Basilhs23___ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, kremidi είπε όχι ασφάλεια δεν έχει, το βγάζει κενό, έτσι βγάζει και μια μηχανή του αδελφού μου που είναι παρατημένη και κτεο νομίζω δεν έχει λήξει, είναι το ροζ μάλλον φέτος ληγει... Ναι ρε σου λέω οργανωμένοι πλέον, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, εντωμεταξύ μιλάμε είναι σάπιο παντού.... Αν είναι κενό στην ασφάλεια αλλά εν κινήσει. Πάρε τηλ. την τροχαία και πες τους και καλά ένα αμάξι με χρώμα τάδε και αριθμό πινακίδας τάδε έχει κλείσει γκαράζ πολυκατοικίας. Θα έρθουν θα δουν ότι δεν στέκει η παράβαση αλλά θα ελέγξουν τον αριθμό της πινακίδας. Θα φάει πρόστιμο ανασφαλιστου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Να νοικιάσεις γκαραζ ξαι να μην ασχολείσαι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Να νοικιάσεις γκαραζ ξαι να μην ασχολείσαι κοίτα είναι μια λύση αλλά δεν γίνεται φίλε να με αναγκάζει ο οποιοσδήποτε να πληρώσω γκαράζ γιατί αυτός είναι αυθαίρετος. Σε κάθε περίπτωση δεν είμαι εγώ αυτός που δημιουργεί το πρόβλημα. Αν αναφέρεσαι σε εμένα βέβαια και όχι στο παιδί που άνοιξε το νήμα και τον έχω εκτοπίσει ομολογουμένως.... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από kremidi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, MasxalisTerzis είπε Καλησπέρα σε όλους,στην γειτονιά που κατοικώ,στην απέναντι πολυκατοικία υπάρχει ένα τριώροφο με μια οικογένεια, η οποίοι έχουν στην κατοχή τους 4 αυτοκίνητα. Εκτός του ότι καπαρώνουνε θέσεις ο ένας για τον άλλον. Έχουν αναδιαμορφώσει όλο το κράσπεδο να έχει κλίση, και έχουν βάλει παντού ταμπελάκια P από χρωματοπωλείο,χωρίς να αναγράφει αριθμό άδειας πάνω, καθώς δεν υπάρχει πάρκινγκ και είναι απλά πεζοδρόμιο. Τοποθετούν κώνους κτλ κτλ. Το ζήτημα είναι ότι τον τελευταίο καιρό επειδή έχουν ανοίξει beef με όλη την γειτονιά. Πήραν μια σακαράκα και την έχουν βάλει πάνω σε όλο το πεζόδρομιο. Ενημέρωσα αστυνομία,ήρθαν,τράβηξαν πέντε φωτογραφίες και έφυγαν. Υπάρχει κάποιος να γνωρίζει τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μπερδεμένα τα λες. Αν κατάλαβα καλά,αφήνουν τα αμάξια πάνω στο πεζοδρόμιο,που απαγορεύεται και έχουν κάνει κάτι σαν ράμπα στο κράσπεδο.Τι εννοείς αναδιαμορφωσαν το κράσπεδο ώστε να έχει κλίση;;; Αν τα αφήνουν σε δημόσιο δρόμο,όπου επιτρέπεται να παρκάρουν τότε έχουν το δικαίωμα.Αλλά γιατί να κάνουν τη ράμπα. Τελος,τη σακαράκα για ποιο λόγο την έβαλαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, MasxalisTerzis είπε Καλησπέρα σε όλους,στην γειτονιά που κατοικώ,στην απέναντι πολυκατοικία υπάρχει ένα τριώροφο με μια οικογένεια, η οποίοι έχουν στην κατοχή τους 4 αυτοκίνητα. Εκτός του ότι καπαρώνουνε θέσεις ο ένας για τον άλλον. Έχουν αναδιαμορφώσει όλο το κράσπεδο να έχει κλίση, και έχουν βάλει παντού ταμπελάκια P από χρωματοπωλείο,χωρίς να αναγράφει αριθμό άδειας πάνω, καθώς δεν υπάρχει πάρκινγκ και είναι απλά πεζοδρόμιο. Τοποθετούν κώνους κτλ κτλ. Το ζήτημα είναι ότι τον τελευταίο καιρό επειδή έχουν ανοίξει beef με όλη την γειτονιά. Πήραν μια σακαράκα και την έχουν βάλει πάνω σε όλο το πεζόδρομιο. Ενημέρωσα αστυνομία,ήρθαν,τράβηξαν πέντε φωτογραφίες και έφυγαν. Υπάρχει κάποιος να γνωρίζει τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πάμε γρηγορα γρήγορα: Μοναδική νόμιμη λύση πρόσβασης είναι ο υποβιβασμός τους πεζοδρομίου. Χρειάζεται άδεια απο την πολεοδομία αυτή η εργασία, όπως κ η έγκριση για την φτιάξεις Οι θέσεις στάθμευσης χρειάζονται άδεια. Δεν μπορείς να έχεις θέσεις χωρίς άδεια σε οικοδομή. Το μήκος της εισόδου των θέσεων στάθμευσης είναι συγκεκριμένο. Δηλαδή: Σε κάθε κτίριο που προβλέπεται χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων η πρόσβαση σ' αυτόν πρέπει να επιτυγχάνεται με είσοδο - έξοδο πλάτους τουλάχιστον 2,25 μ. Το άθροισμα των ανοιγμάτων εισόδων - εξόδων των χώρων στάθμευσης σε κάθε πρόσωπο του οικοπέδου, δεν μπορεί να υπερβαίνει το ήμισυ του μήκους του προσώπου, το οποίο πάντως δύναται να φθάνει τα 6μ. εάν το προκύπτον άθροισμα είναι μικρότερο από τον αριθμό αυτόν. Κατ' εξαίρεση και ύστερα από έγκριση της αρμόδιας Επιτροπής Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου (ΕΠΑΕ), το ανωτέρω άθροισμα μπορεί να είναι μεγαλύτερο, όταν τούτο επιβάλλεται για λόγους κτιριοδομικής διαμόρφωσης του κτιρίου ή κυκλοφοριακούς λόγους». Αν κάποιος παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο, απλά παίρνεις την αστυνομία και έρχεται κ τον γράφει. Αν ο δήμος σου έχει την εφαρμογή Novoville, βγαζεις φωτο, τη στέλνεις κ έρχονται. 1 δευτερόλεπτο υπόθεση. Το ότι πιάνουν θέσεις και αλλάζουν θέσεις με τα αυτοκίνητα στο δρόμο, είναι νόμιμο εφόσον έχουν πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας. Ανήθικο ίσως ειναι. Νομιμο όμως ειναι. Για εμένα προσωπικά όσους ανεβαίνουν πεζοδρόμια έστω κ 1sec , πρέπει να τους τσακίσουν. Υποχρεώνουν ΑΜΕΑ, μωρά και ανθρώπους 3ης ηλικίας να βγαίνουν στο δρόμο και την κίνηση με κίνδυνο της ζωής τους. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από sphinxgr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, kremidi είπε κοίτα είναι μια λύση αλλά δεν γίνεται φίλε να με αναγκάζει ο οποιοσδήποτε να πληρώσω γκαράζ γιατί αυτός είναι αυθαίρετος. Σε κάθε περίπτωση δεν είμαι εγώ αυτός που δημιουργεί το πρόβλημα. Αν αναφέρεσαι σε εμένα βέβαια και όχι στο παιδί που άνοιξε το νήμα και τον έχω εκτοπίσει ομολογουμένως.... Κάτι παρόμοιο είχε γίνει πριν χρόνια κοντά στη γειτονιά μου,παρατημένο αμάξι χωρίς πινακίδες.Το έβλεπα κανα 4μηνο έτσι,περνούσα από εκεί επειδή πήγαινα για περπάτημα,μετά έβαλαν αυτοκόλλητο να μετακινηθεί εντός 3 μηνών.Τελικά το πήραν μετά από κανα 6μηνο,δεν ξέρω ποιος. 1 λεπτό πριν, sphinxgr είπε Για εμένα προσωπικά όσους ανεβαίνουν πεζοδρόμια έστω κ 1sec , πρέπει να τους τσακίσουν. Υποχρεώνουν ΑΜΕΑ, μωρά και ανθρώπους 3ης ηλικίας να βγαίνουν στο δρόμο και την κίνηση με κίνδυνο της ζωής τους. Στην Ελλάδα δυστηχως αυτό είναι το κανονικό.Το βλέπεις παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, jmmys είπε Στην Ελλάδα δυστηχως αυτό είναι το κανονικό.Το βλέπεις παντού. Και όχι μόνο αυτό αλλά άμα πας και πεις τίποτα σε παραβάτη η οδηγό που ενοχλεί τρως βρισίδι, μπορεί και ξύλο. Οπότε δεν κάνεις τίποτα αν δεν έχεις όρεξη να πλακωθείς και το μόνο που μένει είναι η ειδοποίηση των αρχών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Πω ρε παιδιά.. Πόσες τέτοιες ιστορίες ακόμα? Γιατί σε κάθε γειτονιά να υπάρχει και ένας τέτοιος? Πφφ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 ερώτηση μια θεση επιασε η οτι υπάρχει και δεν υπαρχει στην γειτονιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AntonisKo είπε Πω ρε παιδιά.. Πόσες τέτοιες ιστορίες ακόμα? Γιατί σε κάθε γειτονιά να υπάρχει και ένας τέτοιος? Πφφ... γιατί δεν ισχύει κανένας νόμος στην χώρα μας φίλε είναι όλοι προαιρετικοί. Εδώ στην περιοχή που μένω, έχει νησίδα μεταξύ των ρευμάτων του δρόμου, στα πεζοδρόμια της νησίδας λοιπόν παρκάρουν καθημερινά εδώ και χρόνια παντού είναι αδύνατον να περπατήσει πεζός, ε χτες είδα βάλανε ταινία (κορδέλα) με ειδοποιητήρια ότι θα γίνει ασφαλτόστρωση ώστε να μην παρκάρουν για μια συγκεκριμένη ημέρα, βάλανε και στα πεζοδρόμια!!!!! είναι γελοίο λέμε, περνάς και βλέπεις επάνω στο πεζοδρόμιο ειδοποίηση του εργολάβου "μην παρκάρετε την χχ του μηνός γιατί θα γίνουν έργα.".... τραγέλαφος Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από kremidi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk9 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, MasxalisTerzis είπε Καλησπέρα σε όλους,στην γειτονιά που κατοικώ,στην απέναντι πολυκατοικία υπάρχει ένα τριώροφο με μια οικογένεια, η οποίοι έχουν στην κατοχή τους 4 αυτοκίνητα. Εκτός του ότι καπαρώνουνε θέσεις ο ένας για τον άλλον. Έχουν αναδιαμορφώσει όλο το κράσπεδο να έχει κλίση, και έχουν βάλει παντού ταμπελάκια P από χρωματοπωλείο,χωρίς να αναγράφει αριθμό άδειας πάνω, καθώς δεν υπάρχει πάρκινγκ και είναι απλά πεζοδρόμιο. Τοποθετούν κώνους κτλ κτλ. Το ζήτημα είναι ότι τον τελευταίο καιρό επειδή έχουν ανοίξει beef με όλη την γειτονιά. Πήραν μια σακαράκα και την έχουν βάλει πάνω σε όλο το πεζόδρομιο. Ενημέρωσα αστυνομία,ήρθαν,τράβηξαν πέντε φωτογραφίες και έφυγαν. Υπάρχει κάποιος να γνωρίζει τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πολεοδομία για τις ράμπες στα κράσπεδα και πες του χαιρετίσματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, GodzillaCover είπε Άρα κάθεται και πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια για να καβατζώνει τις θέσεις; Μπράβο αφοσίωση… Το gov δε δειχνει αν εχουν πληρωθει τελη κυκλοφοριας. Το σε κινηση/ακινησια αφορα το πως ειναι δηλωμενο απο τον ιδιοκτητη. Ακινησια σημαινει οτι εχει αφαιρεσει τις πινακιδες κι εχει κανει σχετικη δηλωση ακινησιας. Και κινηση σημαινει το αναποδο. Δε σημαινει ομως οτι οποιος το εχει δηλωμενο σε κινηση, εξοφλει και τελη…Ειδικα αν το βλεπεις μη ασφαλισμενο στο gov, μαλλον πιστολιασμενα και τα τελη θα εχει, Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, kremidi είπε γιατί δεν ισχύει κανένας νόμος στην χώρα μας φίλε είναι όλοι προαιρετικοί. Εδώ στην περιοχή που μένω, έχει νησίδα μεταξύ των ρευμάτων του δρόμου, στα πεζοδρόμια της νησίδας λοιπόν παρκάρουν καθημερινά εδώ και χρόνια παντού είναι αδύνατον να περπατήσει πεζός, ε χτες είδα βάλανε ταινία (κορδέλα) με ειδοποιητήρια ότι θα γίνει ασφαλτόστρωση ώστε να μην παρκάρουν για μια συγκεκριμένη ημέρα, βάλανε και στα πεζοδρόμια!!!!! είναι γελοίο λέμε, περνάς και βλέπεις επάνω στο πεζοδρόμιο ειδοποίηση του εργολάβου "μην παρκάρετε την χχ του μηνός γιατί θα γίνουν έργα.".... τραγέλαφος Όπως τα λες, Αουγκαντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasxalisTerzis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Στις 25/11/2022 στις 5:03 ΜΜ, jmmys είπε Μπερδεμένα τα λες. Αν κατάλαβα καλά,αφήνουν τα αμάξια πάνω στο πεζοδρόμιο,που απαγορεύεται και έχουν κάνει κάτι σαν ράμπα στο κράσπεδο.Τι εννοείς αναδιαμορφωσαν το κράσπεδο ώστε να έχει κλίση;;; Αν τα αφήνουν σε δημόσιο δρόμο,όπου επιτρέπεται να παρκάρουν τότε έχουν το δικαίωμα.Αλλά γιατί να κάνουν τη ράμπα. Τελος,τη σακαράκα για ποιο λόγο την έβαλαν; Συγγνώμη για το μπέρδεμα ήταν η σύγχυση. Φίλε μου καλε, έχουν ρίξει λογικά τσιμέντο έτσι ώστε να έχει κλίση το πεζοδρόμιο, να φαίνεται σαν ράμπα. Η οποία ράμπα αν την δεις είναι εντελώς άκυρη. Γιατί δεν έχει κάποια πυλωτή η κάτι, είναι απλά ένα συνηθισμένο πεζοδρόμιο. Έχουν τοποθετήσει μια σακαράκα για να μην παρκάρει κανείς εκεί. Πιάνει δυο θεσεις στην ουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, MasxalisTerzis είπε Συγγνώμη για το μπέρδεμα ήταν η σύγχυση. Φίλε μου καλε, έχουν ρίξει λογικά τσιμέντο έτσι ώστε να έχει κλίση το πεζοδρόμιο, να φαίνεται σαν ράμπα. Η οποία ράμπα αν την δεις είναι εντελώς άκυρη. Γιατί δεν έχει κάποια πυλωτή η κάτι, είναι απλά ένα συνηθισμένο πεζοδρόμιο. Έχουν τοποθετήσει μια σακαράκα για να μην παρκάρει κανείς εκεί. Πιάνει δυο θεσεις στην ουσία. ερώτηση.... στο σύνολο ποσες θέσεις έχουν "παρει" μια και βγαινει ενας μπαίνει άλλος? (νωμμιμο) η οτι υπαρχει και δεν υπαρχει εκει γυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις