Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθαν και εδώ. Τα δύο γυναικεία Nike κομπλέ με τα κουτιά τους κ.λπ.

Γενικά από τις τοπ BF προσφορές (εντάξει για όσους πρόλαβαν βέβαια, κατανοητό), kudos στον @Rebirth!

Επεξ/σία από tonypapadovic
  • Thanks 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμενα ηρθε - μαλλον :P Περασε η speedex σαββατο ? αφησε χαρτακι χωρις να χτυπησει ουτε κουδουνι και ελατε να το παρετε ε γμοτο για κουριερ παλι απο δευτερα  ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτη φορα πελατης λογω της προσφορας στο συγκεκριμενο καταστημα.Περα απ οτι τα προιοντα ηταν αριστα να πουμε αλλο ενα καλο.Εχουν ισως την πιο ευκολη κ ξεκαθαρη διαδικασια για επιστροφη προιοντος(υπαναxωρηση αγορας)Συμπληρωνεις απλα την φορμα με τον αριθμο αγορας στην σελιδας τους κ ερχονται κ το παιρνουν οι ιδιοι.Χθες βραδυ εκανα την φορμα γιατι ενα απ τα 2 παπουτσια που πηρα ηταν μικρο κ δεν μ αρεσε κ σημερα το πρωι ηρθε η speedex κ το πηρε.Απ οτι φαινεται δεν ειναι τυχαια η βαθμολογια που εχει.

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Αναφορικά με παλιότερη ανάρτηση μου σχετικά με βαλίτσα Samsonite που παράγγειλα στη μισή τιμή λόγω Black Friday και μετά μου το έπαιζαν Κινέζοι, << λυπούμαστε δεν είναι πια διαθέσιμη κτλ>>. Τους πήρα λοιπόν τηλ αφου μου είχαν ακυρώσει τη παραγγελία και τους ζήτησα να πάρω μια παρόμοια αλλά με την προσφορά του 50% που είχα κλείσει την προηγούμενη και παραδόξως δέχτηκαν, οπότε και προχώρησα σε παραγγελία και σήμερα τη παρέλαβα...

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...