Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, filipprin είπε Τωρα οσο για τον αλλο που συγκρινει τα ΜΜΜ του βερολινου με την Ελλαδα τι να πω....... Δεν σύγκρινε κανένας τα ΜΜΜ του Βερολίνου με αυτά της Ελλάδας,αλλά τον αριθμό των ι.χ. αυτοκινήτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Για αυτό ακριβώς το έγραψα. Αν δεν έχεις να φας να πληρώσεις ρεύμα κτλ δεν ασχολείσαι με αμάξια. Αναγκαστικά ΜΜΜ. Όπως και όσοι δεν έχουν για ιδιωτική ασφάλεια υγείας τρέχουν στα δημόσια νοσοκομεία με τις αναμονες. μμμ πολλοί δεν μπαίνουν για τους λογους που προανέφερα........ εγώ και ας εχω μηχανη και αυτοκίνητο στο κέντρο δεν έχει πάρκινγκ και όταν βρέχει πάω με τα πόδια κάτω από την βροχή αλλά στο λεωφορείο της θεσσαλονικης δεν θα μπω (καλύτερα βρεγμένος πάρα στην φυλακή) 3 ώρες πριν, filipprin είπε Οταν θελω Ηλιουπολη μαρουσι μιαμιση ωρα παρεα με την σαρα και την μαρα διπλα μου φυσικα και θα παρω αυτοκινητο καταπιεζοντας άλλες αναγκες μου.Τωρα οσο για τον αλλο που συγκρινει τα ΜΜΜ του βερολινου με την Ελλαδα τι να πω....... την ποσότητα συγκρίνω το παράπονο ειναι στην ποιότητα και συγκεκριμένα στον κόσμο και στο πώς φέρεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Πρόσφατα έφαγα κλήση γιατί παρκάρισα πολύ κοντά στην είσοδο πάρκινγκ γείτονα. Δεκτό το λάθος μου, αλλά στην συγκεκριμένη θέση στον δρόμο και πολύ κοντά στην είσοδο του πάρκινγκ παρκάρει ο γείτονας, όχι μέσα στον πάρκινγκ του αλλά στον δρόμο. Θα ήμουν κακός εάν κάθε μέρα καλούσα την τροχαία να τον γράψει για την παράβαση …….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις