Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Deathy είπε

Στο σκρουτζ ειναι πιο φθηνα αγορια...

265 ναι με παραδοση 10-30 μερες δηλαδη το 2023 θα ερθει χωρις τα 2 παιχνιδια με 2 χρονια εγγυηση

https://www.skroutz.gr/s/32757787/PowerColor-Radeon-RX-6600-8GB-GDDR6-Fighter-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-4-0-με-HDMI-και-3-DisplayPort-AXRX-6600-8GBD6-3DH.html

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εφοσον ειναι καλυμενος για 60-80fps σε single player που ειναι υπεραρκετα εννοειται να αναβαθμισει. 269 ευρω ας πουλησει και τα παιχνιδια ενα 50αρικο να παει στα 220 συν την δωροεπιταγη απο plaisio. 

Η οθόνη του είναι 4Κ 60Hz οπότε ναι εκεί είναι το limit του. Απλά του ξινίζει το 1080p μετά το PS5 και θέλει να παίζει τουλάχιστον σε 2Κ high.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, p4n0s86 είπε

Η οθόνη του είναι 4Κ 60Hz οπότε ναι εκεί είναι το limit του. Απλά του ξινίζει το 1080p μετά το PS5 και θέλει να παίζει τουλάχιστον σε 2Κ high.

Οποτε λουκουμι η 6600 για 1440p 60fps. Με προυποθεσεις θα εχει και 4Κ αναλυση αναλογα το παιχνιδι και medium high γραφικα. 

Δημοσ.

Απλα επιβεβαιωνεται πως οτιδηπατε και να μας πλασαρουν εμεις θα αγορασουμε, προσφορα bf ψηλοτερα απο τα σκρουτζομαγαζα και το 2019 διναν Series s με 99 ευρω.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Deathy είπε

15 εργασιμες γραφει το site αρα καπου 21 μερες. 4 ευρω η διαφορα με αυτη του plaisiou χωρις τα 2 παιχνιδια αξιας 100 ευρω χωρις 3 χρονια εγγυηση χωρις αμεση διαθεσιμοτητα χωρις το 10ευρω της δωροεπιταγης. Αξιζει ολα αυτα για 4 ευρω και αναμονη 21 μερες? Να ηταν στα 200 ευρω εκει το σκεφτεσαι.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Λογικα gaming για μερικους ειναι μονο 1080p στα 200+fps και 1440p στα 150+fps δεν εξηγειται αλλιως. Δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω. Για την 6700 το εγραψα οτι ειναι πιο vfm απο την 6600 στα 289 με αυτην στα 269 εχουν πανω κατω το ιδιο vfm. 30% διαφορες εχουν σε επιδοσεις μεταξυ τους. 

Φίλοι Arkin + @lefstef , εγώ δεν ανέφερα απολύτως τίποτα για 3080, 200+ fps ή οτιδήποτε σχετικό - δεν γνωρίζω καν πώς σας κατέβηκε σαν ιδέα. Αλλά υποθέτω ότι είναι κάποιος μηχανισμός αποσυμπίεσης της τοξικότητας απέναντι στο κεφάλαιο και τον καπιταλισμό που καταπιέζει την κοινότητα του Insomnia... Αλλά ΟΚ, πάσο.

Κοιτάξτε λίγο τo recommended για το Callisto που δίνεται δωρεάν με την 6600. Είναι η 5700 (δλδ, χονδρικά η 6600). Δηλαδή αγοράζεις σήμερα μια κάρτα που θα τρέχει - έτσι και έτσι - το ίδιο παιχνίδι με το οποίο δίνεται δώρο; Εμένα μου φαίνεται, ας πούμε 'κακή επένδυση' το συγκεκριμένο σενάριο.

Δώσε 70€ παραπάνω και πάρε τη ρημάδα την 6700... Εκτός εάν στην τσέπη έχεις ακριβώς 280€. Πόσο θα κρατήσει η 6600; Ποιο value έχει αυτή η κάρτα για τα παιχνίδια που έρχονται τους επόμενους μήνες (δεν λέω καν χρόνια);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Υπαρχει διαθεσιμη ακομα δεν τελειωσε οπως βλεπω

Screenshot_4.png

οχι δεν εννοω αυτο,  πως ειναι προσφορα αφου δεν ειναι χαμηλοτερα απο τα αλλα μαγαζια?

Επεξ/σία από Deathy
Δημοσ.
Μόλις τώρα, this.is.elia είπε

Φίλοι Arkin + @lefstef , εγώ δεν ανέφερα απολύτως τίποτα για 3080, 200+ fps ή οτιδήποτε σχετικό - δεν γνωρίζω καν πώς σας κατέβηκε σαν ιδέα. Αλλά υποθέτω ότι είναι κάποιος μηχανισμός αποσυμπίεσης της τοξικότητας απέναντι στο κεφάλαιο και τον καπιταλισμό που καταπιέζει την κοινότητα του Insomnia... Αλλά ΟΚ, πάσο.

Κοιτάξτε λίγο τo recommended για το Callisto που δίνεται δωρεάν με την 6600. Είναι η 5700 (δλδ, χονδρικά η 6600). Δηλαδή αγοράζεις σήμερα μια κάρτα που θα τρέχει - έτσι και έτσι - το ίδιο παιχνίδι με το οποίο δίνεται δώρο; Εμένα μου φαίνεται, ας πούμε 'κακή επένδυση' το συγκεκριμένο σενάριο.

Δώσε 70€ παραπάνω και πάρε τη ρημάδα την 6700... Εκτός εάν στην τσέπη έχεις ακριβώς 280€. Πόσο θα κρατήσει η 6600; Ποιο value έχει αυτή η κάρτα για τα παιχνίδια που έρχονται τους επόμενους μήνες (δεν λέω καν χρόνια);

6800xt εχω πια τοξικοτητα στο κεφαλαιο? Απλα αναφερω πως τα πηγαινει η καρτα σε 1080p που ειναι στα 112fps και 1440p στα 77fps απο επισημο review. Το callisto θα το τρεχει μια χαρα σε 1080p και 1440p. Ειναι μια καρτα 269 ευρω οχι 800 που κανουν 6800xt και 3080. Και διαβασε πιο πισω προτεινα 6700 στα 349 πρωτος πρωτος απο την hellbound στα 289. Στα 269 η fighter δεν ειναι κακη και εχει παρομοιο vfm με 6700. Facts γραφουμε τη δεδομενη στιγμη που ειναι η προσφορα καμια τοξικοτητα πουθενα. 

1 λεπτό πριν, Deathy είπε

οχι δεν εννοω αυτο,  πως ειναι προσφορα αφου δεν ειναι χαμηλοτερα απο τα αλλα μαγαζια?

Εχεις δικιο δεν εχει αυτο το 10% κατω αλλα αν το δουμε αλλιως δηλαδη συγκριτικα με το αμεσα διαθεσιμο καταστημα που ειναι στα 350+ χωρις παιχνιδια με 2 χρονια εγγυηση ειναι τρομερη προσφορα αυτη τη στιγμη. Γιατι δεν το λες προσφορα πχ το αλλο που το εχει 265 και κοντα 25 μερες παραδοση. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Deathy είπε

Η προσφορα που ειναι φιλε μου?

Στην αμεση διαθεσιμοτητα, 3 χρονια εγγυηση Πλαισιο, και δωρο 2 παιχνιδια  (κερδος κανα 80αρι αν τα πουλησεις, 100+ αν ειχες σκοπο να τα παρεις).

12 λεπτά πριν, Deathy είπε

Απλα επιβεβαιωνεται πως οτιδηπατε και να μας πλασαρουν εμεις θα αγορασουμε, προσφορα bf ψηλοτερα απο τα σκρουτζομαγαζα και το 2019 διναν Series s με 99 ευρω.

One S εδιναν*

Οποιος θελει παιρνει μτχ one s, μια πολυ φθηνη 1080 οθονη και κανει την δουλεια του. Οποιος θελει παιρνει ενα series s/entry gpu σαν αυτην, μια 1440 οθονη και κανει την δουλεια του. Οποιος θελει παιρνει ps5/xsx και μια 4κ οθονη και κανει την δουλεια του. Οποιος θελει παιρνει μια 4080+ και μια 4κ οθονη και κανει την δουλεια του.

Αναλογως την αναλυση/hz που θες να παιξεις, θα τα σκασεις. Δεν εχει σημασια τι επαιρνες πριν 3 χρονια, μιας και εκεινο το προιον αφορουσε αλλες αναλυσεις.

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

6800xt εχω πια τοξικοτητα στο κεφαλαιο? Απλα αναφερω πως τα πηγαινει η καρτα σε 1080p που ειναι στα 112fps και 1440p στα 77fps απο επισημο review. Το callisto θα το τρεχει μια χαρα σε 1080p και 1440p. Ειναι μια καρτα 269 ευρω οχι 800 που κανουν 6800xt και 3080. Και διαβασε πιο πισω προτεινα 6700 στα 349 πρωτος πρωτος απο την hellbound στα 289. Στα 269 η fighter δεν ειναι κακη και εχει παρομοιο vfm με 6700. Facts γραφουμε τη δεδομενη στιγμη που ειναι η προσφορα καμια τοξικοτητα πουθενα. 

Μα εάν δεις στο θέμα της 6700, από τους πρώτους έγραψα και εγώ ότι είναι μια πραγματικά αξιόλογη προσφορά, ειδικά από το Πλαίσιο.

Έχει 10GB, έχει περισσότερους ray accelerators, περισσότερα TMUs, καλύτερα ρολόγια παντού. Μια κάρτα να σου κρατήσει 2 χρόνια ρε φίλε. Να έχει και ένα περιθώριο να σηκώσει καλύτερο monitor εάν το αποφασίσεις.

Δημοσ.

Πήρα και εγώ την 6700. Περίμενα την BF για μια καρτούλα και μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα από τις "προσφορές" των καταστημάτων. Είχε κάποιες στο Amazon Αμερικής, αλλά προτιμώ την εγγύηση από το Πλαίσιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...