makis269 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 εγώ έχω φτιάξει τρία σπίτια στα λερόη από κουφώματα μέχρι πατώματα ακόμα και τα φωτιστικά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα .
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, andreaspA είπε Μετα απο 20 μερες απο την παραλαβή, "συγνώμη , υπεγραψα οτι παρελαβα αλλα τελικα δεν παρελαβα" και ουσιαστικα no question ask, να στέλνουν ενα κλιματιστικο 18αρι, εμενα για αριστο μου κανει. Ευκολα μπορουσαν να πουνε το οτιδηποτε. Η μανα μου (84 ετών) υπέγραψε οτι το παρέλαβε! Το ότι υπαρχει προβλημα με τις μεταφορικες του (αραγε με ποια μεταφορικη δεν υπαρχει???) ειναι γεγονός. Δεν έχει καμία σχέση η μεταφορική. Τα προϊόντα προς έναν πελάτη τα στέλνουν όλα μαζί σε μια αποστολή και δρομολόγιο, δεν σου λένε πάρε τώρα τα 2 και αργότερα το άλλο 1. Αυτό μόνο αριστεία δεν είναι και δείχνει ξεκάθαρα ότι ξέχασαν η κατι λάθος έγινε και σου ήρθαν μόνο τα δύο. Δεν έπρεπε να υπογράψετε για παραλαβή και για τα 3 αν έγινε έτσι διότι μετά αν τους πεις δεν μου το φέρατε θα ρίξουν σε εσένα την ευθύνη.
JakeKaufman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Το Leroy Merlin σε κάτι τέτοιες αστοχίες είναι πρωτοπόρος. Εγώ μόνο καμία γλάστρα κάνα καφασωτό κλπ να πάρω. Τα υπόλοιπα είναι ρισκο 2
andreaspA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Δεν έχει καμία σχέση η μεταφορική. Τα προϊόντα προς έναν πελάτη τα στέλνουν όλα μαζί σε μια αποστολή και δρομολόγιο, δεν σου λένε πάρε τώρα τα 2 και αργότερα το άλλο 1. Αυτό μόνο αριστεία δεν είναι και δείχνει ξεκάθαρα ότι ξέχασαν η κατι λάθος έγινε και σου ήρθαν μόνο τα δύο. Δεν έπρεπε να υπογράψετε για παραλαβή και για τα 3 αν έγινε έτσι διότι μετά αν τους πεις δεν μου το φέρατε θα ρίξουν σε εσένα την ευθύνη. Διαβασες το κείμενο που απαντάς ή όχι ? και ΝΑΙ ! μετα τους ειπα δεν το στειλατε και δεν εφεραν την παραμικρή αντίρρηση. Μου έστειλαν κλιματιστικό. Για αυτο λεω πως ειναι αριστοι στο after sales.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, andreaspA είπε Διαβασες το κείμενο που απαντάς ή όχι ? και ΝΑΙ ! μετα τους ειπα δεν το στειλατε και δεν εφεραν την παραμικρή αντίρρηση. Μου έστειλαν κλιματιστικό. Για αυτο λεω πως ειναι αριστοι στο after sales. Εγώ λέω ότι έτυχε και στο έστειλαν, σε άλλους πελάτες άμα γίνει αυτό και υπό προϋποθέσεις μπορεί να σου πουν στα στείλαμε όλα. Υπογραφεις μόνο για ότι έχεις παραλαβει. Δεν το θεωρώ αριστεια αυτό, απλά δεν είχαν διάθεση να κοροϊδέψουν τον πελάτη ή να πουν ψέμματα και να έρθουν σε αντιπαράθεση, εντιμότητα ίσως θα μπορούσα να το πω και διάθεση να μην εκτεθούν στον πελάτη. Αριστεια σημαίνει να πλησιάζεις την τελειότητα και να μην κάνεις λάθη στην δουλειά σου σαν αυτά που περιγράφεις.
andreaspA Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Εγώ λέω ότι έτυχε και στο έστειλαν, σε άλλους πελάτες άμα γίνει αυτό και υπό προϋποθέσεις μπορεί να σου πουν στα στείλαμε όλα. Υπογραφεις μόνο για ότι έχεις παραλαβει. Δεν το θεωρώ αριστεια αυτό, απλά δεν είχαν διάθεση να κοροϊδέψουν τον πελάτη ή να πουν ψέμματα και να έρθουν σε αντιπαράθεση, εντιμότητα ίσως θα μπορούσα να το πω και διάθεση να μην εκτεθούν στον πελάτη. Αριστεια σημαίνει να πλησιάζεις την τελειότητα και να μην κάνεις λάθη στην δουλειά σου σαν αυτά που περιγράφεις. Υπαρχει μαρτυρια απο καποιον που δεν του το εστειλαν ? Ευχαρίστως να τον ακούσω. Αριστεία στο after sales ειναι ακριβως αυτο που περιγραφω. Το πως συμπεριφέρεται η εταιρία στα προβληματα. Αν εχει προβληματα το Leroy? Πολλά! Περισσότερα απο άλλους. Και για την τοποθετηση περίμενα 1 μήνα. Επρεπε να παω βενιζέλος για να φτιαχτεί το θέμα. Σε μια ωρα με ειχε παρει τηλεφωνο ψυκτικός για την τοποθέτηση.
MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μήπως στην αριστεία ξέφυγε ένα χι μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου γράμματος της λέξης; Εγώ προσωπικά, αυτό εισπράττω από την after sales εμπειρία που καταγράφεται παραπάνω. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα