Arkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Λέει season 3 άρα για τον σκηνοθέτη μιλάμε για τρίτη σεζόν. Και η δεύτερη ήταν συνέχεια της πρώτης υπάρχει μια ροή και ίσως θέλουν να την κλείσουν με την τρίτη σεζόν για αυτό την βγάζει τόσο γρήγορα ο παπακαλιατης.
Voodooman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Είδα ένα-δύο επεισόδια από κάθε "σαιζόν", τόσο άντεξα. Είναι καλή παραγωγή, φτιαγμένη με πάθος, αλλά δεν τον παλεύω τον Παπακαλιάτη με τίποτα. Τόσο κοινότυποι διάλογοι, τόσο πιασάρικη σκηνοθεσία, τόσο clean cut αισθητική, όλα μου βγάζουν ένα πολύ επιφανειακό αποτέλεσμα και νιώθω αμήχανα όσες φορές το είδα, όπως και τις υπόλοιπες σειρές του. Αν πρέπει να βρω οπωσδήποτε ένα προτέρημα, αυτό είναι οι κοινότυποι διάλογοι, που κάποιοι θα τους χαρακτήριζαν ρεαλιστικούς. Δεν κάνει τέχνη ο Παπακαλιάτης, κάνει μια προσεκτική, ευσυνείδητη, παθιασμένη μεταφορά/ερμηνεία στοιχείων της έβδομης τέχνης που είδε αλλού και του άρεσαν, αλλά δεν προσφέρει τίποτα καινούργιο, τίποτα διαφορετικό και τίποτα δικό του. Είναι η σειρά που θα έφτιαχνα εγώ, που έχω δει αρκετό κινηματογράφο/τηλεόραση, αλλά δεν έχω το χάρισμα. Η σειρά της χρονιάς για εμένα είναι οι 17 κλωστές. 2
kirileman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Τα 4 επεισόδια της 3ης σεζόν ήταν σκουπίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα