Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, malachaskos είπε

Μόλις τσίμπησα 2. 

Ερώτηση: υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε να προσφέρει cloud storage και να μπορεί να αποθηκεύει εκεί τις καταγραφές;

*Κάποια οικονομική λύση 

προσφέρει cloud storage  δεν θυμαμαι ποσο χρεωνει

EYE4 app

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έλεγα να πάω σε hikvision η dahua αλλα ήθελε και τα 3 πλασια χρήματα, πήρα δυο κάμερες ελπίζω να μην έκανα πατάτα

Δημοσ.

Στο ρευμα μπαινει με τροφοδοτικο που εχει μεσα συνήθους τυπου usb καλωδιο (ενα πραγμα σαν τον φωτιστή του κινητου σας)
εχει εφαρμογη που μπορεις να την ρυθμίσεις πολυ ευκολα ακομα και να καταγραφει με κινηση για να μη καταναλωνει πολυ χορο στην καρτα. 
Οταν γεμισει η καρτα σβηνει απο τα παλια
μπορτειτε να κατεβασετε βιντεο απο την εφαρμογη στο κινητο σας, να αγορασετε cloud για να πηγαινουν εκει τα βιντεο
Δεν ειναι γενικα ασφαλες γιατι μπορει να σου παρουν την καμερα απο εξω και να παρουν και την μνημη... (εκτως αν εχεις cloud)

Ελπιζω να καλυψα απορίες που διαβασα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα σας γράψω σύντομα κάποια πράγματα γιατί βλέπω πολλές ερωτήσεις.

• Η παροχή ρευματος γίνεται...βάζοντας την κάμερα στην πριζα
  • Η καταγραφή γίνεται σε κάρτα. Ειναι γνωστό πως οι κάρτες δεν ειναι ο πιο σοβαρός τρόπος αποθηκευσης. Την βάζετε με τη γνώση ότι αν γίνει κάτι σοβαρό, μπορεί κ να μην μπορέσετε να δείτε τι έχει γραφει. Επίσης οι καρτες έχουν περιορισμένο χρόνο ζωης ανάλογα με το πόσες φορές γράφηκαν / σβήστηκαν 
  • Η προβολή γίνεται μεσω εφαρμογής και μέσω της εταιρίας στο Cloud. Μια χαρά δουλευει, αλλά υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο (βασικά είναι σίγουρο) ότι μερικές φορές δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε εξαιτιας του Cloud, ή θα υπάρχει καθηστερηση λιγων δευτερολέπτων στη live εικόνα. 
  • Είναι αδιάβροχη κ μια χαρά λειτουργεί κ σε εξωτερικό χώρο σε όλες τις συνθήκες. Αυτό ειναι ενα μεγάλο προτέρημα της. Βέβαια πρέπει να έχει παροχή ρευματος.
  • Φυσικά το Wi Fi δεν ειναι τρομερά αξιόπιστο
  • Τέλος αν κάποιος θέλει πολλές κάμερες και για σοβαρή χρήση, να δώσει λεφτα κ να πάρει καταγραφικό και κάμερες HikVision. Μην περιμένει απόλυτη αξιοπιστία με 30€. Τη δουλειά της την κάνει μια χαρά. Δεν ειναι όμως για εφαρμογές που θέλουν αξιοπιστια. 
  • Κυρίως η χρήση της ειναι να βλέπετε τι γίνεται live σε ενα χωρο μια στο τόσο. 

image.png.625e10969632621dab62f5226245ddf5.png 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2
Δημοσ.

μου εχει αφήσει ο ηλεκτρολόγος παροχή ρεύματος δηλαδή καλώδια θα μπορεσει να μπει με κάποιο τρόπο;

Δημοσ.

tp-link C310 ή 320 ειναι καλύτερες? ασχέτως τιμης. ξέρει κάποιος? την εχω πατησει με καμερα σκουπιδι once

Δημοσ.
1 ώρα πριν, emperor4her είπε

Καλα, γελατε! 🤣 αλλα αληθεια λεω!

Screenshot 2022-11-28 163511.jpg

πηρα δυο ηθελα αλλη μια αλλα να πω την αλήθεια φοβήθηκα μη φαω φολα. ξέρεις οτι ειναι καλες και πήρες τόσες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, someone- είπε

πηρα δυο ηθελα αλλη μια αλλα να πω την αλήθεια φοβήθηκα μη φαω φολα. ξέρεις οτι ειναι καλες και πήρες τόσες;

Γενικα εχω διαβασει καλα σχολια.. τωρα στην πραξη θα δουμε.. θελω να καλυψω αρκετο χωρο σε χωριο οποτε ειπα να τις δοκιμασω

Στις 25/11/2022 στις 2:47 ΜΜ, sphinxgr είπε

Την έχω. Εξαιρετική. Σε αυτη την τιμή είναι αχτύπητη. 

ο φιλος που την εχει παντως λεει οτι ειναι εξαιρετικη! αυτον θα κυνηγησουμε αν ειναι φολα! 🤣

(προφανως πλακα κανω) 

Επεξ/σία από emperor4her
Δημοσ.

Επανερχομαι, ηρθαν, δεν εχω κανει ακομη εγκατασταση γιατι δεν βρηκα χρονο ακομη!

λιγο που δοκιμασα την καμερα, εχει πολυ ωραια εικονα, και μεσα στο δωματιο με κλειστα τα παντα απο φωτα δειχνει εικονα.. ασπρομαυρη βεβαια αλλα εμεινα μλκας! μιλαμε για τερμα σκοταδι και εδειχνε εικονα με καλη λεπτομερεια! 

προς το παρον μονο καλα λογια εχω να πω!

• Like 4
Δημοσ.
6 ώρες πριν, emperor4her είπε

Επανερχομαι, ηρθαν, δεν εχω κανει ακομη εγκατασταση γιατι δεν βρηκα χρονο ακομη!

λιγο που δοκιμασα την καμερα, εχει πολυ ωραια εικονα, και μεσα στο δωματιο με κλειστα τα παντα απο φωτα δειχνει εικονα.. ασπρομαυρη βεβαια αλλα εμεινα μλκας! μιλαμε για τερμα σκοταδι και εδειχνε εικονα με καλη λεπτομερεια! 

προς το παρον μονο καλα λογια εχω να πω!

Delay έχουν?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Delay έχουν?

Την ημέρα όχι, το βράδυ έχουν λίγο.. 

Αλλά το delay εξαρτάται από την ανάλυση που επιλέγεις να δείχνει και από τη σύνδεση που έχεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...