MasxalisTerzis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους,στην γειτονιά που κατοικώ,στην απέναντι πολυκατοικία υπάρχει ένα τριώροφο με μια οικογένεια, η οποίοι έχουν στην κατοχή τους 4 αυτοκίνητα. Εκτός του ότι καπαρώνουνε θέσεις ο ένας για τον άλλον. Έχουν αναδιαμορφώσει όλο το κράσπεδο να έχει κλίση, και έχουν βάλει παντού ταμπελάκια P από χρωματοπωλείο,χωρίς να αναγράφει αριθμό άδειας πάνω, καθώς δεν υπάρχει πάρκινγκ και είναι απλά πεζοδρόμιο. Τοποθετούν κώνους κτλ κτλ. Το ζήτημα είναι ότι τον τελευταίο καιρό επειδή έχουν ανοίξει beef με όλη την γειτονιά. Πήραν μια σακαράκα και την έχουν βάλει πάνω σε όλο το πεζόδρομιο. Ενημέρωσα αστυνομία,ήρθαν,τράβηξαν πέντε φωτογραφίες και έφυγαν. Υπάρχει κάποιος να γνωρίζει τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 πολεοδομία δημοτική αστυνομία να καταγράψουν τις παραβάσεις στο κράσπεδο με το τσιμέντο και τους κώνους. αυτά επώνυμα και μαζικά με τους γείτονες που άνοιξε το beef. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasxalisTerzis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Είναι στρατιωτικός. Όποτε έχω την εντύπωση πως ίσως η αστυνομία δεν τον έγραψε καν γιατί το είδε. Και πιστεύω πως γενικά εκεί επενδύει και εκμεταλλεύεται την κατάσταση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, δυσανασχετούν όλοι ακόμη και η δημοτική αστυνομία. Εμένα κάτω από το σπίτι μου έχουν φέρει μια σακαράκα αντίστοιχα ( με εντυπωσίασε που έκαναν το ίδιο και σε εσένα, πρόκειται για νέο τέχνασμα φαίνεται..) από τις 15 αυγούστου ( με οδική ) το παράτησαν και έφυγαν... πήρα, ξαναπήρα δημοτική στα Π@π@ρι@ τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, kremidi είπε δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, δυσανασχετούν όλοι ακόμη και η δημοτική αστυνομία. Εμένα κάτω από το σπίτι μου έχουν φέρει μια σακαράκα αντίστοιχα ( με εντυπωσίασε που έκαναν το ίδιο και σε εσένα, πρόκειται για νέο τέχνασμα φαίνεται..) από τις 15 αυγούστου ( με οδική ) το παράτησαν και έφυγαν... πήρα, ξαναπήρα δημοτική στα Π@π@ρι@ τους... Ακολούθησε άλλη τακτική για κάτι τέτοια. Κάνε αναφορά στον δήμο για αμάξι παρατημένο. Θα περάσουν θα βάλουν αυτοκόλλητο αν δεν το πάρετε σε τόσες μέρες θα το πάρουμε με γερανό. Είτε θα το πάρουνε οι ιδιοκτήτες να το μετακινήσουν παραδίπλα είτε θα το πάρει ο γερανός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Ακολούθησε άλλη τακτική για κάτι τέτοια. Κάνε αναφορά στον δήμο για αμάξι παρατημένο. Θα περάσουν θα βάλουν αυτοκόλλητο αν δεν το πάρετε σε τόσες μέρες θα το πάρουμε με γερανό. Είτε θα το πάρουνε οι ιδιοκτήτες να το μετακινήσουν παραδίπλα είτε θα το πάρει ο γερανός. Το έκανα φίλε, δεν πέρασαν; δεν έβαλαν αυτοκόλλητο; δεν ξέρω πάντως ειλικρινά σου λέω τίποτε, εδώ περίμενα τρεις μήνες (15/11) για να κάνω καταγγελία που είναι "παρκαρισμένο" χωρίς να μετακινηθεί καθόλου πάπαλα πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, kremidi είπε Το έκανα φίλε, δεν πέρασαν; δεν έβαλαν αυτοκόλλητο; δεν ξέρω πάντως ειλικρινά σου λέω τίποτε, εδώ περίμενα τρεις μήνες (15/11) για να κάνω καταγγελία που είναι "παρκαρισμένο" χωρίς να μετακινηθεί καθόλου πάπαλα πάλι... Τι να πω. Μόνο με παράνομους τρόπους μπορείς να κάνεις κάτι αλλά ούτε στο συνιστώ ούτε θα πω κάτι παραπάνω. Αυτοί που έφεραν την σακαρακα μένουν κοντά και έχουν οπτική επαφή η είναι αλλού; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε Τι να πω. Μόνο με παράνομους τρόπους μπορείς να κάνεις κάτι αλλά ούτε στο συνιστώ ούτε θα πω κάτι παραπάνω. Αυτοί που έφεραν την σακαρακα μένουν κοντά και έχουν οπτική επαφή η είναι αλλού; βρωμάει η δουλειά φίλε, το φέρανε ανήμερα 15 Αυγούστου που δεν υπάρχει ψυχή, εγώ έτυχε να είμαι σπίτι, το παράτησαν έτσι ώστε να πιάνει 2-3 θέσεις παρκαρίσματος. Επίτηδες έγινε, δεν ξέρω τον λόγο αλλά είναι προφανές ότι έγινε επίτηδες, ίσως οι μαγαζάτορες την έκαναν... Το απογοητευτικό είναι η αδιαφορία των αρχών, ειλικρινά έχω μείνει άναυδος τίποτε κανείς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, kremidi είπε βρωμάει η δουλειά φίλε, το φέρανε ανήμερα 15 Αυγούστου που δεν υπάρχει ψυχή, εγώ έτυχε να είμαι σπίτι, το παράτησαν έτσι ώστε να πιάνει 2-3 θέσεις παρκαρίσματος. Επίτηδες έγινε, δεν ξέρω τον λόγο αλλά είναι προφανές ότι έγινε επίτηδες, ίσως οι μαγαζάτορες την έκαναν... Το απογοητευτικό είναι η αδιαφορία των αρχών, ειλικρινά έχω μείνει άναυδος τίποτε κανείς.. Καταγγελια καθε μερα.... μέχρι να βαρεθεις η να βαρεθουνε!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, kremidi είπε δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, δυσανασχετούν όλοι ακόμη και η δημοτική αστυνομία. Εμένα κάτω από το σπίτι μου έχουν φέρει μια σακαράκα αντίστοιχα ( με εντυπωσίασε που έκαναν το ίδιο και σε εσένα, πρόκειται για νέο τέχνασμα φαίνεται..) από τις 15 αυγούστου ( με οδική ) το παράτησαν και έφυγαν... πήρα, ξαναπήρα δημοτική στα Π@π@ρι@ τους... Έχει αριθμό κυκλοφορίας η σακαρακα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε Καταγγελια καθε μερα.... μέχρι να βαρεθεις η να βαρεθουνε!!! πήγα και είδα ένα αυτοκόλλητο επάνω στο εν λόγω αμάξι από ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων και σκέφτηκα να πάω εκεί και να τον παρακαλέσω να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη αλλά και πάλι είμαι διστακτικός. 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Έχει αριθμό κυκλοφορίας η σακαρακα? ναι, είναι τέχνασμα φίλε, σίγουρα παιδιά "κλέβω" το νήμα από το παιδί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, kremidi είπε πήγα και είδα ένα αυτοκόλλητο επάνω στο εν λόγω αμάξι από ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων και σκέφτηκα να πάω εκεί και να τον παρακαλέσω να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη αλλά και πάλι είμαι διστακτικός. ναι, είναι τέχνασμα φίλε, σίγουρα παιδιά "κλέβω" το νήμα από το παιδί.. Μπες εδώ και βάλε τον αριθμό της πινακίδας να δεις τι θα βγάλει. Έχει ενδιαφέρον, μπορεί να είναι και κλεμμένο. https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/metakineseis/opencar 15 Αυγούστου και σε αργίες η 3ημερα γίνονται όλες οι ματσακονιες με τα αμάξια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 σε κίνηση το βγάζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, kremidi είπε σε κίνηση το βγάζει.... Άρα κάθεται και πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια για να καβατζώνει τις θέσεις; Μπράβο αφοσίωση… 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Άρα κάθεται και πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια για να καβατζώνει τις θέσεις; Μπράβο αφοσίωση… όχι ασφάλεια δεν έχει, το βγάζει κενό, έτσι βγάζει και μια μηχανή του αδελφού μου που είναι παρατημένη και κτεο νομίζω δεν έχει λήξει, είναι το ροζ μάλλον φέτος ληγει... Ναι ρε σου λέω οργανωμένοι πλέον, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, εντωμεταξύ μιλάμε είναι σάπιο παντού.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις