Arkin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, this.is.elia είπε Μα εάν δεις στο θέμα της 6700, από τους πρώτους έγραψα και εγώ ότι είναι μια πραγματικά αξιόλογη προσφορά, ειδικά από το Πλαίσιο. Έχει 10GB, έχει περισσότερους ray accelerators, περισσότερα TMUs, καλύτερα ρολόγια παντού. Μια κάρτα να σου κρατήσει 2 χρόνια ρε φίλε. Να έχει και ένα περιθώριο να σηκώσει καλύτερο monitor εάν το αποφασίσεις. Εφοσον το εννοεις ετσι μαζι σου και θα συμφωνησω. Απλα για καποιον αυτα τα 80 ευρω διαφορα μπορει να ειναι μεγαλη διαφορα δεν χρειαζονται να λεμε οτι ειναι σαν 1070 η οτι ειναι για 1080p το πολυ γιατι δινονται λαθος εντυπωσεις για την καρτα. Γραψε την αποψη σου και κανεις δεν θα φερει αντιρρηση. Αν ελεγες το παρακατω: "Παιδια πιστευω οτι η 6700 στα 349 ειναι αρκετα καλυτερη αναλογικα με την 6600 στα 289 και θα κρατησει περισσοτερα χρονια παρολο που η 6600 ειναι αξιολογη για 1080p και 1440p σημερα" κανενας δεν θα σου ελεγε τιποτα και θα εδινες πατημα για σωστο αντιλογο. Αντιθετως οταν γραφονται οτι ειναι σαν 1070 η οτι ειναι για το πολυ 1080p ενω σου εδειξα οτι βγαζει 112fps σε σοβαρο review να περιμενεις και τις αναλογες αντιδρασεις. Πρωτα βλεπουμε τα δεδομενα για καθε προιον και μετα κανουμε αντιλογο με βασιμα στοιχεια ωστε να γινει μια σωστη συζητηση και συγκριση καρτων. Αυτα απο μενα ελπιζω να καταλαβες πως τα γραφω τα παραπανω. 5 1
bonorov Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, this.is.elia είπε Μα εάν δεις στο θέμα της 6700, από τους πρώτους έγραψα και εγώ ότι είναι μια πραγματικά αξιόλογη προσφορά, ειδικά από το Πλαίσιο. Έχει 10GB, έχει περισσότερους ray accelerators, περισσότερα TMUs, καλύτερα ρολόγια παντού. Μια κάρτα να σου κρατήσει 2 χρόνια ρε φίλε. Να έχει και ένα περιθώριο να σηκώσει καλύτερο monitor εάν το αποφασίσεις. Την έχω 5 μήνες την 6600 και για 1080 τρέχει τα παντα νεράκι όπως θα τρέχει και για τα επόμενα 2-3 χρόνια. 1440p την στιγμή που μιλάμε μπορεί να τρέξει όλου, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων που θα χρειαστεί υποχωρήσεις,60+ fps. Προφανώς και αν κάποιος θέλει να τρέξει 1440p 60+fps τα επόμενα 2-3 χρόνια δεν θα παει σε 6600 αλλά δεν απευθύνεται σε αυτούς η κάρτα. Η συγκεκριμένη κάρτα απευθυνεται σε ανθρώπους που λόγω της κρίσης των τελευταίων χρόνων στο τομέα των gpus εχουν μεινει με r9 280-290,rx 570-580,gtx 970,gtx1050ti,gtx 1060 ακόμα και για gtx 1070 που ανέφερες ότι είναι ίδια ειναι σημαντική αναβάθμιση.Ακομα υπάρχουν πολλοι που παιζουν με ενσωματωμένα του 5600g περιμένοντας ένα καλό deal πολυ καιρό. Πίστεψε με λοιπον υπάρχει κόσμος που δεν θέλει ή δεν έχει να δίνει 400-500€ για gpu και για αυτους η συγκεκριμένη προσφορα,που πουλωντας τα παιχνιδια θα τους βγει 230-240 η κάρτα,είναι λουκουμι. Και μάλιστα αυτός ο κόσμος είναι η πλειοψηφία εκεί έξω. 2
this.is.elia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 @Arkin ελαφρώς offtopic - αλλά έπαιξα χθες το Trailout (ένα Flatout-clone) το οποίο έχει αναπτυχθεί σε μια ψιλομονταρισμένη UnrealEng 4 (όλα τα RT ενεργοποιημένα και έχουν ξεφύγει πλήρως σε physics). Με 3070ti δύσκολα κράταγε τα 60fps σε 1440p. Και δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι (το οποίο το λες και ελαφρύ indie πια). Είναι πλέον ένα μοτίβο. Καλώς η κακώς, οι απαιτήσεις έχουν ανέβει στο Θεό. Αν γίνονται τέτοια τέρατα σε indie τίτλους, τί μπορεί να περιμένει κανείς στο Far Cry 7; Η ακόμα και στο Forza 5 που εσχάτως αποφάσισαν να βάλουν RT; Στο επερχόμενο F. Motorsport; H ακόμα και στο street fighter 6 που θα τρέχει στη μηχανή του re:village (τίγκα στο rt και τα εφέ); Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι benchmarks τύπου Cyberpunk σε psycho. Είναι παιχνίδια για τους casuals. Οπότε σκέφτομαι τί θα συμβεί με όλο το λογισμικό που έρχεται στοχευμένο για UE5 και Xbox X / PS5 (και μάλλον το PS5 pro, που το έχω σιγουράκι από την Σώνει)... Πόσο θα αντέχει μια κάρτα της τάξης 6600 σε αυτούς τους τίτλους; Δεν είναι μια 'κακή' κάρτα η 6600 - μπορεί να είναι μια εξαιρετική κάρτα ανάλογα με το use case του κάθε αγοραστή. Όμως στα 270€; Βάζεις στόχο να εξοικονομήσεις 70€ το επόμενο μηνιάτικο και παίρνεις την 6700. 70€ δεν είναι τραγικό ποσό, εδώ που έχουμε φτάσει είναι ενάμισο γέμισμα βενζίνη. 3-4 παραγγελίες από τον σουβλακοτροφοδότη της γειτονιάς. Την 6700 θα τη χαρείς για 2 χρονάκια χαλαρά. Τα δίνεις τα επιπλέον 70€, δεν νομίζω ότι αποτελεί απίστευτη υπέρβαση αυτό το ποσό. Συγγνώμη εάν κούρασα και εάν απογοήτευσα τους επίδοξους αγοραστές, θεωρώ ότι εφόσον κοιτάς το value πρέπει να έχεις λίγο διαφορετική νοοτροπία και προοπτική.
greekfragma Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 @this.is.elia αυτό που δε βάζεις στην εξίσωση και σου λένε τα παιδιά είναι οτι για αυτόν που έχει 570, 480, R7 R9, και τις αντίστοιχες nvidia, θα έχει και αντίστοιχο σύστημα cpu/mb/ram. άρα και να κρατήσει τα +70 για 6700 θα πηγαίνει τσάμπα στα 1080p ή θα τρώνε μπουκάλι από cpu αν δοκιμάσουν 1440p. είναι δηλαδή για γενικότερα άλλα συστήματα που θέλουν ένα έξτρα φρεσκάρισμα κρατώντας χαμηλά το budget αναβάθμισης μέχρι την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση στη τριπλέτα cpu/mb/ram. είναι και η αναμονή για πτώση τιμών στις RTX3XXX ενόψει μαζικότητας πλέον στις 4ΧΧΧ και αυτή τη στιγμή όσο λιγότερα δώσεις σε gpu τόσο πιο σοφά πράττεις. Χειμώνας έρχεται και Χριστούγεννα, βγήκε witcher3 next gen και μερικοί ακόμα remastered τίτλοι....ε, πόσο να αντέξουν οι κάρτες 5ετίας και βάλε σε σχέση με μια 6600. απλά καμιά φορά τα δικά μας κριτήρια δε συμβαδίζουν με τη τάση της αγοράς ούτε με τα οικονομικά δεδομένα. όποιος θέλει οπωσδήποτε κάρτα να φρεσκάρει ένα τσικ, προχωράει ξέροντας τα + και - 4 1
bonorov Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, this.is.elia είπε @Arkin ελαφρώς offtopic - αλλά έπαιξα χθες το Trailout (ένα Flatout-clone) το οποίο έχει αναπτυχθεί σε μια ψιλομονταρισμένη UnrealEng 4 (όλα τα RT ενεργοποιημένα και έχουν ξεφύγει πλήρως σε physics). Με 3070ti δύσκολα κράταγε τα 60fps σε 1440p. Και δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι (το οποίο το λες και ελαφρύ indie πια). Είναι πλέον ένα μοτίβο. Καλώς η κακώς, οι απαιτήσεις έχουν ανέβει στο Θεό. Αν γίνονται τέτοια τέρατα σε indie τίτλους, τί μπορεί να περιμένει κανείς στο Far Cry 7; Η ακόμα και στο Forza 5 που εσχάτως αποφάσισαν να βάλουν RT; Στο επερχόμενο F. Motorsport; H ακόμα και στο street fighter 6 που θα τρέχει στη μηχανή του re:village (τίγκα στο rt και τα εφέ); Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι benchmarks τύπου Cyberpunk σε psycho. Είναι παιχνίδια για τους casuals. Οπότε σκέφτομαι τί θα συμβεί με όλο το λογισμικό που έρχεται στοχευμένο για UE5 και Xbox X / PS5 (και μάλλον το PS5 pro, που το έχω σιγουράκι από την Σώνει)... Πόσο θα αντέχει μια κάρτα της τάξης 6600 σε αυτούς τους τίτλους; Δεν είναι μια 'κακή' κάρτα η 6600 - μπορεί να είναι μια εξαιρετική κάρτα ανάλογα με το use case του κάθε αγοραστή. Όμως στα 270€; Βάζεις στόχο να εξοικονομήσεις 70€ το επόμενο μηνιάτικο και παίρνεις την 6700. 70€ δεν είναι τραγικό ποσό, εδώ που έχουμε φτάσει είναι ενάμισο γέμισμα βενζίνη. 3-4 παραγγελίες από τον σουβλακοτροφοδότη της γειτονιάς. Την 6700 θα τη χαρείς για 2 χρονάκια χαλαρά. Τα δίνεις τα επιπλέον 70€, δεν νομίζω ότι αποτελεί απίστευτη υπέρβαση αυτό το ποσό. Συγγνώμη εάν κούρασα και εάν απογοήτευσα τους επίδοξους αγοραστές, θεωρώ ότι εφόσον κοιτάς το value πρέπει να έχεις λίγο διαφορετική νοοτροπία και προοπτική. Αδερφέ αν τα(πολυ υψηλα)στάνταρ σου είναι να παιζεις 1440p 60+fps με rt ανοιχτό σε όλους τους επερχόμενους τίτλους παιχνιδιών (UE5 κτλ)για τα επόμενα 2-3 χρονια,μάλλον θα βρεθείς προ εκπλήξεων ακόμα και με την 3080. Δεν απευθύνονται σε τέτοια στανταρς ουτε η 6600 ουτε η 6700. Σε αυτά απευθυνεται η 4090. 1
this.is.elia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 @bonorov Μα αυτό λέω ρε συ, δεν είναι δικά μου στάνταρ - τυχαία έπεσα πάνω σε ένα παιχνίδι που ήταν σε έκπτωση στο steam (είναι πολύ διασκεδαστικό, παρεμπιπτόντως). Είναι το μονοπάτι που νομοτελειακά βαδίζει το gaming. Ζυγίζω τα 270€ της 6600 και, επαναλαμβάνω, χωρίς καμιά διάθεση να ακυρώσω τη γνώμη σου ή τις επιλογές σου - από άποψη vfm, δεν τη θεωρώ σωστή αγορά τη δεδομένη στιγμή. Σε συνδυασμό με την υφιστάμενη διπλανή προσφορά στο Πλαίσιο. Και σέβομαι απολύτως τα 270€ που θα δώσω/θα δώσεις για να κάνω/κάνουμε το χόμπι μας - και πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται (πέρα από φευγαλέες εικόνες της καλλονής γειτόνισσας που μου έχει πάρει τα μυαλά) ότι αυτά τα 270€ θα είχαν περισσότερο νόημα να επενδυθούν παρέα με άλλα 70€. Ώστε να μην ζηλεύω την 6700 σε 4-5 μήνες. Όπως και να έχει, καλοδούλευτη η 6600 και μακάρι χίλιες φορές να βγω εντελώς οφσάιντ
Armoral Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, this.is.elia είπε @bonorov Μα αυτό λέω ρε συ, δεν είναι δικά μου στάνταρ - τυχαία έπεσα πάνω σε ένα παιχνίδι που ήταν σε έκπτωση στο steam (είναι πολύ διασκεδαστικό, παρεμπιπτόντως). Είναι το μονοπάτι που νομοτελειακά βαδίζει το gaming. Ζυγίζω τα 270€ της 6600 και, επαναλαμβάνω, χωρίς καμιά διάθεση να ακυρώσω τη γνώμη σου ή τις επιλογές σου - από άποψη vfm, δεν τη θεωρώ σωστή αγορά τη δεδομένη στιγμή. Σε συνδυασμό με την υφιστάμενη διπλανή προσφορά στο Πλαίσιο. Και σέβομαι απολύτως τα 270€ που θα δώσω/θα δώσεις για να κάνω/κάνουμε το χόμπι μας - και πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται (πέρα από φευγαλέες εικόνες της καλλονής γειτόνισσας που μου έχει πάρει τα μυαλά) ότι αυτά τα 270€ θα είχαν περισσότερο νόημα να επενδυθούν παρέα με άλλα 70€. Ώστε να μην ζηλεύω την 6700 σε 4-5 μήνες. Όπως και να έχει, καλοδούλευτη η 6600 και μακάρι χίλιες φορές να βγω εντελώς οφσάιντ Άψογες είναι και οι 6600 αλλά και η 6700, ειδικά με τους τίτλους δώρο το deal είναι υπερβολικά δυνατό. Και για αυτό που προορίζονται είναι οι καλύτερες λύσεις αυτή τη στιγμή σε αυτές τις τιμές θέλουμε δε θέλουμε. Δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση ή για να το θέσω διαφορετικά οικονομικότερη πρόταση για τη μετάβαση σε πραγματικά αξιοπρεπές 1080p ή 1440p gaming και την ευκαιρία που δίνεται σε πολλούς χρήστες που δεν είχαν ή δεν ήθελαν να δώσουν τα μεγάλα ποσά που ζητούνται σήμερα από τις εταιρίες για να αναβαθμίσουν τις παλιότερες κάρτες του και να παίξουν με αξιοπρεπέστατες επιδόσεις μετά από χρόνια.
bonorov Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, this.is.elia είπε @bonorov Μα αυτό λέω ρε συ, δεν είναι δικά μου στάνταρ - τυχαία έπεσα πάνω σε ένα παιχνίδι που ήταν σε έκπτωση στο steam (είναι πολύ διασκεδαστικό, παρεμπιπτόντως). Είναι το μονοπάτι που νομοτελειακά βαδίζει το gaming. Ζυγίζω τα 270€ της 6600 και, επαναλαμβάνω, χωρίς καμιά διάθεση να ακυρώσω τη γνώμη σου ή τις επιλογές σου - από άποψη vfm, δεν τη θεωρώ σωστή αγορά τη δεδομένη στιγμή. Σε συνδυασμό με την υφιστάμενη διπλανή προσφορά στο Πλαίσιο. Και σέβομαι απολύτως τα 270€ που θα δώσω/θα δώσεις για να κάνω/κάνουμε το χόμπι μας - και πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται (πέρα από φευγαλέες εικόνες της καλλονής γειτόνισσας που μου έχει πάρει τα μυαλά) ότι αυτά τα 270€ θα είχαν περισσότερο νόημα να επενδυθούν παρέα με άλλα 70€. Ώστε να μην ζηλεύω την 6700 σε 4-5 μήνες. Όπως και να έχει, καλοδούλευτη η 6600 και μακάρι χίλιες φορές να βγω εντελώς οφσάιντ Καλοδουλευτη είναι τους τελευταίους 5 μήνες που την έχω.Οταν την πηρα επαιξε "προσφορά" στα 330 από 360-370 που έκανε. 6700 με κάτω από 500€(και μάλλον λίγα λέω)δεν έβρισκες και με τον Μητσοτάκη θείο οπότε δεν άξιζε να παω,ουτε ήθελα να δώσω τόσα λεφτά για κάρτα. Στις υφιστάμενες προσφορες συμφωνώ ότι για 70€ παραπανω αξίζει να πας 6700(αν τα έχει κάποιος). Αν κάποιος δεν την φτάνει την 6700 μια χαρά θα κάνει την δουλειά του με την 6600 στο λέω εκ πειρας.Ειδικα όσοι παιζουμε σε 1080p. 1
Panagiotis321 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Αυτό που ξεχνάτε μερικοί είναι ότι πολλοί θα προτιμήσουν την rx 6600 αντί της rx 6700 διότι εκτός από 80 ευρώ πιο κάτω , είναι και μια κατηγορία πιο κάτω που σημαίνει και με τον 'παλιό' επεξεργαστή θα την σηκώσει κάποιος πιο εύκολα χωρίς αναβάθμιση , επίσης με ένα budget 500w psu θα την σηκώσει κι αυτή που θα έχει ήδη στο σύστημα του ένας με μια 1060/rx 570 και θα θέλει μια αναβάθμιση , και δεν χρειάζεται καν να μπει στην διαδικασία να σκεφτεί για άλλο μόνιτορ καλύτερο Άρα και 80€ λιγότερα και δεν αλλάζεις επεξεργαστή και δεν αλλάζεις τροφοδοτικό και δεν αλλάζει οθόνη που όλα αυτά με την rx 6700 που είναι μια κατηγορία πιο πάνω τα σκέφτεσαι Αυτή η κάρτα δεν είναι για μεγάλες αναλύσεις και fps αλλά ένας πχ με μια rx 570 την έχει ήδη πχ 5 χρόνια και τον έχει βγάλει μια χαρά κρατάει στα 1080p και θέλει αλλά 5 χρόνια με την rx 6600 να παίζει τα παιχνιδάκια του και να κάνει την δουλειά του αυτό είναι όλο ούτε AAA τίτλους ούτε ultra graphs ούτε 240fps 6
gaos74 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια να προτιμησω την hellhound ή την Sapphire pulse στα 289 απο το Πλαίσιο? Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από gaos74
Arkin Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, gaos74 είπε Παιδια να προτιμησω την hellhound ή την Sapphire pulse στα 289 απο το Πλαίσιο? Παρομοιες καρτες και οι 2. Για μενα προτιμησε fighter στα 269 και με τα 20 παρε 10 σουβλακια.
Armoral Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Arkin είπε Παρομοιες καρτες και οι 2. Για μενα προτιμησε fighter στα 269 και με τα 20 παρε 10 σουβλακια. Δεν είναι και τόσο καλή υλοποίηση η fighter. Καλύτερα οι άλλες δύο
taris Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, this.is.elia είπε @Arkin ελαφρώς offtopic - αλλά έπαιξα χθες το Trailout (ένα Flatout-clone) το οποίο έχει αναπτυχθεί σε μια ψιλομονταρισμένη UnrealEng 4 (όλα τα RT ενεργοποιημένα και έχουν ξεφύγει πλήρως σε physics). Με 3070ti δύσκολα κράταγε τα 60fps σε 1440p. Και δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι (το οποίο το λες και ελαφρύ indie πια). Είναι πλέον ένα μοτίβο. Καλώς η κακώς, οι απαιτήσεις έχουν ανέβει στο Θεό. Αν γίνονται τέτοια τέρατα σε indie τίτλους, τί μπορεί να περιμένει κανείς στο Far Cry 7; Η ακόμα και στο Forza 5 που εσχάτως αποφάσισαν να βάλουν RT; Στο επερχόμενο F. Motorsport; H ακόμα και στο street fighter 6 που θα τρέχει στη μηχανή του re:village (τίγκα στο rt και τα εφέ); Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι benchmarks τύπου Cyberpunk σε psycho. Είναι παιχνίδια για τους casuals. Οπότε σκέφτομαι τί θα συμβεί με όλο το λογισμικό που έρχεται στοχευμένο για UE5 και Xbox X / PS5 (και μάλλον το PS5 pro, που το έχω σιγουράκι από την Σώνει)... Πόσο θα αντέχει μια κάρτα της τάξης 6600 σε αυτούς τους τίτλους; Δεν είναι μια 'κακή' κάρτα η 6600 - μπορεί να είναι μια εξαιρετική κάρτα ανάλογα με το use case του κάθε αγοραστή. Όμως στα 270€; Βάζεις στόχο να εξοικονομήσεις 70€ το επόμενο μηνιάτικο και παίρνεις την 6700. 70€ δεν είναι τραγικό ποσό, εδώ που έχουμε φτάσει είναι ενάμισο γέμισμα βενζίνη. 3-4 παραγγελίες από τον σουβλακοτροφοδότη της γειτονιάς. Την 6700 θα τη χαρείς για 2 χρονάκια χαλαρά. Τα δίνεις τα επιπλέον 70€, δεν νομίζω ότι αποτελεί απίστευτη υπέρβαση αυτό το ποσό. Συγγνώμη εάν κούρασα και εάν απογοήτευσα τους επίδοξους αγοραστές, θεωρώ ότι εφόσον κοιτάς το value πρέπει να έχεις λίγο διαφορετική νοοτροπία και προοπτική. Έγραψες "επιδόσεις gtx 1070 / vega56 στην καλύτερη" που είναι μια τεράστια ανοησία, η οποία δεν έχει την παραμικρή, μα παραμικρή, σχέση με την πραγματικότητα. You were rightly called on that. Και μετά προσπαθείς να δικαιολογήσεις την αφοριστική χαζομάρα προσθέτοντας τσιτάτα πώς οι επικριτές σου έχουν ... απωθημένα απέναντι στον καπιταλισμό (υποθέτω ο πολύς φιλελευθερισμός στο τέλος κολλάει σ'όλα, σαν μια παγωμένη κόκα κόλα), πώς δεν θα δουλεύει σε ray traced τίτλους μελλοντικούς, πώς το PS5 Pro που για την ώρα απλά φαντάζεσαι θα υψώσει σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα τις απαιτήσεις και διάφορα άλλα. Μερικά εξ όσων έγραψες είναι και λογικότερα από αυτά που παράθεσα. Ναι, κι εγώ θεωρώ ότι η 6700 είναι καλύτερη αγορά στα 349 ευρώ, όπως έγραψες, και επιχειρηματολόγησες νομίζω σωστά γι'αυτό. Μπορούμε να το πούμε αυτό χωρίς ισοπεδωτισμούς τύπου "επιδόσεις Geforce 4 Ti 4200, για να μην πω S3 Virge" . Ο λόγος που έγινες "ο κακός" είναι ότι μεταχειρίστηκες ένα τελείως παραπλανητικό και αναληθές -για να δώσω λίγη benefit of a doubt- σχήμα ρητορικής υπερβολής, και όταν σε κατέκριναν γι'αυτό, αντί να πεις "ναι παιδιά υπερέβαλα, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ΧΧΧ" , επέμεινες. Απλά λίγη περισσότερη προσοχή στους αφορισμούς μελλοντικά, δεν είπε κανείς να σε κρεμάσουμε κιόλας. /όταν σχολάσουμε παιδιά, εκεί που δεν θα το περιμένει 😆 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από taris
thetiesthatbind Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Και η Pulse της Sapphire στα ιδια χρηματα: https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/sapphire-vga-radeon-rx-6600-pulse-8-gb_3820912
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα