JiovanniGeorgeo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Στις 26/11/2022 στις 10:08 ΠΜ, alexistefania είπε Τους αρέσει γιατί έχουν απλώς συνηθίσει και δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο. Στις 26/11/2022 στις 10:07 ΠΜ, Tlykog είπε Μαζί σου 100%, αλλά αρέσει σε αρκετούς. Εγώ το βρίσκω χάλι μαύρο. Στις 26/11/2022 στις 7:11 ΠΜ, alexistefania είπε Καλημέρα. Μακριά από miui. Άριστη συσκευη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelis363 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampoyri Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ειμαι οπαδος οχι φανατικος της XIAOMI ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ(Ειχα τα 3-note 4 βλακεια που το εδωσα τοNote 7 & note 9 pro(απο αυτο ειμαι τωρα + 1 Χ3 pro ανεπαφο μεσα στο κουτι του(το εδωσα στον αδελφο μου αλλα μια μα...κια & αυτη.)ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ειναι ποτε θα βγει το καινουργιο miui & αναμονη θεματα με τα μικρ/να & μην νομιζεται οτι αυτα δεν κολλουν & αλλα πολλα.Ειπα θα αλλαξω εταιρια & αντι να παρω το V23 πηρα το Υ35.ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΤΗΛ ΑΞΙΖΕΙ ΥΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ δεν σου λεει θα φαω τα μεγαλα & το κυριοτερο το λεει πριν το παρεις οτι φοραω τον 680 με οτι χρηση το κανει ο καθενας,Ειναι ενα κιν οχι για κοντρες αλλα για ταξιδια.Εγω το εχω παρει στα 300Ε μαλιστα απο τον Γερμανο & τωρα το ετουμαζω για χρηση παιρναω την προικα μου & βλεπουμε.Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΚΡΙΒΑ(δεν προλαβα τα199Ε)ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ οτι θα υπαρχουν καλυτερα το ξερουμε,ΥΓΚαταρχιν οταν μιλαμε για VIVO μιλαμε για OPPO-REALMAL-ONEOPLUS νουμερο 1 στη Κινα.ΥΓ2.Διαβασα οτι μπορει να αποχωρησουν γιατι δεν εχουν τις πωλησεις που περιμεναν για να κλεισω επιτελους οι ναυαρχιδες τους εκει ψυλα στα 1000+Ε ΕΥΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΕΙΔΙΚΑ Η Χ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΟΡΡΟ........... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2023 από kalampoyri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retrobowl Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου "Retro Bowl" blends American football excitement with vintage charm. Its pixelated visuals and addictive gameplay offer a nostalgic arcade experience. Manage rosters, make strategic decisions, and enjoy matches with simple controls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα