Rebirth Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Το ανεβάζω επειδή το δοκίμασα και λειτούργησε. Νωρίτερα είχε αρκετά νούμερα. Π.χ. πήρα 2 adidas (duramo / run falcon 2.0) στα 27 ευρώ έκαστο. Δεν χρειάζεται κωδικό, είναι περασμένα στην τιμή. Εδώ: https://www.myshoe.gr/ 4 6
tonypapadovic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, Rebirth είπε Το ανεβάζω επειδή το δοκίμασα και λειτούργησε. Νωρίτερα είχε αρκετά νούμερα. Π.χ. πήρα 2 adidas (duramo / run falcon 2.0) στα 27 ευρώ έκαστο. Δεν χρειάζεται κωδικό, είναι περασμένα στην τιμή. Εδώ: https://www.myshoe.gr/ Ωραίος! Βγάζει αυτό: "Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας" Τι παίζει να κάνω λάθος; 1
kyprianos73 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Ευχαριστώ TS πήρα ένα ζευγάρι sneakers Clarks.
tonypapadovic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε Ωραίος! Βγάζει αυτό: "Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας" Τι παίζει να κάνω λάθος; Οκ το πήρε βάζοντας πρώτα την δ/νση στο προφίλ μου 2
Rebirth Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, tonypapadovic είπε Οκ το πήρε βάζοντας πρώτα την δ/νση στο προφίλ μου Ναι, τώρα που το είπες κι εμένα μου το 'κανε. Εφτιαξα πρώτα προφίλ και το πήρε μετά. 1
Greg9 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Σε σύγκριση με skroutz, οντως μιλαμε συνήθως περίπου 20-30 κάτω στο νούμερο που θα επιλέξετε, ανάλογα και τη διαθεσιμότητα φυσικά
Rebirth Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Greg9 είπε Σε σύγκριση με skroutz, οντως μιλαμε συνήθως περίπου 20-30 κάτω στο νούμερο που θα επιλέξετε, ανάλογα και τη διαθεσιμότητα φυσικά Ναι, ισχύει! 1
Dow Jones Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δυστυχως στα περισσοτερα δεν υπαρχουνε διαθεσιμα νουμερα.
Witcher1st Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Ευτυχως προλαβα, ισα ισα παπουτσια και παντφλες! Εσωρουχα ουτε για δειγμα! Πολυ καλες προσφορες, μπραβο!
Greg9 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δεν είχε και πολλά σχέδια πάντως να λέμε την αλήθεια. Ένα αθλητικό πάντως το χτύπησα
bloodraven Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Ευτυχως προλαβα, ισα ισα παπουτσια και παντφλες! Εσωρουχα ουτε για δειγμα! Πολυ καλες προσφορες, μπραβο! Ρε εσύ μου πήρες τις τελευτεες παντόφλες, και χάρακα για λίγο ότι βρήκα στο νούμερο μου😄😄, με σαγιονάρες θα βγάλω τον χειμώνα🤪. TS ευχαριστούμε , κάτι προλάβαμε και εμείς.
bofoure Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Σ´ ευχαριστώ για την ενημέρωση, τσίμπησα ενα ζευγάρι Salomon και 2 βαλίτσες Samsonite
SabotazNic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Ποσο legit ειναι το site? Γιατι λεει σε ολα τα adidas πχ sport inspired/performance
Witcher1st Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ποσο legit ειναι το site? Γιατι λεει σε ολα τα adidas πχ sport inspired/performance Αναφορά σε κείμενο Η σειρά προϊόντων της adidas που αγαπήθηκε ως NEO, μετονομάστηκε σε Sport Inspired και περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που χαρακτηρίζονται από το όνομά τους. Απολύτως εμπνευσμένα από τον αθλητισμό! Sport fashion παπούτσια και ρούχα που σχεδιάζονται αντλώντας ιδέες από τα πετυχημένα αθλητικά μοντέλα της adidas και συνδυάζοντας μοντέρνες στυλιστικές τάσεις με τεχνολογική καινοτομία. Αμα πατησεις πανω στο καθε παπουτσι, στο λινκ που ανοιγει, σου λεει και το κωδικο του. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από Witcher1st 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα