Προς το περιεχόμενο

Reebok up to 60%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στην Puma είχε πράγμα. Και αν γραφτείς στο newsletter τους έχει επιπλέον -20% (παρόλο που έγραφε ότι η έκπτωση δεν αφορά εκπτωτικά στο καλάθι τα αφαιρεί κανονικά).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά τα ριμάδια τα classic leather vector...να τα έβρισκα σε 43...κ τι στο κόσμο!

Σε ορισμένα προϊόντα έχει πραγματικά καλές τιμές.

Τα συνηθισμένα νούμερα μεγέθη (του μέσου όρου δλδ) πραγματικά έχουν πετάξει μακριά δυστυχώς.

Κατά ένα ανεξήγητο τρόπο/λόγο έχω χαρεί τα Reebok πολύ περισσότερο απο τα προϊόντα των Nike / Adidas (θυγατρική της πλέον) κ σίγουρα μου έχουν αντέξει το ίδιο καλά σε βάθος χρόνου.

Σε μένα, δεν είναι τόσο υποτιμημένα, όσο επικρατεί στην αγορά 

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Αυτά τα ριμάδια τα classic leather vector...να τα έβρισκα σε 43...κ τι στο κόσμο!

Σε ορισμένα προϊόντα έχει πραγματικά καλές τιμές.

Τα συνηθισμένα νούμερα μεγέθη (του μέσου όρου δλδ) πραγματικά έχουν πετάξει μακριά δυστυχώς.

Κατά ένα ανεξήγητο τρόπο έχω χαρεί τα Reebok πολύ περισσότερο απο τα προϊόντα των Nike / Adidas (θυγατρική της πλέον) κ σίγουρα μου έχουν αντέξει το ίδιο καλά σε βάθος χρόνου.

Σε μένα, δεν είναι τόσο υποτιμημένα, όσο επικρατεί στην αγορά 

Και εγώ. (Πλέον έφυγε από την Adidas και είναι US Company, κάτι που προσωπικά προτιμώ). 

Όχι δεν είναι καθόλου κακά. Αντιθέτως, έχει δυνατά μοντέλα και ποιότητα σε κάποια κομμάτια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θεωρώ ότι είναι υποτιμημένα στην κοινή γνώμη πάντως, τουλάχιστον αυτό αποκομίζω εγώ.

Edit Στα νούμερα για παπούτσια πως είναι; Adidas Nike φοράω 46. Βλέπω στον οδηγό μεγαλύτερες διαστάσεις για τα ίδια νούμερα.

Επεξ/σία από djuan1988
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Edit Στα νούμερα για παπούτσια πως είναι; Adidas Nike φοράω 46. Βλέπω στον οδηγό μεγαλύτερες διαστάσεις για τα ίδια νούμερα.

Εγώ φοράω nike adidas 43 και τα Reebok τα έχω 42,5. Είναι ανάλογα το περιθώριο που έχεις στο κάθε παπούτσι, το 43 πχ στα adidas που είναι πολύ άνετο οπότε με έπαιρνε η αλλαγή προς τα κάτω. Αν σου είναι ψιλοστενα τα 46, προτίμησε το ίδιο νουμερο.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, cosmosgrsubs είπε

Και στην Puma είχε πράγμα. Και αν γραφτείς στο newsletter τους έχει επιπλέον -20% (παρόλο που έγραφε ότι η έκπτωση δεν αφορά εκπτωτικά στο καλάθι τα αφαιρεί κανονικά).

Έχεις κάποιο λινκ; puma.gr είναι; 

Δημοσ.

Επειδή μπαίνω και αγοράζω αρκετά από Reebok. Είναι τα ίδια προϊόντα ίδιες εκπτώσεις που κάνουν συχνά πυκνά. Τπτ το ιδιαίτερο. Και φυσικά είναι up to 60

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...