Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα θέμα με το Viber που δημιούργησε εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα στην σχέση μου. Έχω να μπω στην εφαρμογή περίπου μια εβδομάδα καθώς δεν την χρησιμοποιώ και πολύ. Πριν 3 μέρες ο σύντροφος μου είπε ότι με είδε σε σύνδεση ή ενεργή πριν απο Χ λεπτά σε χρόνους που εγώ κοιμόμουν. Του είπα ότι δεν εχω μπει εδω και μέρες και το θέμα έληξε εκεί. Χθες και ενώ είχε προηγηθεί το περασμένο βράδυ μια συνηθισμένη μεταξύ των ζευγαριών διαφωνία μου είπε ότι με είδε σε σύνδεση ή ενεργής πριν απο Χ λεπτά τουλάχιστον 5-6 φορές από το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Φυσικά καυγαδίσαμε και μου ζήτησε να χωρίσουμε γιατί ευλόγως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν μπήκα στην εφαρμογή και ότι δεν μπορεί αυτό να είναι κάτι άλλο τόσες φορές που έχει συμβεί ειδικά κιόλας μετά από τον καυγά μας, καθώς το viber "λέει πάντα την αλήθεια" κατά την άποψη του. Η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω όντως να μπω σχεδόν μια εβδομάδα. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχω μπει. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει αν γνωρίζει τι μπορεί να συμβαίνει? Αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπώ όσο τίποτα στον κόσμο και θα ήταν άδικο να τον χάσω χωρίς να φταίω. Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Αληθεια τώρα;Ξύλωσε το αν είναι να σου χαλάσει την σχέση.Ξενοκοιτάς και εσύ ε; Το έχεις και σε άλλη συσκευη το viber;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αληθεια τώρα;Ξύλωσε το αν είναι να σου χαλάσει την σχέση.Ξενοκοιτάς και εσύ ε; Το έχεις και σε άλλη συσκευη το viber; Αν ξενοκοιτουσα πιστεύεις ότι θα έγραφα στο forum για να μάθω τι στο καλο συμβαινει; θα ήξερα ήδη την απάντηση. Όχι μόνο στο κινητό μου το εχω
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Tragoulis είπε Αν ξενοκοιτουσα πιστεύεις ότι θα έγραφα στο forum για να μάθω τι στο καλο συμβαινει; θα ήξερα ήδη την απάντηση. Όχι μόνο στο κινητό μου το εχω Μπορεί να έχεις δώσει άλλες αφορμές και έχεις χάσει την εμπιστοσύνη του. Απο την πρωτη στιγμή επρεπε να το έχεις βάλει να μην δείχνει το στατους σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μπορεί να έχεις δώσει άλλες αφορμές και έχεις χάσει την εμπιστοσύνη του. Απο την πρωτη στιγμή επρεπε να το έχεις βάλει να μην δείχνει το στατους σου. Δεν είμαι από τους ανθρωπους που κρυβονται, εξαφανίζουν στάτους κλπ ακριβώς γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι πόσο μάλλον όταν έχω μια σοβαρή σχέση. Το ζητούμενο όμως δεν είναι αυτό αλλά το τι μπορεί να συμβαίνει με το viber και μου δημιούργησε αυτό το εξαιρετικά σοβαρό για μένα θεμα Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από Tragoulis
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Tragoulis είπε Δεν είμαι από τους που κρυβονται, εξαφανίζουν στάτους κλπ ακριβώς γιατί δεν έχω να κρύψω κάτι πόσο μάλλον όταν έχω μια σοβαρή σχέση. Το ζητούμενο όμως δεν είναι αυτό αλλά το τι μπορεί να συμβαίνει με το viber και μου δημιούργησε αυτό το εξαιρετικά σοβαρό για μένα θεμα απο τις πιο κακογραμμένες εφαρμογές,πίνει με το μπουρι την μπαταρία,ανεβάζει θερμοκρασία στο κινητό,κολλάει πολύ ευκολα.Πέτα το.Το στάτους δείχνει συχνά άλλα αντι άλλων. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε απο τις πιο κακογραμμένες εφαρμογές,πίνει με το μπουρι την μπαταρία,ανεβάζει θερμοκρασία στο κινητό,κολλάει πολύ ευκολα.Πέτα το.Το στάτους δείχνει συχνά άλλα αντι άλλων. Άρα όντως έχω δίκιο που από πάντα υποστήριζα ότι δεν είναι αξιόπιστο αναφορικά με το στατους. Σ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Tragoulis είπε Άρα όντως έχω δίκιο που από πάντα υποστήριζα ότι δεν είναι αξιόπιστο αναφορικά με το στατους. Σ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Ναι δείξε του το ποστ μου ,είμαι ειδικός στο viber.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Ρε κατι προβλήματα, σεταρισε το viber να μην βλεπει κανείς οτι εισαι σε συνδεση και τέλος. Ή εναλλακτικά χωρισε τον
dtk-386 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Tragoulis είπε Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα θέμα με το Viber που δημιούργησε εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα στην σχέση μου. Έχω να μπω στην εφαρμογή περίπου μια εβδομάδα καθώς δεν την χρησιμοποιώ και πολύ. Πριν 3 μέρες ο σύντροφος μου είπε ότι με είδε σε σύνδεση ή ενεργή πριν απο Χ λεπτά σε χρόνους που εγώ κοιμόμουν. Του είπα ότι δεν εχω μπει εδω και μέρες και το θέμα έληξε εκεί. Χθες και ενώ είχε προηγηθεί το περασμένο βράδυ μια συνηθισμένη μεταξύ των ζευγαριών διαφωνία μου είπε ότι με είδε σε σύνδεση ή ενεργής πριν απο Χ λεπτά τουλάχιστον 5-6 φορές από το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Φυσικά καυγαδίσαμε και μου ζήτησε να χωρίσουμε γιατί ευλόγως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν μπήκα στην εφαρμογή και ότι δεν μπορεί αυτό να είναι κάτι άλλο τόσες φορές που έχει συμβεί ειδικά κιόλας μετά από τον καυγά μας, καθώς το viber "λέει πάντα την αλήθεια" κατά την άποψη του. Η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω όντως να μπω σχεδόν μια εβδομάδα. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχω μπει. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει αν γνωρίζει τι μπορεί να συμβαίνει? Αυτόν τον άνθρωπο τον αγαπώ όσο τίποτα στον κόσμο και θα ήταν άδικο να τον χάσω χωρίς να φταίω. Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... Χωρίς παρεξήγηση αλλά διαβάζοντάς το ήταν λες και έβλεπα κάποιο σενάριο από τις Οικογενειακές Ιστορίες. 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε απο τις πιο κακογραμμένες εφαρμογές,πίνει με το μπουρι την μπαταρία,ανεβάζει θερμοκρασία στο κινητό,κολλάει πολύ ευκολα.Πέτα το.Το στάτους δείχνει συχνά άλλα αντι άλλων. το πέτα το είναι σχετικό όταν το 90% των ελλήνων συνεννοείται με Viber.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Χωρίς παρεξήγηση αλλά διαβάζοντάς το ήταν λες και έβλεπα κάποιο σενάριο από τις Οικογενειακές Ιστορίες. το πέτα το είναι σχετικό όταν το 90% των ελλήνων συνεννοείται με Viber. Απο το να χωρίσει με τον σύντροφο του καλύτερα να μην το έχει.
Λύση fearless Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Tragoulis είπε ενεργή πριν απο Χ λεπτά σε χρόνους που εγώ κοιμόμουν Συμβαίνει συχνα αυτο με την λαθος συνδεση στο viber.
HateMe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Ισχύει αυτό με το viber. Την επόμενη φορά που θα γίνει, ζήτα του να βγάλει screenshot και να στο δείξει κιόλας, γιατί μπορεί απλά να θέλει να σε ξεφορτωθεί και να τα λέει αυτά 💩
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Επίσης δεν θυμαμαι αλλα νομιζω μπορεις να το βαλεις να μην δουλευει στο παρασκηνιο και επισης μπορεις να κανεις εξαναγκαστική διακοπη πριν την πεσεις. Συμβουλη ασχετη με το θεμα . Αν ειναι τοσο ζηλιαρα και ζαλαει τα αυτονοητα αστην να παει στην ευχή του θεου και μαλλον θα με ευχαριστείς στο μελλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα