paiktaras69 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Πιστεύω ότι είναι κάπως άδικο μία αρκετά καλή προσπάθεια όπως η συγκεκριμένη του Παπακαλιάτη να μην έχει το δικό της τόπικ. Εχοντας δει τα πρώτα 5 επεισόδια που έχουν προβληθεί και χωρίς να έχω καμία τρομερή ΄΄αγάπη΄΄ στον συγκεκριμένο ηθοποιό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο, μπορώ να πω ότι είναι μία πολύ συμπαθητική προσπάθεια με πολύ ωραία πλάνα και μουσική, με μία υπόθεση που δεν είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά, την οποία την αναπτύσει σωστά σύμφωνα πάντα με τα δικά μου γούστα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Ενα επεισοδιο που το χαζεψα λιγο (σε ενα χαζο παρτυ), ειχε πολυ "νεκρο" χρονο δειχνοντας οτι να'ναι πλανα. Και μου επιβαβαιωσαν οτι εχει και αλλα τετοια. Δεν σχολιαζω υποθεση ή κατι, αλλα σιγουρα θα μπορουσε να ειναι μικροτερο. Οταν μπει νετφλιξ θα το χαζεψω, για να ειναι και πιο ευκολο το σκιπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Και γω το χαζευω. Αυτο και το Κανε οτι κοιμασαι. Συμπαθητικο. Ωραια μουσικη. Βγαζει μια μελαγχολια. Ειδικα το 3ο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Πραγματικά καλό το κάνε ότι κοιμάσαι, αλλά θα ήθελα να μην είναι τόσο δαιδαλώδες… Εχει τον χαρακτηρα του δεν με ενοχλει μιας και θελουν να δωσουν αυτο το ευρος δραματικοτητας στη σειρα. Σκεψου το σαν το ετερως εγω πχ με τις φυλακες που λες WTF ειναι και αυτο ενα απο τα ατου που χαρακτηριζει μια σειρα. Για να δουμε και το maestro το περιμενω στο netflix ο παπακαλιατης σκηνοθετικα ειναι αξιολογος αλλα σαν ηθοποιος ειναι τερμα αγγουρι χειροτερος και απο τον γιαννη τον χιονι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KRIKON Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 εντωμεταξύ τα βγάζουν από το Web Tv τα επεισόδια. έχει και το mega κάτι σαν το ΑΝΤ1 Plus? που μπορούμε να τα δούμε ξέρει κανείς ? έστω με pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, KRIKON είπε εντωμεταξύ τα βγάζουν από το Web Tv τα επεισόδια. έχει και το mega κάτι σαν το ΑΝΤ1 Plus? που μπορούμε να τα δούμε ξέρει κανείς ? έστω με pm. σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Απορώ πως μπορεί να δει ακομα κάποιος Παπακαλιάτη αλλα τεσπα . Ειδα κ εγω το 1ο επ μήπως κ κατι άλλαξε στο γράψιμο κ την ερμηνεία του αλλα τελικά μία απο τα ιδια ειναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μείνετε στο θέμα του τίτλου και αν δεν σας ενδιαφέρει καθόλου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να γράψετε κάτι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 https://www.mediatime.gr/epomena-episodia/maestro-telos-apo-to-mega-tote-tha-pexi-to-telefteo-episodio/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Είμαι άνθρωπος που έχω σταματήσει να βλέπω τηλεόραση εδώ και περίπου 20 χρόνια. Όταν λέω έχω σταματήσει, το εννοώ κυριολεκτικά, βλέπω μόνο on-demand περιεχόμενο και δεν κάνω ζάπινγκ εποχής. Οι σειρές του Παπακαλιάτη μού άρεσαν από τις παλιότερες εποχές (γούστα είναι αυτά), καθαρά σαν αφήγηση και παρουσίαση, χωρίς να έχουν κανένα βαθύ σενάριο. Τον θεωρώ σεναριογράφο και σκηνοθέτη, που έχει προσεγγίσει την ελληνική κουλτούρα σε πολλά θέματα. Το Maestro είναι ακριβώς πάνω στον ίδιο τρόπο αφήγησης και παρουσίασης, κατά πολύ βελτιωμένο σε σχέση με το παρελθόν και πιο εύστοχο. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η πρώτη ελληνική σειρά που αγοράζεται από το Netflix. Κατά τα άλλα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Η «παπακαλιάτιδα» είναι εξίσου εκτός τόπου και χρόνου, όσο και η «αντιπαπακαλιάτιδα». Αυτά είναι πράγματα του παρελθόντος. Ο καθένας βλέπει ό,τι γουστάρει και τον εκφράζει, άλλες φορές και από περιέργεια. Προσωπικά αδυνατώ να αντιληφθώ ότι ξοδεύεται τόση φαιά ουσία και εκτοξεύονται τόσοι χαρακτηρισμοί για θέματα της εγχώριας σκηνής θεάματος. Δεν έχουμε άλλα πράγματα να ασχοληθούμε; Καθαρά σαν ανάλυση στο παγκόσμιο περιβάλλον του κινηματογράφου, έχει αξία αυτή τη στιγμή ότι ανοίγει ένα δρόμο για την ελληνική σκηνή με αυτή την εξαγορά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 δυνατό και το τελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν και καλά υποσχόμενη η τελευταία σκηνή για την 2η σεζόν . Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους η συγκεκριμένη παραγωγή κινείται σε υψηλά στάνταρ για τα Ελληνικά δεδόμενα !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Μολις κυκλοφορησε Netflix. Σε HD. HD!!!!!! Ειναι δυνατον ρε παπακαλιατη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Εμενα με ταξιδεψε παντως. Η Χαρουλα και ο πιτσιρικας ηταν αποκαλυψη για μενα. Μουσικη φοβερη. Γενικα ειχε κατι το πολυ ομορφο η σειρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
famas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Νομίζω καταλύτης είναι Ο Χαράλαμπος(Γ. Τσορτσέκης) -τρομακτικός και τρομερός χαρακτήρας, ευθύς, καταδικασμένος από τους κανόνες του. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, famas είπε Νομίζω καταλύτης είναι Ο Χαράλαμπος(Γ. Τσορτσέκης) -τρομακτικός και τρομερός χαρακτήρας, ευθύς, καταδικασμένος από τους κανόνες του. Πραγματικα και αυτος ειναι εκπληκτικος!!! Και ο Λουλης επαιξε φοβερα στο επειδοδιο που εμφανιστηκε. Γενικα ολοι νομιζω εδωσαν ρεστα. Για την Καβογιαννη τι να πουμε... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα