Προς το περιεχόμενο

SoftMod για 9500 pro? Αξίζει;

Executor_Tassadar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας στην insomnia για τα deafult τησ 9700 προ υπέπεσε στην αντίληψη μου αυτό http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=347446&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=9700+pro+clocks

Κατέβάζω το νέο Rivatuner. Το θέμα είναι ότι χρησιμοποιώ omega v 4.5 + atitool και μπορώ άνετα να κάνω o/c. Θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω το softmod? PS: έχω ενεργοποιήσει το softmod των omega..

Edit : Η κάρτα είναι Suma Platinum 9500 pro.

Δημοσ.

Το έχουμε πει 1000 φορές, το μόνο που κερδίζεις με softmod στις 9500pro/9700απλή με softmod είναι την δυνατότητα για ovc. Κάτι το οποίο γίνεται και με άλλους τρόπους:

1)Unlocked BIOS

2)Omega drivers (και επιλογή στο setup)

3)Rivatuner και τρέξιμο του script Anti-Lock Protection ή καπως έτσι (είναι μέσα στην τελευταία έκδοση και πιάνει μέχρι και τους 4.1)

Από την στιγμή που έχεις τους omega δεν υπάρχει λόγος για softmod. Πάντως η 9500 pro αν έχει καλές μνήμες ανεβάζει αρκετά απόδοση, γύρω στα 400-500 3dmark03 8)

Δημοσ.

Εντύπωση μου κάνει πάντως.. Yποτίθεται ότι η συγκεκριμένη υλοποίηση μου είναι απο τις καλύτερες που κυκλοφορούσαν... ( 2 ανεμιστήρες ,ψήκτρούλες στις μνήμες κτλ)και αν ανεβώ πάνω απο 300/300 αρχίζει κ τραβάει artifacts...

Δημοσ.

Μπα, παραπάνω θα έπρεπε να ανεβαίνει, με την έννοια πως οι SUMA αν για ένα πράγμα διαφημίζονται, αυτό είναι η δυνατότητάς τους για o/cing. Δες την δική μου, που έχει παει (δεν θυμάμαι βέβαια τι μνήμες της φοράει η Sapphire - νομίζω 3.3ns), και σίγουρα άλλες πανε και παραπάνω...

Δημοσ.

Αν βγαίνουν artifacts, δεν έχεις τίποτα να ρισκάρεις γιατί δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις άλλο: η κάρτα δεν ανεβαίνει άλλο - δεν ξέρω αν έπαιζε καλύτερη ψύξη, αλλά πόσο καλύτερη από αυτή που βάζει πάνω η SUMA;

Δημοσ.

Αν οι μνήμες είναι 3.3 ns θα έπρεπε να πηγαίνεις χαλαρά 325/300. Από την άλλη είναι και καλοκαίρι - για δοκίμασε με ανοικτό case και ανεμηστήρα :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...