Προς το περιεχόμενο

Οι μεταπωλητές-scalpers πήραν επιτέλους ένα καλό μάθημα με την NVIDIA GeForce RTX 4080

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, chocorello είπε

Με το sharing, τα κλειδάδικα και τις ανανεώσεις σε περιόδους προσφορών, μια χαρά φθηνό gaming κάνει και ο κονσολάς.
Τέλος, τι νόημα έχει αν έχεις 700 games και δεν έχεις χρόνο να παίξεις ουτε 10. Και στη κονσόλα έχεις άπειρα και λόγω plus/gold, ποιος τα παίζει όμως, η πλειοψηφία φυσιολογικά επικεντρώνεται στα αγαπημένα τους.

To να εχεις 700 games που μπορεις να τα παιξεις οποτε και οσο θες δεν εχει να κανει με το χρονο που μπορεις να παιξεις αλλα με το γεγονος οτι τα πληρωσες μια φορα και μπορεις να τα παιζεις για χρονια ενω στη κονσολα οταν πληρωσεις ενα game ειναι σαν να το νοικιασες γιατι μετα απο μερικα χρονια αν θες να το ξαναπαιξεις πρεπει να εχεις και τη αναλογη κονσολα γιατι στην καινουρια δεν παιζει.
Ενω στο PC σε πιανει να παιξεις μετα απο 20 χρονια Diablo 2 ή Warcraft 3 και σε 2-3 λεπτα παιζεις. 

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

To να εχεις 700 games που μπορεις να τα παιξεις οποτε και οσο θες δεν εχει να κανει με το χρονο που μπορεις να παιξεις αλλα με το γεγονος οτι τα πληρωσες μια φορα και μπορεις να τα παιζεις για χρονια ενω στη κονσολα οταν πληρωσεις ενα game ειναι σαν να το νοικιασες γιατι μετα απο μερικα χρονια αν θες να το ξαναπαιξεις πρεπει να εχεις και τη αναλογη κονσολα γιατι στην καινουρια δεν παιζει.
Ενω στο PC σε πιανει να παιξεις μετα απο 20 χρονια Diablo 2 ή Warcraft 3 και σε 2-3 λεπτα παιζεις. 

Εδώ δεν έχουμε χρόνο να παίξουμε τα σύγχρονα ρε μαν τι μου λες τώρα; Να βάλω πάνω την Amiga αν είναι έτσι να παίξω kick off και sensible soccer. Και στη τελική σε 20 χρόνια τα σημερινά παιχνίδια του PC θα τα παίζει και το ψυγείο σου, τι μου λες.

Επεξ/σία από chocorello
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, chocorello είπε

Εδώ δεν έχουμε χρόνο να παίξουμε τα σύγχρονα ρε μαν τι μου λες τώρα; Να βάλω πάνω την Amiga αν είναι έτσι να παίξω kick off και sensible soccer. Και στη τελική σε 20 χρόνια τα σημερινά παιχνίδια του PC θα τα παίζει και το ψυγείο σου, τι μου λες.

Στο ξαναλεω δεν εχει να κανει με το ποσο χρονο εχεις εσυ η αν το παιζει το ψυγειο σου.
Ενας αλλος εχει χρονο και θα τα παιξει αν το θελει αρκει να μπορει.
Τα παιχνιδια απο τις παλιες κονσολες δεν τα παιζει ουτε το ψυγειο ουτε η καινουρια κονσολα αρα ειναι λεφτα που τα εδωσες για ενα διαστημα και μετα χαθηκαν.
Θα ηταν δηλαδη κακο να μπορεις να βαλεις στο PS5 το Resident Evil 1 του PS1 και να το παιξεις γιατι το αγορασες,το εχεις και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κοιτας το κουτι και να θυμασαι πως ηταν;
Kαποια games ειναι Old Time Classics θες να τα παιξεις γιατι σου ξυπνανε αναμνησεις και ας μην εχουν τα συγχρονα γραφικα.
Πχ θα μπορουσα να αγοραζω ενα PS5 καθε βδομαδα με αυτα που βγαζω απο το Diablo 2 και το Lineage 2 παρολα αυτα δεν εχω PS5 γιατι δεν βρισκω το λογο να το αποκτησω.
Που και που παιζω ακομα Heroes Of Might and Magic 3 ενω τα εχω ολα μεχρι και το 7-8 δεν θυμαμαι.
Μπορει να βαλω να παιξω Warcraft 3 ,Starcraft , Resident evil  1,2,3 γιατι ειχαν ατμοσφαιρα και περναγα ευχαριστα.
Σημερα δεν εχεις χρονο αυριο μπορει να εχεις το θεμα ειναι αν μπορεις.

19 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Στο ξαναλεω δεν εχει να κανει με το ποσο χρονο εχεις εσυ η αν το παιζει το ψυγειο σου.
Ενας αλλος εχει χρονο και θα τα παιξει αν το θελει αρκει να μπορει.
Τα παιχνιδια απο τις παλιες κονσολες δεν τα παιζει ουτε το ψυγειο ουτε η καινουρια κονσολα αρα ειναι λεφτα που τα εδωσες για ενα διαστημα και μετα χαθηκαν.
Θα ηταν δηλαδη κακο να μπορεις να βαλεις στο PS5 το Resident Evil 1 του PS1 και να το παιξεις γιατι το αγορασες,το εχεις και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κοιτας το κουτι και να θυμασαι πως ηταν;

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, εκτός από τον δυνατό σταθερό υπολογιστή μου, το παίζει:
- Το λάπτοπ μου
- Το τάμπλετ μου
- Το κινητό μου
- Το κάπου χαμένο PS1 μου

Νομίζω είμαι κομπλέ.
Πληροφοριακά όμως να σου πω πως και να το έπαιζε το PS5 (πχ. το Xbox το παίζει), δεν υπήρχε περίπτωση να το έβαζα σε πολλές ίντσες γιατί θα πιξέλιαζε τόσο πολύ που θα πονούσαν τα μάτια μου. Προφανώς το RE1 το έπαιξα άλλη εποχή σε πολύ λιγότερες ίντσες.

19 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Kαποια games ειναι Old Time Classics θες να τα παιξεις γιατι σου ξυπνανε αναμνησεις και ας μην εχουν τα συγχρονα γραφικα.
Πχ θα μπορουσα να αγοραζω ενα PS5 καθε βδομαδα με αυτα που βγαζω απο το Diablo 2 και το Lineage 2 παρολα αυτα δεν εχω PS5 γιατι δεν βρισκω το λογο να το αποκτησω.

Που και που παιζω ακομα Heroes Of Might and Magic 3 ενω τα εχω ολα μεχρι και το 7-8 δεν θυμαμαι.
Μπορει να βαλω να παιξω Warcraft 3 ,Starcraft , Resident evil  1,2,3 γιατι ειχαν ατμοσφαιρα και περναγα ευχαριστα.
Σημερα δεν εχεις χρονο αυριο μπορει να εχεις το θεμα ειναι αν μπορεις.

Δεδομένου πως οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, έχουν μιας μορφής υπολογιστή τελευταίας 10ετίας (desktop, laptop), μπορούν να παίξουν όλα αυτά που λες όπως και να έχει. Δε θα σου δώσει το κάτι παραπάνω η 4090 σε αυτό.
Το επιχείρημα δεν έχει βάση.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, chocorello είπε

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, εκτός από τον δυνατό σταθερό υπολογιστή μου, το παίζει:
- Το λάπτοπ μου
- Το τάμπλετ μου
- Το κινητό μου
- Το κάπου χαμένο PS1 μου

Νομίζω είμαι κομπλέ.
Πληροφοριακά όμως να σου πω πως και να το έπαιζε το PS5 (πχ. το Xbox το παίζει), δεν υπήρχε περίπτωση να το έβαζα σε πολλές ίντσες γιατί θα πιξέλιαζε τόσο πολύ που θα πονούσαν τα μάτια μου. Προφανώς το RE1 το έπαιξα άλλη εποχή σε πολύ λιγότερες ίντσες.

Δεδομένου πως οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, έχουν μιας μορφής υπολογιστή τελευταίας 10ετίας (desktop, laptop), μπορούν να παίξουν όλα αυτά που λες όπως και να έχει. Δε θα σου δώσει το κάτι παραπάνω η 4090 σε αυτό.
Το επιχείρημα δεν έχει βάση.

Πιανεσαι απο 1 τιτλο που τον εφερα σαν παραδειγμα, τι γινεται ομως οταν εχεις αγορασει 100 games σε 15 χρονια και δεν μπορεις να τα παιξεις;
Tι γινεται με τα games που δεν βγηκαν ποτε στο PC;
Αν τα πουλησες μαζι με την παλια κονσολα (γιατι θα σου ειναι αχρηστα) για να παρεις τη καινουρια , μπορεις να τα παιξεις ; :P
Κανενας δεν θα πουλαγε τα games του αν ηξερε οτι παιζουν και στις επομενες.
Tα παλια Pc games απλα τα κανεις copy.

Aυτο με τις ιντσες παλι ειναι δικαιολογια, βαλτο σε monitor, σε μια πιο παλια TV υπαρχουν λυσεις το ΠΡΟΒΛΗΜΑ δεν αλλαζει οτι δεν παιζει.
Πας απο την μια υπεκφυγη στην αλλη για να μη παραδεχτεις οτι τα παλια games που αγορασες πηγαν χαμενα.

Αυτη τη στιγμη κανουμε συγκριση PC vs Κονσολας για τα + και τα - τους.
Συγκρινουμε αυτον που εχει μονο κονσολα με αυτον που εχει μονο Pc.
Το να μου λες οτι αυτος που εχει κονσολα εχει και pc δεν δινει κανενα + στην κονσολα.
Με την ιδια λογικη και αυτος που εχει PC εχει και Κονσολα αρα δεν χανει τιποτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαριέμαι ρε μαν να σου απαντάω για όλα όμως. Είναι ξεκάθαρο πως δεν έχεις ιδέα ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεις παλαιούς τίτλους από κονσόλες δωρεάν και να τις παίξεις δωρεάν σε οποιοδήποτε λάπτοπ 10ετίας η σε κινητό που να μην είναι αρχαιολογία.
Δεν υπάρχει επιχείρημα όπως επίσης δεν υπάρχει κανένας που έχει μόνο κονσόλα χωρίς  σταθερό υπολογιστή ή  λάπτοπ ή κινητό ή τάμπλετ ή συνδυασμό αυτών. Σίγουρα δε γράφω από το PS5 αυτό το μήνυμα. 

Επεξ/σία από chocorello
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, chocorello είπε

Βαριέμαι ρε μαν να σου απαντάω για όλα όμως. Είναι ξεκάθαρο πως δεν έχεις ιδέα ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεις παλαιούς τίτλους από κονσόλες δωρεάν και να τις παίξεις δωρεάν σε οποιοδήποτε λάπτοπ 10ετίας η σε σχετικά σύγχρονο κινητό.
Δεν υπάρχει επιχείρημα όπως επίσης δεν υπάρχει κανένας που έχει μόνο κονσόλα χωρίς  σταθερό υπολογιστή ή  λάπτοπ ή κινητό ή τάμπλετ ή συνδυασμό αυτών. Σίγουρα δε γράφω από το PS5 αυτό το μήνυμα. 

Αυτη τη στιγμη ειναι σαν να σου λεω οτι τα μακαρονια με κιμα ειναι καλυτερο φαγητο απο τις μπαμιες και εσυ μου απαντας οτι τη περασμενη εβδομαδα εφαγες και εσυ μακαρονια με κιμα.
Πας να καλυψεις την αδυναμια της κονσολας με τη χρηση τριτων συσκευων και ειδικοτερα με τη χρηση  συσκευης που προσπαθουμε να τη συγκρινουμε αντι να παραδεχτεις οτι εκει εχει θεμα η κονσολα.
Αφου λοιπον βαριεσαι ας το αφησουμε, καταβαθος καταλαβες.

46 λεπτά πριν, chocorello είπε

Βαριέμαι ρε μαν να σου απαντάω για όλα όμως. Είναι ξεκάθαρο πως δεν έχεις ιδέα ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεις παλαιούς τίτλους από κονσόλες δωρεάν και να τις παίξεις δωρεάν σε οποιοδήποτε λάπτοπ 10ετίας η σε κινητό που να μην είναι αρχαιολογία.

Σαν και εμένα και εσύ θα καταλήξεις στο ignore. Μηδέν επιχειρήματα μηδέν γνώσεις δεν θα βγάλεις άκρη ποτέ. Εδώ μάθαμε ότι κανείς δεν παίζει σε ραστερ το 2022 όταν το 99% των παιχνιδιών έχουν μόνο ραστερ. Και πολύ ασχολήθηκες γράφεις πολύ σωστά αλλά τσάμπα κόπος όσοι προσπάθησαν κατέληξαν να κάνουν ignore να μην διαβάζουν την τεράστια παραπληροφορηση. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Σαν και εμένα και εσύ θα καταλήξεις στο ignore. Μηδέν επιχειρήματα μηδέν γνώσεις δεν θα βγάλεις άκρη ποτέ. Εδώ μάθαμε ότι κανείς δεν παίζει σε ραστερ το 2022 όταν το 99% των παιχνιδιών έχουν μόνο ραστερ. Και πολύ ασχολήθηκες γράφεις πολύ σωστά αλλά τσάμπα κόπος όσοι προσπάθησαν κατέληξαν να κάνουν ignore να μην διαβάζουν την τεράστια παραπληροφορηση. 

Οταν λεω οτι δεν παιζουν Raster προφανως ενοω οτι αν σου δινεται η δυνατοτητα να βαλεις FSR ή DLSS δεν θα κατσεις να παιζεις σε Νative.
Ειτε εισαι budget gamer και θες να κερδισεις μερικα FPS παραπανω ειτε εισαι Ηi End User και θες να πιασεις τα FPS/Hz του monitor.
Aν δεν εχεις τη δυνατοτητα αυτη θες δεν θες θα παιξεις οπως σε αφηνει.
Βεβαια θελει μεταπτυχιακο να το καταλαβεις .
Για αυτο καταληγεις στο να διαστρεβλωνεις αυτα που λεω και να τα μεταφραζεις οπως σε βολευει γιατι αν κανεις οτι τα καταλαβαινεις βγαινεις λαθος.
Ξερω και εγω να πουλαω τρελα αλλα προτιμω το διαλογο,συνεχισε να προσπαθεις να με υποβιβασεις σε προσωπικο επιπεδο και εγω θα απανταω με δεδομενα,
Reports δεν κανω μη φοβασαι.
Αυτο το Ignore δινει FPS σε εσας και τα κλεβει απο εμενα;
Γιατι στο τελος της μερας ο καθε ενας παιζει με αυτο που εχει και οσο επιμενεις οτι το 99% παιζει με κλειστο DLSS/FSR αλλο τοσο εσυ δεν το εκλεισες ποτε οποτε σου δωθηκε η δυνατοτητα.

14 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Οταν λεω οτι δεν παιζουν Raster προφανως ενοω οτι αν σου δινεται η δυνατοτητα να βαλεις FSR ή DLSS δεν θα κατσεις να παιζεις σε Νative.
Ειτε εισαι budget gamer και θες να κερδισεις μερικα FPS παραπανω ειτε εισαι Ηi End User και θες να πιασεις τα FPS/Hz του monitor.
Aν δεν εχεις τη δυνατοτητα αυτη θες δεν θες θα παιξεις οπως σε αφηνει.
Βεβαια θελει μεταπτυχιακο να το καταλαβεις.
Για αυτο καταληγεις στο να διαστρεβλωνεις αυτα που λεω και να τα μεταφραζεις οπως σε βολευει γιατι αν κανεις οτι τα καταλαβαινεις βγαινεις λαθος.
Ξερω και εγω να πουλαω τρελα αλλα προτιμω το διαλογο.
Αυτο το Ignore δινει FPS σε εσας και τα κλεβει απο εμενα;
Γιατι στο τελος της μερας ο καθε ενας παιζει με αυτο που εχει.

37876o.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτα τα Games και για τα επομενα που θα υποστηριζουν DLSS/FSR κανενας δεν θα επιλεξει να παιξει Native.
Πιστευω να το εκανα ταλιρακια.

https://www.pcgamingwiki.com/wiki/List_of_games_that_support_high-fidelity_upscaling

https://www.rockpapershotgun.com/confirmed-ray-tracing-and-dlss-games-2022

Sad College Football GIF by ESPN

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...