Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πάρω νέα tv και είμαι ανάμεσα σε samsung QLED QE55Q60BA 55" ή σε 65", samsung QE55Q60TA 55", sony KD55X81J 55", sony 55X89J 55", lg nanocell 65NANO766QA 65". Να τονίσω ότι η απόσταση θέασης είναι περίπου 3.20 με 3.40 μέτρα. Please την βοήθεια σας!!! Καίγομαι!!!

Δημοσ.

για την απόσταση που μιλάς, ο μέσος όρος για ιδανικό μέγεθος θα ειχε την τηλεόραση να ειναι 75-85" για να μπορεις να βλέπεις όλες τις λεπτομέριες. Οπότε και εγώ θα σου έλεγα μιας κ η αποσταση ειναι σχετικα μεγαλη, καλύτερα ενα σκαλί κατώτερη τεχνικα 65" οθόνη παρά 55", θα εχεις μεγαλύτερο όφελος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιες λεπτομέρειες ρε παιδια τις ρυτίδες της μενεγακη? δε βλέπουν όλοι 4κ για να πάρουν τόσο τεράστια τν.

55" είναι μια χαρά αν όχι τότε γυαλιά και οφθαλμιατρο.

και για το θέμα πάρε οποία είναι αντάξια της τσέπης σου όλες αυτές που έβαλες είναι αξιόλογες.

Επεξ/σία από andreas-d
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, andreas-d είπε

ποιες λεπτομέρειες ρε παιδια τις ρυτίδες της μενεγακη? δε βλέπουν όλοι 4κ για να πάρουν τόσο τεράστια τν.

55" είναι μια χαρά αν όχι τότε γυαλιά και οφθαλμιατρο.

και για το θέμα πάρε οποία είναι αντάξια της τσέπης σου όλες αυτές που έβαλες είναι αξιόλογες.

μιλαμε για το τι ειναι το ιδανικο για το καλυτερο δυνατό αποτελεσμα.

απο εκει κ περα, ο καθενας αγοραζει αναλογα με πορτοφολι αλλα και τις αναγκες που εχει ως θεατης. αν βλεπεις μονο μενεγακη, προφανως κ δεν εχει νοημα να παρεις ακριβη τηλεοραση 😂

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

για την απόσταση που μιλάς, ο μέσος όρος για ιδανικό μέγεθος θα ειχε την τηλεόραση να ειναι 75-85" για να μπορεις να βλέπεις όλες τις λεπτομέριες. Οπότε και εγώ θα σου έλεγα μιας κ η αποσταση ειναι σχετικα μεγαλη, καλύτερα ενα σκαλί κατώτερη τεχνικα 65" οθόνη παρά 55", θα εχεις μεγαλύτερο όφελος.

Καλα και εμενα μου αρεσουν οι μεγαλες τηλεορασεις.... αλλα εσυ το τερμάτισες! 85αρα , δηλαδη 216cm διαγώνιο στα 3.2μετρα, πρέπει να κουνάς μάτια για να διαβάσεις.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Καλα και εμενα μου αρεσουν οι μεγαλες τηλεορασεις.... αλλα εσυ το τερμάτισες! 85αρα , δηλαδη 216cm διαγώνιο στα 3.2μετρα, πρέπει να κουνάς μάτια για να διαβάσεις.

https://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship

Τα εξηγει καλα και απλα εδώ.
Προφανως οι περισσότεροι δεν εχουμε την οικονομικη δυνατότητα για να μπορούμε να χτυπάμε το ιδανικό!
Αλλά τεχνολογικά αν το δεις, αυτα που γράφει στο link είναι σωστά. Απο εκεί και πέρα, ο καθένας κάνει ότι καλύτερο μπορεί ή ότι τον βολεύει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...