ethnik471 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα απο Κωτσόβολο ένα κλιματιστικό Fujitsu ecolandia 12.000 BTU ( Fujitsu Ecolandia ASYG035KPCA Κλιματιστικό Inverter | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr ) και πριν λίγες ημέρες ήρθε και ο ψυκτικός που συνεργάζονται και μου το εγκατέστησε. Το κλιματιστικό μπορεί και ζεσταίνει άνετα το σπίτι, ΑΛΛΑ... ...έστω οτι το βάζω στους 25-26 βαθμούς. Αυτό βγάζει φουλ ζεστό αέρα και όλα μια χαρά, εαν όμως το κατεβάσω και το αφήσω πχ στους 22 ή στους 23 τότε κατεβάζει στροφές (λογικό μάλλον) και μετα βγάζει δροσερό αεράκι. Το ίδιο και αμα το ρυθμίσω με την μία πχ στους 22 βαθμούς. Εαν στο σπίτι έχει πχ 19 , δουλέυει μέχρι να πάει περίπου στους 22 και μετά αντί να σταματήσει ή να βγάζει χλιαρό αεράκι ωστε αν πέσει η θερμοκρασία να την κρατήσει γρήγορα στους 22, αυτό βγάζει δροσερό αέρα. Νόμιζα είναι η ιδέα μου και κράτησα το χέρι μου αφου έριξε τις στροφές του μπροστα του. Αποτέλεσμα να μου το κρυώσει ! Άρα διοχετεύοντας δροσερό έστω αέρα - έστω και λίγο στο σπίτι μέσα, μου ρίχνει την θερμοκρασία. Έτσι είμαι σε φάση μολις πιασει θερμοκρασία να το κλείνω , και μόλις κρυώσει λίγο το σπίτι να το ξανα ανοίγω... σπατάλη ρεύματος στο φουλ δηλαδη φαντάζομαι εφόσον τελευταίας τεχνολογίας inverter απ'οτι μου είπαν. Δεν αλλάζει κάτι ακόμα και αν πατήσω το ECO mode.... Έχει κανείς ιδέα τι παίζει ; Μήπως έχει κανένα θέμα ; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα