tonypapadovic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ήρθαν και εδώ. Τα δύο γυναικεία Nike κομπλέ με τα κουτιά τους κ.λπ. Γενικά από τις τοπ BF προσφορές (εντάξει για όσους πρόλαβαν βέβαια, κατανοητό), kudos στον @Rebirth! Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από tonypapadovic 1
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και εμενα ηρθε - μαλλον Περασε η speedex σαββατο ? αφησε χαρτακι χωρις να χτυπησει ουτε κουδουνι και ελατε να το παρετε ε γμοτο για κουριερ παλι απο δευτερα ... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από Mhlogiatros
alimentas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρωτη φορα πελατης λογω της προσφορας στο συγκεκριμενο καταστημα.Περα απ οτι τα προιοντα ηταν αριστα να πουμε αλλο ενα καλο.Εχουν ισως την πιο ευκολη κ ξεκαθαρη διαδικασια για επιστροφη προιοντος(υπαναxωρηση αγορας)Συμπληρωνεις απλα την φορμα με τον αριθμο αγορας στην σελιδας τους κ ερχονται κ το παιρνουν οι ιδιοι.Χθες βραδυ εκανα την φορμα γιατι ενα απ τα 2 παπουτσια που πηρα ηταν μικρο κ δεν μ αρεσε κ σημερα το πρωι ηρθε η speedex κ το πηρε.Απ οτι φαινεται δεν ειναι τυχαια η βαθμολογια που εχει. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2022 από alimentas 1
bofoure Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Αναφορικά με παλιότερη ανάρτηση μου σχετικά με βαλίτσα Samsonite που παράγγειλα στη μισή τιμή λόγω Black Friday και μετά μου το έπαιζαν Κινέζοι, << λυπούμαστε δεν είναι πια διαθέσιμη κτλ>>. Τους πήρα λοιπόν τηλ αφου μου είχαν ακυρώσει τη παραγγελία και τους ζήτησα να πάρω μια παρόμοια αλλά με την προσφορά του 50% που είχα κλείσει την προηγούμενη και παραδόξως δέχτηκαν, οπότε και προχώρησα σε παραγγελία και σήμερα τη παρέλαβα... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα