Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoranb είπε

Μόνο για την ΕΡΤ βρήκα app. Τα υπόλοιπα κανάλια δεν έχουν apps?

που θες να τα βαλεις να βλεπεις? αν σε κινητο ή τηλεοραση android tv κατεβασε το greek tv .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να βλέπω Ελληνικά κανάλια σε μια Samsung 10ετίας που έχει Android και βρίσκεται στην Αυστραλία.
Tα webtv των καναλιών δεν παίζουν από τον web browser της tv πάντως.

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Περίεργο όμως γιατί μέσω web tv στον υπολογιστή, παίζουν  όλα μια χαρά! Μήπως φταίει η version του browser της tv?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoranb είπε

Περίεργο όμως γιατί μέσω web tv στον υπολογιστή, παίζουν  όλα μια χαρά! Μήπως φταίει η version του browser της tv?

η πιο απλη λυση: παιρνεις ενα tvbox ή ena stick tv και κανεις την τηλεοραση σου android, και βαζεις την εφαρμογη greektv και βλεπεις ολα τα ελληνικα καναλια συν τα τοπικα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
5 ώρες πριν, zoranb είπε

Κάποιο συγκεκριμένο tvbox που να αξίζει τα λεφτά του;

εξαρτατε τι θελεις να βλεπειςπχ netflix 4k ή οχι, αν το δουλεψεις με wifi ή καλωδιο ethernet, και τι πόσο διαθετεις. η καλυτερη επιλογη παντως ειναι ενα πιστοποιημενο android tv box της google, απο ενα κινεζικο box πειραγμενο με ρομ του καθε κατασκευαστη, οπου μπορεις να εγκαταστησεις οποιαδηποτε εφαρμογη , συμπεριλαμβανομενων και των συνδρομητικων καναλιων.

Δημοσ.

Bασικά δεν θέλω πειρατικά, ήθελα να βλέπω τα Ελληνικά κανάλια όπως μπορώ κ βλέπω την ΕΡΤ μέσω της εφαρμογής της. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zoranb είπε

Bασικά δεν θέλω πειρατικά, ήθελα να βλέπω τα Ελληνικά κανάλια όπως μπορώ κ βλέπω την ΕΡΤ μέσω της εφαρμογής της. 

μπορεις να παρεις σε stick το xiaomi 4k με τα 2gb μνημη ή το realme stick ή το amazon fire stick, και απο box το mecool KM2 ή το mecool KM2 PLUS ή το mecool KM6, ολα τα ανωτερω ειναι πιστοποιημενα android tv απο την google.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...