wesker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδάκια. Αγόρασα τα Logitech G733 Lightspeed και όταν τα ανοιγω ο default ήχος παραμένει στα ηχεία μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος/ρύθμιζει να γυρίζουν στα 733;
AmixReckless Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Δοκιμασε να αλλαξεις το playback πατωντας κατω δεξια το εικονιδιο εντασης. Αυτοματα να γυριζουν στα ακουστικα δεν ξερω αν γινεται. Εγω χειροκινητα το κανω. Ισως αν κανεις τα ακουστικα default output γινει. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από AmixReckless
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, wesker είπε Υπάρχει κάποιος τρόπος/ρύθμιζει να γυρίζουν στα 733;
wesker Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, AmixReckless είπε Καλησπερα. Δοκιμασε να αλλαξεις το playback πατωντας κατω δεξια το εικονιδιο εντασης. Ναι απο εκεί το γυρίζω. Σε ενσυρματα με το που τα συνεδεα με το USB τους γύριζαν. Απλά έψαχνα να βρώ αν γίνεται και με τα ασύρματα αυτόματα. Αυτοματα να γυριζουν στα ακουστικα δεν ξερω αν γινεται. Εγω χειροκινητα το κανω. Ισως αν κανεις τα ακουστικα default output γινει. Το δοκίμασα και αυτό. Οταν είναι κλειστά όμως δεν γυρίζουν στον default ήχο των Windows - παραμένουν στα G733 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Yeap yeap ετσι το κανω μέχρι στιγμής. Απλά έψαχνα αν μπορεί να γίνει αυτόματα όπως όταν συνδέεις ένα usb headset. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, wesker είπε ετσι το κανω μέχρι στιγμής. Κι εγώ! 😜 Αναμένω κι εγώ λοιπόν αν υπάρχει κάτι αυτόματο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα