Προς το περιεχόμενο

Οι μεταπωλητές-scalpers πήραν επιτέλους ένα καλό μάθημα με την NVIDIA GeForce RTX 4080

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Για monitor 4K με 2.1 HDMI για τα 120ΗΖ παλι θες μια Samsung G7A28 η μια Gigabyte Μ28U που κοστιζουν αναλογα τη περιοδο απο 650-800€.

Ναι γιατί δε βλέπεις όλα τα παιχνίδια το PS5 τα παίζει 4Κ@120fps !
Δε κρατιέται το μηχάνημα λέμε 🤣🤣

Επεξ/σία από chocorello
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλά και πάλι ok 368 μέτρια υλοποίηση (βεντούζα) 0 δώρα και ερωτηματικό εγγύηση στα  2

vs

350, 2 παιχνίδια, 10 ευρώ δωροεπιταγή, 3 και όχι 2 χρόνια εγγύηση guaranteed και ένα 30% πάνω σε raster

lol δύσκολη επιλογή πραγματικά.

• Like 1

8 λεπτά πριν, ilos είπε

4k TV έχει και η κουτσή Μαρία πλέον (δε μιλάω για OLED). Και όσοι δεν είχαν πήραν αυτή την BF. 🤣 Μια τυπική TCL/Hisense που λέει ο λόγος.

Btw 500 just πήρα το PS5  στο launch.😉

Τέλος μη κάνουμε cherry pick μοντέλα.

gigabyte gtx 1080 g1 gaming αγορασμένη 8/2017 -> 565 ευρώ και από μαγαζί που υπάρχει ακόμα όχι mushroom shop

gigabyte rtx 3060 gaming oc (h αντίστοιχη υλοποίηση) 11/2022 ->  515 ευρώ στο skroutz με υπόλοιπο εγγύησης ερωτηματικό για το αν τελικά θα κάνουν απόδοση ΦΠΑ στα 2 χρόνια λειτουργίας του καταστήματος.

Το οτι η κουτση Μαρια εχει 4Κ TV με HDMI 2.1 ικανη να βγαλει 120ΗΖ ειναι δικη σου εφευρεση.
Το οτι πηρες PS5 στο Launch 500€ ειναι αχρηστη πληροφορια εφοσον μιλαμε τωρα και για καποιον που θα αγορασει τωρα ή στο μελλον.
Εγω μπορει να το κερδισα σε διαγωνισμο να υποθεσουμε οτι ολοι μπορουν να το κερδισουν /να το εχουν ηδη με 500€ ;

Αλλά ξέχασα έχεις καλύτερο RT με την 3060 (εδώ γελάμε) και DLSS που σε quality παίζει να είσαι στα ίδια με την 6700 σε native.🤣

Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε

Το οτι η κουτση Μαρια εχει 4Κ TV με HDMI 2.1 ικανη να βγαλει 120ΗΖ ειναι δικη σου εφευρεση.
Το οτι πηρες PS5 στο Launch 500€ ειναι αχρηστη πληροφορια εφοσον μιλαμε τωρα και για καποιον που θα αγορασει τωρα ή στο μελλον.
Εγω μπορει να το κερδισα σε διαγωνισμο να υποθεσουμε οτι ολοι μπορουν να το κερδισουν /να το εχουν ηδη με 500€ ;

4k έγραψα. Παίρνει μπρος και χωρίς hdmi 2.1 το ps5 u know. Δε χρειάζεσαι το vrr ούτε τα 120 hz. LG OLED έχω αλλά και όποτε βάζω το ps5 στο monitor μια χαρά παίζω χωρίς να αισθάνομαι πολίτης 2ης κατηγορίας.

Το δεύτερο επιχείρημα να το κρατήσεις για να απαντήσεις στον εαυτό σου σε αυτά που έγραφες για την 6700 στο BF.

αν είσαι τόσο τυχερός πούλα το για να πάρεις καλώδια και PSU για την 4080.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, chocorello είπε

Ναι γιατί δε βλέπεις όλα τα παιχνίδια το PS5 τα παίζει 4Κ@120fps !
Δε κρατιέται το μηχάνημα λέμε 🤣🤣

Bασικα οχι απλα δεν τα παιζει ολα 4Κ120 αλλα δεν τα παιζει και Ultra Settings απλα παω κοντρα στη καραμελα που εχω βαρεθει να βλεπω οτι το PC Gaming ειναι ακριβο και οτι θα παρω ενα PS5 με 500€ και θα παιζω ΤΟ ΙΔΙΟ.
Δεν εχει πλεον  500 εχει 800€
Δεν παιζει το ιδιο
Δεν φτανει μονο το PS5 για να παιξεις θες και μια TV 1000€+
Τα Games εχουν 80€ κτλ κτλ

10 λεπτά πριν, ilos είπε

Αλλά και πάλι ok 368 μέτρια υλοποίηση (βεντούζα) 0 δώρα και ερωτηματικό εγγύηση στα  2

vs

350, 2 παιχνίδια, 10 ευρώ δωροεπιταγή, 3 και όχι 2 χρόνια εγγύηση guaranteed και ένα 30% πάνω σε raster

Αν εσυ επιλεγεις GPU αναλογα με το αν εχει δωροεπιταγη 10€ και Free games ειναι δικο σου θεμα.
Εγω θα προτιμησω τη σιγουρια,θα αποφυγω τους σκατοdrivers και τα bugs, θα αποφυγω τα game errors και τα shutdowns και ας εχω 4-8FPS διαφορα.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε

Αν εσυ επιλεγεις GPU αναλογα με το αν εχει δωροεπιταγη 10€ και Free games ειναι δικο σου θεμα.
Εγω θα προτιμησω τη σιγουρια,θα αποφυγω τους σκατοdrivers και τα bugs, θα αποφυγω τα game errors και τα shutdowns και ας εχω 4-8FPS διαφορα.

Στη χειρότερη ξανακουμπώνω την 1080 και την σπρώχνω στα 300. Λες δε θα βρω αγοραστή? Το Callisto Protocol θα το αγόραζα έτσι και αλλιώς (βασικά ήταν ένας από τους λόγους που με έψησε).

Με λίγα λόγια χαμένος δε θα βγω, θα μου μείνει η δωροεπιταγή και το Dead Island 2 στο τζάμπα.

4-8 fps μόνο διαφορά με την 3060 σε raster έχουν μόνο σε κάποιο εναλλακτικό multiverse του Πέτσινου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ilos είπε

Στη χειρότερη ξανακουμπώνω την 1080 και την σπρώχνω στα 300. Λες δε θα βρω αγοραστή? Το Callisto Protocol θα το αγόραζα έτσι και αλλιώς (βασικά ήταν ένας από τους λόγους που με έψησε).

Με λίγα λόγια χαμένος δε θα βγω, θα μου μείνει η δωροεπιταγή και το Dead Island 2 στο τζάμπα.

Δεν ειναι επιχειρημα το τι εχεις εσυ και το τι θα εκανες .
Για εσενα ηταν η καλυτερη επιλογη και πολυ καλα εκανες.
Μιλαμε γενικα για το τι μπορει να κανει ενας που δεν βρηκε το PS5 oταν ειχε 500€ και πρεπει να το παρει τωρα στα 800€ και για καποιον που ψαχνει τωρα GPU στα 350-400€.
Και εγω βρηκα 3090 ASUS Strix OC στα 500€ ,να θεωρησω οτι ολοι μπορουν να το κανουν ;

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece

1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Δεν ειναι επιχειρημα το τι εχεις εσυ και το τι θα εκανες .
Για εσενα ηταν η καλυτερη επιλογη και πολυ καλα εκανες.
Μιλαμε γενικα για το τι μπορει να κανει ενας που βρηκε το PS5 oταν ειχε 500€,για καποιον που ψαχνει τωρα GPU στα 350-400€.

Ωραία σύμφωνα με εσένα ποια είναι η καλύτερη επιλογή?

5 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Και εγω βρηκα 3090 ASUS Strix OC στα 500€ ,να θεωρησω οτι ολοι μπορουν να το κανουν ;

Από miner 3090 ειδικά δε θα έπαιρνα με τίποτα, παρόλο που την χτύπησες κοψοχρονιά όντως.

5 λεπτά πριν, ilos είπε

Ωραία σύμφωνα με εσένα ποια είναι η καλύτερη επιλογή?

Από miner 3090 ειδικά δε θα έπαιρνα με τίποτα, παρόλο που την χτύπησες κοψοχρονιά όντως.

Απο φιλο miner την πηρα με 19 μηνες εγγυηση και ξεροντας οτι ηταν σε κλιματιζομενο χωρο και επαιζε σε θερμοκρασιες κοντα στο 60-65.

5 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Απο φιλο miner την πηρα με 19 μηνες εγγυηση και ξεροντας οτι ηταν σε κλιματιζομενο χωρο και επαιζε σε θερμοκρασιες κοντα στο 60-65.

Το θέμα είναι οι 3090 έχουν chips και από τις 2 πλευρές του pcb (μόνο αυτές μετά το άλλαξαν στις 3090ti), αν δεν είχαν αλλαχτεί pads ή/και δε βάραγε fan το backplate ψηνόντουσαν καλά 24/7.

2 λεπτά πριν, ilos είπε

Το θέμα είναι οι 3090 έχουν chips και από τις 2 πλευρές του pcb (μόνο αυτές μετά το άλλαξαν στις 3090ti), αν δεν είχαν αλλαχτεί pads ή/και δε βάραγε fan το backplate ψηνόντουσαν καλά 24/7.

Η υλοποιηση Asus ROG ειναι μακραν η πιο κρυα 3090,αυτες που ψηνονταν ισως να ηταν καποιες Manli,Zotac,Inno,Palit,PNY και αυτο στις απλες εκδοσεις τους.

1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Η υλοποιηση Asus ROG ειναι μακραν η πιο κρυα 3090,αυτες που ψηνονταν ισως να ηταν καποιες Manli,Zotac,Inno,Palit,PNY και αυτο στις απλες εκδοσεις τους.

Δε ξέρω τι pads έβαζαν στην strix, αλλά αν δεις οι περισσότερες 3090 που δίνονται από miners είναι με αλλαγμένα pads (ή έτσι λένε🤣) για καλό και για κακό. Αφού έχεις ακόμα εγγύηση κυριλέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ilos είπε

vs

Βρε συ ολο το φορουμ εχει παρει 6700 δεν ειδα εναν να πηγε στην σαπια 3060 αναλογικα με την τιμη που εχει. Στα 200 ευρω θα ηταν οκ επιλογη η 3060 βαρια βαρια 250 απο μεγαλο καταστημα. Στα 360 που παιζει η πιο σαπια υλοποιηση ειναι σαν να σε κλεβουν μεσα στα μουτρα. Η 6700 ειναι μια κατηγορια πανω δεν υπαρχει συγκριση. Το plaisio πρεπει να πουλησε πολυ πραμα 2 φορες βγηκε out of stock 1 μια φορα μπηκε διαθεσιμοτητα 3-4 μερες και τωρα ειναι στις 7-10 μερες. Φερνουν νεες παρτιδες μιας και οι παραγγελιες ειναι παρα πολλες. Λογικο για μια καρταρα που σε 1440p δινει πονο και σε 1080p βαραει 120+fps μεσο ορο 50 παιχνιδιων. 

Επεξ/σία από Arkin

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ilos είπε

Αλλά ξέχασα έχεις καλύτερο RT με την 3060 (εδώ γελάμε) και DLSS που σε quality παίζει να είσαι στα ίδια με την 6700 σε native.🤣

4k έγραψα. Παίρνει μπρος και χωρίς hdmi 2.1 το ps5 u know. Δε χρειάζεσαι το vrr ούτε τα 120 hz. LG OLED έχω αλλά και όποτε βάζω το ps5 στο monitor μια χαρά παίζω χωρίς να αισθάνομαι πολίτης 2ης κατηγορίας.

Το δεύτερο επιχείρημα να το κρατήσεις για να απαντήσεις στον εαυτό σου σε αυτά που έγραφες για την 6700 στο BF.

αν είσαι τόσο τυχερός πούλα το για να πάρεις καλώδια και PSU για την 4080.

To gaming σε PS5 ειναι δευτερης κατηγοριας και αν δεν αισθάνεσαι πολίτης 2ης κατηγορίας με το gaming σε PS5 ειναι δικό σου θέμα.

Εχω την 3090 στα 400Watt και 3800X στα 1,4v και ραμ 3800mhz c15 b-die στα 1,5v ολα oc δηλαδη και εχω ενα PSU CM 650W white 80 tier με 85C capacitors και οχι τους καλους 105C capacitors τους Japan και δεν χρειαζομαι ουτε καλοδια ουτε PSU 1000W platinum. Ουτε η 300-400W 4080 τα χρειαζετε αυτα.

H 3060 ειναι καλυτερη απο την 6700 σε ray tracing και θα ειναι και στα μελόντικα παιχνιδια. Σε Raster graphics να ειναι πισω αλλα το μελλον ειναι RT δυστυχώς!

image.jpeg.516d7cd7c8fc3faf8838bf2f974b0cf1.jpeg

image.jpeg.bcef4368a3bded89a30e05fd7f8c4ccf.jpeg

image.jpeg.c6c022149e14eb001281c58cc0f3102e.jpeg

Επεξ/σία από joberby
  • Like 2

6 λεπτά πριν, joberby είπε

To gaming σε PS5 ειναι δευτερης κατηγοριας και αν δεν αισθάνεσαι πολίτης 2ης κατηγορίας με το gaming σε PS5 ειναι δικό σου θέμα.

Εχω την 3090 στα 400Watt και 3800X στα 1,4v και ραμ 3800mhz c15 b-die στα 1,5v ολα oc δηλαδη και εχω ενα PSU CM 650W white 80 tier με 85C capacitors και οχι τους καλους 105C capacitors τους Japan και δεν χρειαζομαι ουτε καλοδια ουτε PSU 1000W platinum. Ουτε η 300-400W 4080 τα χρειαζετε αυτα.

H 3060 ειναι καλυτερη απο την 6700 σε ray tracing και θα ειναι και στα μελόντικα παιχνιδια. Σε Raster graphics να ειναι πισω αλλα το μελλον ειναι RT δυστυχώς!

image.jpeg.516d7cd7c8fc3faf8838bf2f974b0cf1.jpeg

image.jpeg.bcef4368a3bded89a30e05fd7f8c4ccf.jpeg

image.jpeg.c6c022149e14eb001281c58cc0f3102e.jpeg

3060 34.5fps 6700xt 40.2

Screenshot-1.png

3060 49.3fps 6700xt 54.2
Screenshot-2.png

3060 72.8 fps 6700xt 90.8
Screenshot-3.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...