Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εδώ άκυρο μόλις τώρα οι τραγικοί...

Κι όχι τίποτα άλλο αλλά ακύρωσα μια αγορά που είχα κάνει που ήταν ελαφρώς πιο ακριβή και τώρα δεν βρίσκω ούτε το άλλο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, biovaggoulas είπε

Κι εδώ άκυρο μόλις τώρα οι τραγικοί...

Κι όχι τίποτα άλλο αλλά ακύρωσα μια αγορά που είχα κάνει που ήταν ελαφρώς πιο ακριβή και τώρα δεν βρίσκω ούτε το άλλο...

Μη μου λες τέτοια γιατί κι εγώ τα ίδια έκανα :D

Δεν έχω φάει ακόμα άκυρο κι ελπίζω να μη φάω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά παραδόξως έλαβα πριν από λίγο μήνυμα ότι η δική μου παραγγελία απεστάλη με Speedex, θα ενημερώσω όταν παραλάβω.

Επεξ/σία από kyprianos73
Δημοσ.

Χθες μου ακύρωσαν το ένα ζευγάρι και σήμερα είχαν ήδη επιστραφεί τα χρήματα. Τουλάχιστον αυτό τους το αναγνωρίζω... Κρίμα που το σύστημα που έχουν, δεν έχει άμεση ενημέρωση για το απόθεμα... Εκτός και αν επειδή είχαν πολλές παραγγελίες αποφάσισαν στην πορεία να "κόψουν" μερικές ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάλι δεν μου έχουν επιστρέψει ακόμα τα χρήματα αν και μου ακύρωσαν το ένα ζευγάρι. Στην Εθνική φαίνεται κανονικά ολόκληρο το ποσό χρέωσης ενώ στην παραγγελία  στο σάιτ τους φαίνεται μόνο η χρέωση του ενός ζευγαριού.

Το θεωρώ απαράδεκτο οτι πρέπει να πάρω εγώ τηλέφωνο για να ζητήσω διευκρινήσεις σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων.

Επεξ/σία από xristossl2000
Δημοσ.

Άκυρο και σε εμένα, μετά απο μιά βδομάδα ο κωδικός που ήταν και με 50% έκπτωση τώρα τάχα μου  δεν είναι διαθέσιμος και  δεν μπορείς να περιμένεις να ξαναγίνει διαθέσιμος και δεν μπορείς να το αλλάξεις με κάποιο παρόμοιο κωδικό κτλ.  Μεγάλοι ξεφτύλες.......  Εννοείται οτι σαν καταλωτής, μόνο και μόνο για το γαμώτο θα το κυνηγήσω........

• Like 1
Δημοσ.

Τοσες μερες και καμια ενημερωση ; Why not εδω λιγο μετα τα μεσανυχτα να παραγγελνες την ετρωγες . Με κανονικη τιμη δεν εχου θεμα τα στελνουν :devil:

Δημοσ.

¨Εχω να καυχηθώ ότι είμαι μάλλον ο μονος που τους εριξα ακυρο πρωτος, αφου ακυρωσα λιγες ωρες μετα την αρχικη παραγγελια. Η ακυρωση εγινε αμεσως και ο αντιλογισμος φανηκε πολυ γρηγορα (σε εργασιμη μερα). Εχετε υποψη οτι μπορει να μη φανει στην τραπεζα αμεσως, ειναι και θεμα τραπεζας, μπορει να παρει λιγες μερες.Οσοι παραλαβατε δωστε εικονα αν τα προιοντα ηταν ποιοτικα,προσεγμενα  και τελοσπαντων οπως τα περιμενατε να εχουμε εικονα για μελλοντικες αγορες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kokoviosR είπε

Οσοι παραλαβατε δωστε εικονα αν τα προιοντα ηταν ποιοτικα,προσεγμενα  και τελοσπαντων οπως τα περιμενατε να εχουμε εικονα για μελλοντικες αγορες.

Τα παπούτσια είναι 100%, ίδια ακριβώς με όσα δίνουν Zackret, HeavenofBrands, Adidas (τσέκαρα το στοκατζίδικο). Το τσεκάρισμα έγινε επί τόπου σε Zackret και Αχαρνών, καθώς ήθελα να δοκιμάσω νούμερα. Κουτιά ίδια, παπούτσια ίδια. 

Το αρνητικό

Προσοχή όσοι παραγγέλνετε μέσω skroutz στο MyShoe. Θέλησα αλλαγή σε ένα από τα παπούτσια. Το MyShoe με ενημέρωσε ότι αν τα είχα παραγγείλει από αυτόυς θα τα άλλαζαν στο «καπάκι», χωρίς έξτρα επιβάρυνση (η αγορά έγινε σε Black Friday, και σήμερα η τιμή είναι διπλάσια). Για skroutz (ναι, το ίδιο κατάστημα) με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν α) να μου κρατήσουν το νούμερο (έδειχνε διαθεσιμότητα στο κατάστημα) και β) δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι θα γίνει χωρίς έξτρα επιβάρυνση! 

Αναμένω τώρα να το χειριστεί η... σκρουτζ. (καλή τύχη). 

Επεξ/σία από Rebirth
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, παρέλαβα και εγώ σήμερα μέσω Speedex. Αναφορικά με τα παπούτσια, όλα άψογα φυσικά καινούργια και ήταν και σε δικό τους κουτί εκτός από το κουτί του myshoe. Για την τιμή τι να πω, τα συγκεκριμένα τα είχα δει σε μειωμένη τιμή στο κέντρο της Θεσ/κης, και τα πήρα 30% πιο κάτω, τιμή χώμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...