bonorov Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ποσο legit ειναι το site? Γιατι λεει σε ολα τα adidas πχ sport inspired/performance Αν θες την άποψη μου legit 100% είναι μόνο η adidas. Από εκεί και περα για κανέναν δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. 1
Stavros21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Ειχα ετοιμάσει καλάθι με 100+ευρώ προιόντα κι όταν πηγα να πληρώσω μετά τις 00:00 είχαν επιστρέψει στις παλιές τιμές. Παρεμπιπτόντως στην αρχική σελίδα ακομα εμφανίζονται σε προσφορά αλλά όταν τα προσθέσεις στο καλάθι έχει τις νέες μεγαλύτερες τιμές. Μιλάμε για σαϊνια. 2
Witcher1st Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Stavros21 είπε Ειχα ετοιμάσει καλάθι με 100+ευρώ προιόντα κι όταν πηγα να πληρώσω μετά τις 00:00 είχαν επιστρέψει στις παλιές τιμές. Παρεμπιπτόντως στην αρχική σελίδα ακομα εμφανίζονται σε προσφορά αλλά όταν τα προσθέσεις στο καλάθι έχει τις νέες μεγαλύτερες τιμές. Μιλάμε για σαϊνια. Ποιος σου φταιει; Τελειωσε η Black Friday φιλε. 5
panos7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Stavros21 είπε Ειχα ετοιμάσει καλάθι με 100+ευρώ προιόντα κι όταν πηγα να πληρώσω μετά τις 00:00 είχαν επιστρέψει στις παλιές τιμές. Παρεμπιπτόντως στην αρχική σελίδα ακομα εμφανίζονται σε προσφορά αλλά όταν τα προσθέσεις στο καλάθι έχει τις νέες μεγαλύτερες τιμές. Μιλάμε για σαϊνια. Έλεγε ξεκάθαρα μέχρι 25/11. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Πηρα και εγω ενα ζευγαρι Nike για τον μικρο.
Rebirth Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Έχει και σήμερα, -25% σε πολλά κομμάτια. Από νούμερα δεν ξέρω τι γίνεται μετά το χθεσινό πανζουρλισμό.
maparios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Στις 25/11/2022 στις 11:50 ΜΜ, SabotazNic είπε Ποσο legit ειναι το site? Γιατι λεει σε ολα τα adidas πχ sport inspired/performance θα αναφέρω εδώ την γνωμη μου για την εν λόγω σελίδα.. είχα παραγγείλει πέρυσι nike παπούτσια, τα οποία ήρθαν σε χάρτινη συσκευασια σαν να τα πηρα απο παζάρι ενα πραγμα (δεν ειχαν αυθεντικό κουτί, ένα γκριζο-καφε μονάχα) , δεν εδωσα σημασια γιατι μου καθονταν καλα. μετα απο 4-5 μηνες περιπου χρήσης ΜΟΝΟ σε γραφείο,γιατι ηταν ανετα, ''ανοιξαν'' μπροστα. τα συμπεράσματα δικά σας, οποιος θελει εξτρα πληροφορίες ας μου στείλει p.m. να του εξηγήσω τη συνέχεια δε θελω να τη γραψω δημόσια 5
Rebirth Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δεν έχω λόγο υπεράσπισης του καταστήματος, απλώς, επειδή θίχτηκε πιο πάνω, να πω ότι τα δικά μου Adidas ήρθαν σε κανονικά κουτιά Adidas. Σε επίσκεψή μου, χθες, σε κατάστημα Adidas (το στοκατζίδικο στη Μεσογείων), είδα μάλιστα ότι ήταν τα ίδια κουτιά. Επιπλέον, ο όρος Adidas Inspired κ.λπ χρησιμοποιείται από πολλά ακόμη καταστήματα (Heaven of Brands κ.ό.κ.).
maparios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Rebirth είπε Δεν έχω λόγο υπεράσπισης του καταστήματος, απλώς, επειδή θίχτηκε πιο πάνω, να πω ότι τα δικά μου Adidas ήρθαν σε κανονικά κουτιά Adidas. Σε επίσκεψή μου, χθες, σε κατάστημα Adidas (το στοκατζίδικο στη Μεσογείων), είδα μάλιστα ότι ήταν τα ίδια κουτιά. Επιπλέον, ο όρος Adidas Inspired κ.λπ χρησιμοποιείται από πολλά ακόμη καταστήματα (Heaven of Brands κ.ό.κ.). ουτε εγω εχω λογο να το κακολογήσω άνευ αιτίας φίλε μου, και υπαρχει παντα το περιθώριο να εχω κανει λαθος ο καθενας διαβαζει και κρινει με βαση τις δικες του αναγκες..
Rebirth Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, maparios είπε ουτε εγω εχω λογο να το κακολογήσω άνευ αιτίας φίλε μου, και υπαρχει παντα το περιθώριο να εχω κανει λαθος ο καθενας διαβαζει και κρινει με βαση τις δικες του αναγκες.. Προφανώς και όχι φίλε μου, δεν υποννόησα κάτι τέτοιο.
dimis_pj Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δυστυχώς ενώ έκανα παραγγελία 2 ζευγάρια και τα πλήρωσα κανονικά, σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι ο ένας κωδικός δεν ήταν διαθέσιμος και θα μου επιστραφούν τα χρήματα...και μετά μου ήρθε και mail που έλεγε ότι "προϊόντα αυτά εξαντλήθηκαν πρόσφατα και δεν πρόλαβαν να κατέβουν από το σύστημά μας λόγω τεχνικού σφάλματος"..
xristossl2000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Ακριβώς το ίδιο έστειλαν και σε εμένα. Ο ένας από τους δύο κωδικούς δεν ήταν διαθέσιμος. Ελπίζω να μου επιστρέψουν το ποσό στο λογαριασμό μου σύντομα.
Rebirth Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Κρίμα ρε παιδιά. Εμένα εμφανίζονται και τα 3 ζευγάρια ότι είναι στην ACS (της υπομονής τώρα). Την ίδια μέρα που ανέβασα το τόπικ παρήγγειλα κι εγώ.
kyprianos73 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, έχω κάνει παραγγελία από Παρασκευή και ακόμα είναι "σε επεξεργασία". Είναι και άλλος στην ίδια φάση με μένα ή να περιμένω κανά τρομπόνι; Ευχαριστώ και καλό βράδυ.
tonypapadovic Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 H μία παραγγελία (2 γυναικεία ζευγάρια... Nike) προχώρησε, είναι στην Speedex. Μία δεύτερη από άλλο λογαριασμό, λίγο πιο βράδυ Παρασκευής, με random πράγματα αγνοείται για την ώρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα