Arkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Λέει season 3 άρα για τον σκηνοθέτη μιλάμε για τρίτη σεζόν. Και η δεύτερη ήταν συνέχεια της πρώτης υπάρχει μια ροή και ίσως θέλουν να την κλείσουν με την τρίτη σεζόν για αυτό την βγάζει τόσο γρήγορα ο παπακαλιατης.
Voodooman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Είδα ένα-δύο επεισόδια από κάθε "σαιζόν", τόσο άντεξα. Είναι καλή παραγωγή, φτιαγμένη με πάθος, αλλά δεν τον παλεύω τον Παπακαλιάτη με τίποτα. Τόσο κοινότυποι διάλογοι, τόσο πιασάρικη σκηνοθεσία, τόσο clean cut αισθητική, όλα μου βγάζουν ένα πολύ επιφανειακό αποτέλεσμα και νιώθω αμήχανα όσες φορές το είδα, όπως και τις υπόλοιπες σειρές του. Αν πρέπει να βρω οπωσδήποτε ένα προτέρημα, αυτό είναι οι κοινότυποι διάλογοι, που κάποιοι θα τους χαρακτήριζαν ρεαλιστικούς. Δεν κάνει τέχνη ο Παπακαλιάτης, κάνει μια προσεκτική, ευσυνείδητη, παθιασμένη μεταφορά/ερμηνεία στοιχείων της έβδομης τέχνης που είδε αλλού και του άρεσαν, αλλά δεν προσφέρει τίποτα καινούργιο, τίποτα διαφορετικό και τίποτα δικό του. Είναι η σειρά που θα έφτιαχνα εγώ, που έχω δει αρκετό κινηματογράφο/τηλεόραση, αλλά δεν έχω το χάρισμα. Η σειρά της χρονιάς για εμένα είναι οι 17 κλωστές. 2
kirileman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Τα 4 επεισόδια της 3ης σεζόν ήταν σκουπίδια.
Arkin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Maestro[Season 3] https://www.imdb.com/title/tt16447750/episodes/?season=3 Φτασαμε αισιως τριτη σεζον και ισως και τελευταια μιας και ο Παπακαλιατης δεν εχει αποφασισει ακομα για 4η στην οποια εκτιμησα για ακομα μια φορα τη σκηνοθεσια και το συναισθημα που βγαζει σχεδον καθε σκηνη νομιζω σε αυτη τη σειρα βλεπουμε τη σκηνοθετικη ωριμοτητα του Παπακαλιατη μεσα απο τα χρονια για μενα αγγιξε τον ουρανο και μπραβο του και ας ειναι μετριος υποκριτικα ενω προσπαθει. Απο εκει και περα με χαλασε λιγο οτι πρακτικα βλεπουμε το ολο σκηνικο που παιχτηκε στη δευτερη σεζον και απλα γεμιζουμε κενα ωστε να ερθει το κλεισιμο οπου με την αλληγορια με τη λεπτη γραμμη τη μουσικη και την ιδια τη ζωη νομιζω οτι ηταν ενα καλο κλεισιμο για μια σειρα που λεγετε Maestro. Η μαεστρια του να βγαζεις τον καλυτερο εαυτο υποκριτικα απο καθε ηθοποιο ειναι κατι μαγικο και δεν το εχουμε δει σε πολλους σκηνοθετες ποσο μαλλον Ελληνες. Δεν ξερω τι περιμενα να δω απο την 3η σεζον αλλα ειμαι καπου στη μεση. Απο τη μια τα μονο 4 επεισοδια δεν την αφησαν να κανει κοιλια απο την αλλη το οτι απλα ειναι ενα υπομενου του τελους της 2ης σεζον με γεμισμα κενων δεν ξερω ποσο μπορει να με καλυψει το ψιλιαστηκα απο τα μολις 4 επεισοδια οταν βγηκε αλλα δεν το περιμενα ετσι. Οπως και να εχει εκλεισε ομορφα και οπως επρεπε. Το τι ΘΑ γινοταν και με τα ΑΝ δεν γινεται δουλεια οποτε σεβομαστε απολυτα την αποφαση του Παπακαλιατη να κλεισει ετσι μια πολυ ποιοτικη σειρα με τα οποια θετικα και αρνητικα. Αξιζει τη θεαση της και η 3η σεζον τα επεισοδια φευγουν αερα απλα αφεθειτε και μην περιμενετε πως θα θελατε εσεις να δειτε εξελιχθει και να κλεισει η σειρα. 7.7/10 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα