karib Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Παιδια θελω να αγοράσω κλιματιστικό. Πρόκειται για κάπως ιδιαίτερη περίπτωση. Ξερει κανεις κανενα ελληνικο forum να ασχολειται με τετοια θεματα, ωστε να κανω τις ερωτησεις μου, να ακουσω εμπειριες αλλων κλπ?
karib Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Ελα παιδια και έχουν ανέβει οι θερμοκρασίες... Υποθετω εχει σχεση με τεχνικα ή καταναλωτικά θέματα.
gv Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Παιδια θελω να αγοράσω κλιματιστικό. Πρόκειται για κάπως ιδιαίτερη περίπτωση. Ξερει κανεις κανενα ελληνικο forum να ασχολειται με τετοια θεματα' date=' ωστε να κανω τις ερωτησεις μου, να ακουσω εμπειριες αλλων κλπ?[/quote'] ti akrivos zitas kai gia poia "eidiki" efarmogi ?
karib Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Θελω να συζητησω για standalone a/c (οχι αυτα που τα βιδωνεις σε τοιχο) σαν αυτα που εχει λανσαρει η delonghi. Εχω χαθει και δεν ξερω ουτε τι ειναι καλο ουτε τι αποφαση να παρω. Τωρα οσον αφορα τη συζητηση με πωλητες ...απλα εχω καει. Καμια ιδεα
rebel2000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Apo ta liga pou kserw... Gia na doulepsei to mhxanhma thelei to eswteriko kai to ekswteriko esy legontas standalone den polukatalava ti enoeis....an pantws enoeis kati mparoufes pou einai to mesa kai to eksw san eniaio paketo tha sou lega na tis apofugeis giati meta apo ligo kairo spane oi swlhnes pou ta sundeoun kai genika den einai kai oti kalutero.... vale ena kanoniko na hsuxaseis....exoun pesei kai oi times tous ton teleutaio kairo...
karib Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Ισως καταφθασει κανενας Mod και μας πει οτι το θεμα ειναι ασχετο, γι αυτο ζητησα να με παραπεμψετε αν ξερετε σε καποιο αλλο site. Τωρα σκεφτομαι: να ρωτήσω εδω ή να μη ρωτήσω? Παντως εννοώ αυτα τα ενιαία κομματια με τα ροδακια που τα πας σε οποιο δωματιο θες. Τα επομενα χρονια με περιμενουν μετακομισεις κι ελεγα μηπως βολευομουν με αυτα και να μην κανω συνεχεια εγκαταστάσεις.
Tipos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Αυτά που λες με τα ροδάκια είναι απάτη. Για να δουλέψει ένα A/C πρέπει να μπορεί να βγάζει τον ζεστό αέρα έξω από το δωμάτιο το οποίο καλείται να ψύξη. Αυτό επιτυγχάνετε με ένα σωλήνα 15-20 cm, ο οποίος πρέπει να βγαίνει έξω από το δωμάτιο, το οποίο σημαίνει μισό ανοικτή πόρτα (για να περάσει ο σωλήνας έξω), και έτσι από το υπόλοιπο άνοιγμα της πόρτας να φεύγει η ψύξη. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα A/C σε split μορφή να περάσεις της σωλήνες και καλώδια που χρειάζονται για να ενωθούν μεταξύ τους, και να έχεις όλο αυτό το σύστημα σαν φορητό, δηλαδή να μην κάνεις εγκατάσταση στερεώματος, αλλά να το έχεις απλός σε μια γωνιά ώστε όταν έλθει η ώρα της μετακόμισης το αρπάζεις και φεύγεις. Βέβαια πάλι θα έχεις της σωλήνες που ενώνουν τις δύο μονάδες αλλά τουλάχιστον μπορείς να τις διαμορφώσεις έτσι ώστε να καταλαμβάνουν μόνο 2-3 cm ώστε η πόρτα να μην έχει μεγάλο άνοιγμα, και φυσικά θα έχεις πολλή περισσότερη απόδοση και μικρότερο κόστος αγοράς.
karib Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα A/C σε split μορφή να περάσεις της σωλήνες και καλώδια που χρειάζονται για να ενωθούν μεταξύ τους, και να έχεις όλο αυτό το σύστημα σαν φορητό, δηλαδή να μην κάνεις εγκατάσταση στερεώματος, αλλά να το έχεις απλός σε μια γωνιά ώστε όταν έλθει η ώρα της μετακόμισης το αρπάζεις και φεύγεις. Eννοείς να αφησω μισο-ανοιχτη την πορτα για να περασουν τα καλωδια προς το μπαλκονι και την μονάδα να την αποθέσω κάπου μες το δωμάτιο? Μπορώ να το κανω αυτο? Αν ναι, ίσως είναι μια λύση.
ALEXANDER! Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2004 den kanoume emeis ena forum gia ta a/c ? fantazomai oti mporoume na to kanoume kai ayto..
rebel2000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2004 Efoson apofasiseis na valeis kanoniko(split) to na ta sundeseis apla kai na mh to sterewseis de to thewrw kalh idea giati.... To eswteriko einai sxediasmeno na mpainei ston toixo esy pou tha to xeis??sto patwma??ektos kai an pareis dapedou... Oi swlhnes epeidh einai apo xalko meta apo ligo kairo sklhrainoun kai xanoun thn elastikotita tous me apotelesma na mh mporeis na tous lugiseis kai na xeis kai ton kindino na tous spaseis...ase pou tha xeis kai th porta monimos anoixth... Mia trupoula einai mh anhsuxeis valto kanonika na mhn exeis kai provlimata suntonismou.. Ase pou otan xreiastei na to valeis allou einai sxedon sigouro oti oi palies swlhnes tha pane gia petama kai tha thelei kainouria ulika..ara de kerdizeis kai tpt...
bomag Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Σας παρακαλω εχω χασει το τηλεχειρηστιριο από το κλιματιστικο airwell mqdelo::UNIT EVAP ML 9 REV. TYPE: 8351 S\N 52685974 Η εξωτερικη μοναδα είναι A.C.E MODELO: CUE 9000 REV και s/n 13793833 μπορειται να με ενημερωσετε ποιο τηλεχειρηστιριο κανει .Περιμενω απαντησης σας ευχαριστω.
arisgev Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 εδω ο ειδικος στα κλιματιστικα λοιπον ασ αρχισοθυμε με το προτο θεμα... λοιπον αυτα τα φοριτα που λες της delongi δεν θα σου κανουνε δουλεια στο σπιτι.. τωρα για το πως να επειλεξεισ κλιματιστικο εχω ενα δικο μου βλογγερ και υα γραφω ολα εκει μπες και διαωασε θα σου λθγοθν ολες οι αποριες που εχεις... μπες ακριβος εδω http://superklimatismos.blogspot.com/'>http://superklimatismos.blogspot.com/ και αν εχεις απορια ασε μου μινιμα στο βλογγερ και θα σου απαντισω... ---------- Προσθήκη στις 23:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:58 ---------- Παιδια θελω να αγοράσω κλιματιστικό. Πρόκειται για κάπως ιδιαίτερη περίπτωση. Ξερει κανεις κανενα ελληνικο forum να ασχολειται με τετοια θεματα, ωστε να κανω τις ερωτησεις μου, να ακουσω εμπειριες αλλων κλπ? ελα αγορινα εδω ο ιδικος οχι αυτα τα φοριτα δεν θα σου κανουνε δουλεια και δεν ειναι καλα.. μπες εδω στο μπλογγερ μου και διαβασε θα σου λιθουνε ολες οι αποριες τωρα αμα εχεις απορια ασε μην στο μπλογγερ και θα σου απαντισω http://superklimatismos.blogspot.com/ ---------- Προσθήκη στις 23:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:02 ---------- Σας παρακαλω εχω χασει το τηλεχειρηστιριο από το κλιματιστικο airwell mqdelo::UNIT EVAP ML 9 REV. TYPE: 8351 S\N 52685974 Η εξωτερικη μοναδα είναι A.C.E MODELO: CUE 9000 REV και s/n 13793833 μπορειται να με ενημερωσετε ποιο τηλεχειρηστιριο κανει .Περιμενω απαντησης σας ευχαριστω. τι μαρκα ειναι δεν μας ειπες..?http://superklimatismos.blogspot.com/
antonl Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δε μας είπες σε ποιο site μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για κλιματιστικά. Επίσης ο OP άνοιξε το thread πριν 6 χρόνια κι είναι banned εδώ και κάμποσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.