. 1. Αν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ σου αφαιρεί το ΦΠΑ (όπως πχ κάνει το amazon)? 2. Αν εγώ πάρω το πακέτο 4G για να το δοκιμάσω και μετά δω ότι ψήνομαι να κάνω upgrade στο 8G θα μου κάνει apply το ίδιο discount ή όχι; Είδα ότι έχει απαντηθεί σε προηγούμενο post, ισχύει για upgrades, χάνεται σε downgrade. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από spahar
haris013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 εστεισα ενα CHR και το ενεργοποίησα με ενα κλειδί που είχα αγοράσει. μια χαρά όλα! 9 λεπτά πριν, spahar είπε 2 ερωτήσεις αν κάποιος ξέρει. 1. Αν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ σου αφαιρεί το ΦΠΑ (όπως πχ κάνει το amazon)? 2. Αν εγώ πάρω το πακέτο 4G για να το δοκιμάσω και μετά δω ότι ψήνομαι να κάνω upgrade στο 8G θα μου κάνει apply το ίδιο discount ή όχι; Είδα ότι έχει απαντηθεί σε προηγούμενο post, ισχύει για upgrades, χάνεται σε downgrade. ναι το αφαιρεί. 1 1
sogrwig Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, dimtsef είπε Εγώ πήρα ένα έστησα πριν λίγο ένα Win11 boxaki να το έχω να συνδέομαι remotely για όταν είμαι εξω με το laptop για να κανω τις δουλειες μου με ασφάλεια. Πολύ ενδιαφέρον. Κατέβασες κάποιο official ISO win11 και δουλεύεις σε evaluation για κάποιο καιρό, ή έχεις ήδη license από κάπου; Ευχαριστώ.
sogrwig Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Στις 27/11/2022 στις 12:29 ΜΜ, dimtsef είπε Εγώ πήρα ένα έστησα πριν λίγο ένα Win11 boxaki να το έχω να συνδέομαι remotely για όταν είμαι εξω με το laptop για να κανω τις δουλειες μου με ασφάλεια. Μια ακόμα απορία σχετικά με το σενάριο χρήσης της remote σύνδεσης με το laptop: Σηκώνεις ένα win11 στο liteserver και όταν συνδέεσε σε κάποιο public wifi από το laptop, κάνεις σύνδεση με RDP στο remote μηχανάκι, και κάνεις τις δουλειές σου με remote desktop connection? Ή μήπως VNC? Και αν κάνεις remote desktop,σου δουλεύει γρήγορα; Μπορεί να δεις youtube video; Σε μια δοκιμή που έκανα σε ένα ubuntu (με 2GB μνήμης όμως), ήταν ψιλο-αδύνατον στην 50-άρα γραμμή μου εδώ, έβλεπα ένα frame κάθε 2sec. Ή απλώς σετάρεις το μηχάνημα να λειτουργεί σαν VPN (και αν ναι, με ποιο software) και μπαίνεις έτσι; Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
valadsk Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) βασικά αν δεν κάνω λάθος είναι ενάντια στους TOS της Microsoft να τρέχουν desktop εκδόσεις σε servers. Καλύτερα evaluation εκδόσεις Wndows Server βίντεο δεν μπορεις να δεις ικανοποιητικά δυστυχώς με remote desktop, τουλάχιστον στο δικό μου PC. Στις 27/11/2022 στις 7:25 ΜΜ, dimtsef είπε what the.. θα ξαναδοκιμσω τιποτα παλι καρφωμενο στα 500, εχω παρει το 2cpu 4gb ram εσυ ποιο ; μηπως δινει μισο gbit σε αυτο που πηρα βαση πορων τώρα το είδα sorry. μπορεί και αυτό, αλλά καλύτερα να ανοίξεις ένα support ticket. Η τιμή ήταν ξεφτίλα και έχω αναβαθμίσει σε NVME 8G Μια δοκιμή πριν από λίγο Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2022 από valadsk
dimtsef Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 η δουλειά μου δεν περιλαμβάνει να βλέπω βιντεάκια στο youtube ναι remote desktop βοηθάει απιστευτα στο να δουλεύεις από το laptop χωρις να καταναλώνεις μπαταρία αφού στην ουσία μονο ένα remote desktop τρεχει το laptop και τιποτα άλλο, και τα εχεις ολα ανοιχτά και δεν κλεινεις ποτε τιποτα. 4
sogrwig Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dimtsef είπε ναι remote desktop Άσχετα απο το youtube, έχω αργό tab switching και scrolling στις σελίδες, σε chrome, στο ubuntu 22.04 (συνδέομαι από windows με RDC, έβαλα RDP), και αναρωτιέμαι αν φταίει ότι τρέχω ένα 2GB memory VPS, που προφανώς είναι λίγο, ή αν αυτό γίνεται ούτως ή άλλως, και δεν αξίζει να κάνω upgrade. Όταν λέω αργό, εννοώ κάτι οριακά υποφερτό, δεν σε εμπνέει να κάνεις δουλειά πολύ ώρα. Αν κάνω upgrade θα γίνει unnoticeable? Και μια ακόμα ερώτηση αν γνωρίζεις. Έχεις ανοιχτή την port 3389 (ή κάποια άλλη) στο VPS σε όλους? Σκέφτηκα ότι μπορώ να την ανοίγω στο firewall κάθε φορά για την IP μου, αφού πρώτα μπω με SSH, αλλά αναρωτιέμαι αν είμαι υπερβολικός ή αν υπάρχει κάτι πιο εύκολο. Ή γενικά δεν είναι και κάτι σπουδαίο που είναι ανοιχτή; Και πάλι ευχαριστώ.
dimtsef Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 τι να σου πω δεν εχω τετοια θέματα για το tab switching και να κανει ενα ελαχιστο δεν με ενοχλεί καθόλου, ισως σε εσενα με Linux να το κανει παραπανω λογο οτι ειναι vm τι να πω.. όχι ρε συ υπερβολή.. βαλε ενα καλό user password και εισαι οκ αλλά και αυτο που λες γινεται τουλαχιστον με Linux εχει βαλει screenshot πιο πανω ενας συμφορουμιτης δες για τον επεξεργαστη που ρωτας 1
valadsk Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Στις 2/12/2022 στις 8:01 ΜΜ, sogrwig είπε Άσχετα απο το youtube, έχω αργό tab switching και scrolling στις σελίδες, σε chrome, στο ubuntu 22.04 (συνδέομαι από windows με RDC, έβαλα RDP), και αναρωτιέμαι αν φταίει ότι τρέχω ένα 2GB memory VPS, που προφανώς είναι λίγο, ή αν αυτό γίνεται ούτως ή άλλως, και δεν αξίζει να κάνω upgrade. Όταν λέω αργό, εννοώ κάτι οριακά υποφερτό, δεν σε εμπνέει να κάνεις δουλειά πολύ ώρα. Αν κάνω upgrade θα γίνει unnoticeable? Και μια ακόμα ερώτηση αν γνωρίζεις. Έχεις ανοιχτή την port 3389 (ή κάποια άλλη) στο VPS σε όλους? Σκέφτηκα ότι μπορώ να την ανοίγω στο firewall κάθε φορά για την IP μου, αφού πρώτα μπω με SSH, αλλά αναρωτιέμαι αν είμαι υπερβολικός ή αν υπάρχει κάτι πιο εύκολο. Ή γενικά δεν είναι και κάτι σπουδαίο που είναι ανοιχτή; Και πάλι ευχαριστώ. κατέβσε το nomachine τόσο στο ubuntu VPS όσο και στο PC σου και μπες από το PC σου με το Nomachine. 1
Volume123 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Οσοι το κανατε πληρωσατε με καρτα; δωσατε τηλεφωνο? υπαρχει τροπος να γινει χωρις να δωσουμε το τηλεφωνο μας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα